רנין כמעט התפוצצה מצחוק
א אלונה 41 New member 5/11/08 #4 לא שמתם לב שהמשימה התחילה והשמיעו להם קולות מוזרים? יכול להיות שלא מראים לנו אבל מישהו נכנס לשם ועושה מולם את הקולות. אם הם היו חכמים הם היו מחליטים שבכל פעם שהם מתים לצחוק מישהו מהם מספר בדיחה ואז מותר להם להתפוצץ מצחוק מהבדיחה.
לא שמתם לב שהמשימה התחילה והשמיעו להם קולות מוזרים? יכול להיות שלא מראים לנו אבל מישהו נכנס לשם ועושה מולם את הקולות. אם הם היו חכמים הם היו מחליטים שבכל פעם שהם מתים לצחוק מישהו מהם מספר בדיחה ואז מותר להם להתפוצץ מצחוק מהבדיחה.
A a10a New member 5/11/08 #5 אני נקרעתי מצחוק..אני לא יודעת איך הם התאפקו. הצפרדע הזה הרג אותי מצחוק........... למה לא עוקבים אחריו?? איך הם מצליחים להתאפק??
אני נקרעתי מצחוק..אני לא יודעת איך הם התאפקו. הצפרדע הזה הרג אותי מצחוק........... למה לא עוקבים אחריו?? איך הם מצליחים להתאפק??
ל ל י ד ו ר י New member 5/11/08 #6 דייייי אני לא יכולה יותר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היצור הזה יושב ומנגן להם בחצר
דייייי אני לא יכולה יותר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היצור הזה יושב ומנגן להם בחצר
א אלונה 41 New member 5/11/08 #8 אינה עלתה על השיטה אבל הם לא קולטים ניסתה לספר משהו מצחיק כדי שזה יהיה לגיטימי לצחוק. אינה הזו חכמה לא קטנה!
אינה עלתה על השיטה אבל הם לא קולטים ניסתה לספר משהו מצחיק כדי שזה יהיה לגיטימי לצחוק. אינה הזו חכמה לא קטנה!