רנוש,

AnnabeI Lee

New member
רנוש, ../images/Emo141.gif

הערות כלליות: א. אל תחשוב שעכשיו בגלל שאתה מנהל אני הולכת להתייחס אליך בבגרות ובהדר כבוד, אם היית כאן עדיין הייתי מוחצת לך את הלחיים וצובטת אותך. ב. קשה לכתוב לך ברכה לפעמים שפה היא לא כלי מוצלח מספיק. אבל בכל זאת, שיהיה לך יום הולדת נהדר ומהנה ומלא בחברים ושמחה ומתנות וכל מה שאפשר לצפות מחגיגת יום הולדת
. שתהיה לך שנה טובה וממצה ושתמיד יהיה לך טוב. שזו תהיה שנה של נחת, שתוכל לפתוח את העיניים, לנשום עמוק, להסתכל סביב ולהנות מהרגעים הקטנים של החיים, אין דבר טוב מזה. תודה על כל השנה האחרונה. אני אוהבת אותך ומתגעגעת המון. גיאלי. (ראית איזו נחמדה אני למרות שאתה חייל קרנבור ומשחיט עצים?
)

Free Smile

New member
אז אני מבין שהפורום עבר לדור השלישי

סליידרנוש - איחוליי ותפילותיי שהמינוי החדש ייעשה עימך ועם הפורום רק טוב וכמה שיותר ממנו שיתחדש הענין ושתתקבל ההבנה שאתה שואף במודע או לא במודע להגיע אליה (ו"איזו הבנה היא זו?"
) וחבילת אהבה וד"שים על זכות היוולדותך לפני .. כמה, 18 שנים?
הו כמה זמן עבר

Gilliana

New member
יום הולדת שמח!!! ../images/Emo213.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב ועד מאה כ-20! Live long and prosper.

סליידר

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני יכול לסכם את גיל 19 בתור אחת השנות היפות שלי... כל כל נהניתי, כל הצבא הזה דווקא עשה לי טוב, סוף סוף נפגשנו ובאמת זה אחד הדברים שעשו לי את השנה. באמת שתקופת המלחמה הייתה כל כך מהנה, באמת. והגשמתי את חלומי לנהל את הפורום! תודה לכולם על הברכות !

למעלה