רנה דקארט היה מסטול!

רנה דקארט היה מסטול!

לא פלא שהוא אהב את הולנד והגה רעיונות חכמים הנה ההוכחה שלי! שימו לב לעיניים הכבדות לעיגולים סביב העיניים לשיער הארוך (עכשיו מבינים מאיפה צביקה פיק לוקח רעיונות) i rest my case

זהר פלד

New member
אני בטוח שהוא לא היה היחיד...

נראה לך שמה שמו היה מסוגל לחיות בתוך חבית אם הוא לא היה מעושן 24\7?

זהר פלד

New member
לא, זו היתה בילבי בת גרב...

אני מתכוון לפילוסוף יווני בשם דיוגנס... (איזה כיף שיש מי שיזכיר לי את הדברים שהגראס משכיח...
)

שו בילבי בת גרב?

גראס לא משכיח דברים, הוא רק מחדד דברים חשובים :) אזהרה לציבור: סיגריות גורמות לבעיות זיכרון ועוד כמה דברים שאנחנו לא זוכרים.

זהר פלד

New member
בילבי, הילדה השוודית...

היתומה שהיה לה סוס שגר אצלה בבית, וצמות שהיה חזקות יותר מפלדה, וכו´...

זהר פלד

New member
לא, אתה מתכוון להיידי בת ההרים. ../images/Emo6.gif

לך תנסה להזכיר משהו לסטלן... תגיע רחוק.

קשכפית

New member
נו מה קרה לכם...

היידי בת ההרים זו אחת ובילבי זו אחרת היידי היא דמות ספרותית ידועה של סופרת שויצרית על ילדה שגרה עם סבא שלה בשוויץ והיה לה חבר שקראו לו פיטר והם רעו עזרים וכאלה.. ובילבי זו דמות שראינו בטלויזיה ובקולנוע גם, ילדה ג´ינג´ית עם צמות מופרעת כזו, נדמה לי שזה באמת שוודי. 2 דברים שונים! קצת השכלה... או שזה קשור בעצם לתקופה של מתי כל אחד נולד. לא כך?? היום ילדים לא יודעים מי זו בילבי או היידי, הם יודעים מה זה אם.טי.וי וערוץ הילדים וכל מיני מגישות קוסיות כאלה...

דרך הבטן

כל מה שהסברת לי היה נכון פשוט בפריהנד זה אחרת בפי סי ניסתי אחר כך במאק וזה היה בדיוק כמו שאמרת!

קשכפית

New member
אבל עשיתי את זה ביחד אתך

על פי.סי וזה עבד... הסיבה שבהתחלה זה לא הלך היא שאני ניסיתי לעשות את התרגיל על תמונה בפורמט ג´יפג וזה אוכל רק על פורמט אי.פי.אס בכל מקרה שמחתי לעזור. דווקא דרך הראש והלב ולא דרך הבטן..

שמוצקין

New member
כן גם יוהן סבסטיאן באך

המחוז הראשון באירופה שהכנביס הגיע אליו היה טורינגן מחוז הולדתו הוא אהב לעשן מקטרת וטבק היה אז יקר ...חוץ מזה איך אפשר לכתוב מוסיקה כזאת בלי קצת T H C במחזור הדם ?נכון שאי אפשר? זהו.אבל אולי אני לא צודק אולי באך היה סתם מוכשר שעישן רק טבק.

למעלה