רנין כנראה פורשת - ידיעה ב NRG

BeN ShaDe

New member
היא לא עוזבת היום , אבל היא תעזוב בקרוב.

כפי שזה נראה עכשיו - כל הסצנות האלה של רנין בכל פעם מעצבנות את שאר הדיירי הבית (ובצדק. גם אותי.) והם יעמידו אותה להדחה ביום שני. אבל זה לא מבטיח שהיא אכן תודח בשלישי כי כמובן הכל תלוי בקהל. בכל מקרה - היא תפרוש. זה בטוח. זה יכול להיות עוד דקה ועוד כמה ימים. אם כ"כ לא נוח לה בבית , אז יאללה , הביתה. אני חושב שבפעם הבאה הדיירים לא צריכים לעצור אותה ופשוט לתת לה ללכת. זה יהיה הכי טוב לכולם.

MissPop

New member
אתה מתכוון הכל תלוי בהפקה...../images/Emo8.gif

כל הזמן דרמות...נמאס כבר. היא בעצמה צבועה כמו נעמה. כמה היא אמרה שהיא לא סובלת אותן ובסוף הולכת ומעשנת איתן. צבר צדק... אנשים בבית לא טיפשים אבל לצערי ההפקה קובעת כי אם זה היה הולך כמו הגרסה המקורית לא היו בכלל SMSאים... המתמודדים מדיחים את מי שהם רוצים והבובלילים כבר היו אמורים לעוף, זה שהכניסו את שפרה ובוריס זה היה סתם כי ההפקה לא רצתה שמישהו מהבובלילים יעוף וכבר כמה ימים שעושים קלוזאפים רק על בובליל גם שהוא מחטט באף איכס!אז זה לא תלוי בקהל, זה תלוי בהפקה, במה שהיא ומי שהיא מתמקדת עליו ועל מי שהיא מפמפמת שהקהל יצביע עבורו: בובלילים/נעמה/קרן/רנין, סה טו.הם בחיים לא יעיפו את רנין, היא תגיע עד הסוף. לדעתי.

זה לא שהחליטו על SMS מאז שראו

שהבוליל עלה להדחה. זה היה ידוע מראש שיהיו פה SMSים מה לעשות...ערוץ מסחרי....צריכים להרוויח. וטוב שזה לא תלוי בידי הדיירים ולא היו נשארים רק הלמלמים!!

Q u a Q u a

New member
שתשאיר את המזוודות סגורות,

איך יש לה כוח כל פעם לארוז מחדש? סוג של מפגרת... תסלחו לי

AlexH26

New member
הכי חשוב: למי היא תעביר את הסיגריות שלה?

בוא נראה מי יקבל את הסיגריות שלה.

יניבל1

New member
מה זאת אומרת בוא נראה

מי שרק שם את היד ראשון על הקופסא, יוסי בא ואוכל לו את היד , על מה אתה מדבר

no nick 1989

New member
אז היא לא עזבה היום?

חשבתי אני אקום ואראה שהיא עזבה אבל היא עדיין בבית וזה מעצבן אנשים שאומרים משהו ולא מקיימים למרות שאני לא רוצה שהיא תפרוש.

d a n 6

New member
ממש תדהמה

הרי היא כל הזמן עושה את זה עצה לגברת רנין- אל תפרקי את המזוודה כי ממילא מחר את תקבלי שוב את הקריזה

למעלה