רנה עוזרת למכירה הפומבית

xenafan

New member
רנה עוזרת למכירה הפומבית

זוכרים שסיפרתי שכל הציוד של הצגת שייקספיר (שרנה הופיעה בה) נגנב ועכשיו מנסים לגבות כסף במכירות פומביות והתרמות כדי לקנות ציוד חדש? אז רנה נתנה למכירה את התסריט שלה של ההופעה עם כל הרשימות שלה בצד ועם חתימה כמובן. אבל הם לא עוצרים שם, למכירה יש גם חולצה עם החתימות של לוסי,רנה,רוב טפרט,דניאלה קומרק,הדסון לייק,קלייר סטנפורד,אלקסנדרה טיידינגס,טד ראימי,טים אומונדסון,קווין סורבו,מייקל הורטס ועוד (לא מכירה את כולם אבל אתם בטח מכירים את שמותיהם של הרקולס ואיולס ואלת האהבה וכו´) ויש גם תמונות של לוסי ורנה ביחד ולחוד, ציורים ותמונות אמיתיות, סבטקסט ולא סבטקט וגם חתימות של כולם על נייר פשוט. אי אפשר להגיד שהם לא מתאמצים. עדי

danlian

New member
ואת הכי חשוב לא שמת

זה הוולפיפר הכי מדהים לפי דעתי והם עוד מציעים אותו חתום ע"י LL ו ROC

danlian

New member
שאלה

האם מישהו יודע מתי המכירה הפומבית הזו תיהיה?

xenafan

New member
היא כבר מתרחשת כמה שבועות

המכירה היא באינטרנט, אולי טעיתי כשרשמתי שהיא פומבית אבל הרעיון שאני מבינה מכל האתרים הוא שרוצים למכור דברים של רנה ושל ההופעה באינטרנט כדי להשיג את הכסף. טעות שלי- אולי באמת אין מכירה פומבית בה כל המעלה במחיר זוכה... עדי.

xenafan

New member
היא כבר בתהליכים

המכירה היא באינטרנט, אולי טעיתי כשרשמתי שהיא פומבית אבל הרעיון שאני מבינה מכל האתרים הוא שרוצים למכור דברים של רנה ושל ההופעה באינטרנט כדי להשיג את הכסף. טעות שלי- אולי באמת אין מכירה פומבית בה כל המעלה במחיר זוכה... עדי.

danlian

New member
שלחתי להם אימייל..

ושם שאלתי מתי הם מתחילים עם המכירה הפומבית והם אמרו שהם מחכים לאישור\לקבל רק על עוד מוצר אחד ואז הם מתחילים . זה מה שהם רשמו : I am awaiting receipt on one more item for the Auction before it is open for bids. We will be making several announcements prior to its start.

למעלה