"רנט" בארץ!

northenPurple

New member
"רנט" בארץ!

טוב, יש למישהו מושג למה דווקא את הכותרת הזאת אנחנו לא רואים באמת?!... כאילו, המחזמר הכי אדיר הזה, שבעולם סחף מיליוני אנשים, ועל שמו המציאו את תופעת ה"רנט הדס" באמריקה, וקטעי וידאו שלו תופסים חצי מ"יוטיוב.קום"- דווקא זה לא מגיע לתיאטרון הגדול בארץ? וזה גם מחזמר כזה מינימליסטי... לא צריך תקציב ענק בשבילו בכל אופן, אני יודע שדיברנו על ליהוקים, ומי נראה לכם צריך לשחק ברנט אם יהיה בארץ אי פעם. אז הנה רשימה שאני וחברים שלי הרכבנו ולדעתי היא מבריקה, ומורכבת גם מכמה כוכבים עם שם (כי בכל זאת, צריך להביא קהל), וגם מכמה שחקנים צעירים ומוכשרים: מארק- עידן אלתרמן/ איתי טיראן רוג'ר- ניר שלמון אנג'ל- דניאל אפרת/עידו רוזנברג קולינס- אדי באטלר מימי- שירי מימון ג'ואן- עדי כהן/ מיה דגן מורין- רוני גופר בני- גיא זוארץ יש עוד כל מני תפקידים קטנים יותר (אלקסי דארלינג, אמא של מארק, הסוחר סמים וכל מני כאלה) שהייתי נותן לחבר'ה המוכשרים מבית צבי. מה אתם אומרים, מבריק, לא?

RossandRachel

New member
דווקא איתי טיראן רוג'ר וניר שלמון

מארק.... אין לי מושג מי זו רוני גופר

amitosh123

New member
אתמול ישבתי חשבתי על זה

וממש ראיתי את זה עולה בקאמרי 4 (באולם הכי קטן בקאמרי) גאדדד זה כל כך מתאים להיות שם

northenPurple

New member
דווקא לדעתי

זה לא ממש מתאים שם, זה יותר מדי קטן בשביל זה. לדעתי תיאטרון היהלום אידיאלי בשביל זה, אולם אריסון ואפילו בית ליסין בדיזנגוף (שהוא גדול אבל לא יותר מדי גדול, רואים בו טוב מכל מקום, והוא במרכז הבוהמיה הישראלית)...

julez

New member
יהלום זה איכסה! ../images/Emo5.gif

תיאטרון ר"ג (עם הבמה הפורצת) טוב בגלל הצורה שלו... חבל שהוא רחוק מת"א המפ. you can't have it all

northenPurple

New member
ומהתפקידים הקטנים

האישה של המעילים- רותי הולצמן הסוחר סמים- מיכאל עינב

northenPurple

New member
ואם כבר רנט- יש לי שאלה

איפה עוד בעולם מוצג רנט? אני יודע שבלונדון לא העלו את זה (אני טועה)?... בסידני וטורנטו זה מופיע?

JC Superstar

New member
בעולם...

באיטליה עלה קאסט בתרגום איטלקי (שזה מצחיק - כי "לה בוהם" מקורה באיטלקית... זה כמו לחזור למקור :p) בגרמניה עלה קאסט (עם המחזמר המקורי באנגלית, אדם פסקל שיחק שם אם אני אל טועה).. זה מה שידוע לי...

מיסטר B

New member
יצא לי לראות את "רנט" ב- ../images/Emo66.gif

לונדון ביולי 98' (לפני 8 שנים!).. כולם בעיר דיברו על המחזמר החדש והמדהים שבדיוק יצא אז אמרתי לעצמי שאני חייב לראות במה מדובר , קניתי כרטיס , ומאז התאהבתי... הקאסט היה עם אדם ואנתוני (רוג'ר ומארק). קאסט מבריק ומחזמר מצויין! מתגעגע לראות את זה שוב על הבמה.. הלואי שבאמת מישהו בארץ יחליט לקחת את הפרוייקט הזה ברצינות ולהשקיע בו את הנשמה - אני בטוח שזה יצליח (עם קאסט טוב ויוצרים טובים...). הלואי..

Kingomri

New member
פנטזיה מתגשמת-רנט בארץ

כנראה שדניאל אפרת ועידו רוזנברג באמת נועדו להיות אנג'ל. האופציות היחידות. אבל כל האחרים? לא מסכים איתך. מארק צריך להיות סער בן יוסף (תירגעו, הוא לא כזה זקן) או גיל נתנזון רוג'ר צריך להיות אסף אברבוך או פיטר רוט קולינס צריך להיות שי זורניצר או גלעד קמחי בני צריך להיות... בני צריך להיות? טוב, אז בני צריך להיות ישראל ברייט והבנות מימי-הדר עוזרי??? לא!!! מאיה מרון??? אולי ג'ואן-נירית אהרוני מורין-רוני שיינדורף או אמילי קרפל שוב, זו רק דעתי (שלא כוללת את מיימוזה, עדיווה ועידן אלתרמה????) אבל באמת, מי זאת רוני גופר?

barmiz

New member
רוני גופר

בוגרת בית צבי שיחקה בחנוכה האחרון ב"שלגיה" בתפקיד אמנריס ב"אאידה" שעלה באוגוסט.

tommy walker

New member
ישראל ברייט?

בני צריך להיות ישראל ברייט? ישראל ברייט זה לא הסולן של להקת השמחות או משהו כזה? מה הוא קשור לבני?

Kingomri

New member
מה בני קשור לרנט

ישראל ברייט הוא אכן סולן השמחות, זה נאמר בצורה הומוריסטית, אם זה לא היה מספיק ברור. הדמות של בני לא קיבלה מספיק נפח בסרט וגם ככה הוא מגלם את ה"איש הרע". אין שום שחקן מיוזיקלס בארץ שיכול למלא את התפקיד הזה. אולי מישהו באמת לא מוכר (ליגאל נאור יש בן? עזבו, עוד הומור לא משעשע) ותרשו לי להוסיף עוד מועמד שפגשתי אתמול בפעם הראשונה לתפקיד רוג'ר: אדם גורליצקי (הבן של אילי) הוא זמר ונגן ג'ז מוכשר, יפיוף ומעניין. אני עורך חיפוש בגוגל למצוא תמונה, שתבינו

julez

New member
אני תמיד בעד שיבוץ גלעדקמחי ../images/Emo99.gif

בכל תפקיד שהוא... אבל לפני שקבענו עובדות
אולי תוכל לרענן את זכרוני... (וסליחה על הבורות) מי זה קולינס? (איזה שיר?)

למעלה