בהנחה שאתה פתוח להערות....
דבר ראשון אפתח ואומר שהאוברול יפה, ההתעכבות שלי היא על הדברים הקטנים שיכולים להביא את הפריים הזה למקום טיפה יותר מוצלח, בעיניי... ובתור הקדמה אומר שכל מה שאני כותב פה הוא דעתי, תרגיש חופשי להתעלם או לא ... 1. המושן בלר על המכוניות לא תורם לפריים כזה, הוא מייצר דינמיות שאין לה מקום בפריים סטטי כזה. 2. שאריות הטקסט והחיתוך הגס של הפוסטר מוזרים 3. ההילייטס חדים ומוגזמים מדי, הם יוצרים תחושה של אובייקט "נמוך" או של רנדר לא נכון, הייליטס יותר רכים ומתפיידים היו עושים את העבודה 4. ההשתקפויות על העמודים מוגזמות וברורות מדי, בלר קטן והנמכה של ההשתקפות היו עושות רק טוב 5. השלט נבלע באדום מאחוריו, הייתי הופך את הרקע ללבן ואת הכיתוב לאדום, זה היה מקפיץ את הכל. אולי גם להעביר את השלט לצד שמאל של הפריים וקצת להגדיל אותו, כרגע הוא מאוד הולך לאיבוד (ואז גם צריך לסובב את התאורה שהוא לא יהיה בצל), אבל מבחינת קומפוזיציה זה יותר נכון כי העין הולכת יותר לאזור שקרוב למצלמה שהוא גם האזור המעניין, בין קצה הגגון לשלט הגדול של "דלק" 6.הרכבים מתחת לסככה כהים מדי, יכול להיות שהם בצל, אבל הלוק הכללי שלהם הוא כהה מדי, גם רכב שחור היה מקבל הרבה יותר השתקפות של הסביבה הבהירה במקום שבו הוא נמצא 7. ההיילטס על השלטים הללו נראה מוזר, מעין הדבקה של ספקולר ולא כמו עגלוליות האובייקט, גם פה רכות הייתה עובדת טוב יותר (כמו שיש לקצה המוצל של השלט) 8. העשבים גורמים למקום להראות מוזנח, וזה הולך בניגוד לכל הניקיון של הפריים, הייתי מוריד אותם לגמרי. הערות כלליות * הוינייטה הכללית היא חזקה מדי, בצד שמאל למעלה השמיים על גבול השחור, זה מוזר בשמיים כאלה. * השמיים שלך הם כחולים, שמי אמצע יום, התאורה היא של אחה"צ לפני שקיעה (ורוד-כתום-צהוב) גם על פי הצללים, כנ"ל גם לגבי העצים, צריך לאחד את האלמנטים הללו. *לטקסטורת עצים אתה צריך לשחק עם הפרה-מולטיפליי אלפא, כרגע יש להם מעין נימה לבנה בקצוות. * הDOF פה הוא מיותר לדעתי, ואין לא הצדקה, בעדשה כזאת עם אובייקט בסדר גודל כזה לא תרגיש את הDOF, אם כבר זה יקרה על האובייקט המרוחקים (עצים/עננים) ולא על האובייקטים שנמצאים כרגע בקדמת הפריים. * ככלל במיוחד בפריים בודד לפרינט ולא לשידור הייתי הולך על רנדר יותר חד ונקי. תסתכל על עבודות של מני הילסנרד, הרנדרים שלו מרגישים קריספיים וזה מייצר תחושה של בהירות וחדות. זהו... מקווה שזה עוזר...