רנין ראתה את ישו בהתגלמותו

ayalla23

New member
רנין ראתה את ישו בהתגלמותו

שי נכנס לבית האח הגדול ורנין שכחה שלפני רגע עמדה למות וקיבלה עירוי כי היא הקיאה ולנו הצופים בא להקיא עלייך איך קפצת מהמיטה והיית בהלם ששי ישב בשולחן ליד לאון התנהגת כאילו ראית את ישו בהתגלמותו בושה לך בושה לתייסיר בושה למשפחתך ושיפרא הלוואי יראו בערוץ 2 וגם לדיירי הבית איך הלכת להעיר את רנין ואיך אמרת "לא מעניינת אותי המשימה" כדי שכולם יבינו מי את באמת

redflower1

New member
למה שיראו את זה? ההפקה עושה משפרה מלאך

ורנין בסכנה ממשפחתה כשתצא, זה ברור שהיא מאוהבת בשי

קפצילי

New member
באיזה מאה אתם חיים ?

אסור לבחורה (ועוד ערביה, רחמנא ליצלן) להיות מיודדת עם גברים ? ברגע שיש לה חבר אסור לה לפתח קשרי חברות עם אף אחד אחר ?

ayalla23

New member
מותר ואפילו רצוי אבל בוא נהיה ראלים

רנין מאוהבת בשי ואפילו שיפרא אמרה לצבר שזה מעבר לחברות באחת השיחות האינטלגנטיות שלהם אז אל תהיה בת יענה

קפצילי

New member
ידידות בין גבר לאישה

אף פעם לא תיראה לגמרי אפלטונית. אם להיות כנים, גם כשאנחנו "תפוסים חזק" אנחנו פוזלים לצדדים. גברים ונשים כאחד. זה אנושי ובלתי נמנע. הגבר שאיתך לעולם לא יהיה הגבר המושך היחיד בעולם בעינייך, ולהפך. אז יכול להיות שרנין באמת נמשכת קלות לשי. יכול להיות שהוא הטעם שלה. והיא טיפוס כ"כ מוחצן ודרמטי, שאי אפשר היה שלא לראות את זה, בניגוד לשי, אולי, שגם הוא נמשך לרנין, אבל הוא כ"כ כלוא בדמות המאצ'ו שלא שם זין, שעליו ראו הרבה פחות. בשורה התחתונה רנין לא עשתה שום דבר שיוכל להיחשב כבגידה בתייסיר. אפילו לא משהו קרוב. בסה"כ ניהלה קשר יפה של חברות עם שי.

הילית111

New member
זה לא ידידות זה אהבה

כל הדיוט יראה את זה העיני צפרדע שלה בורקות כשהיא רואה אותו ידידות זה עם לאון עם צבר אבל עם שי זה אהבה היא חולה על התחת שלו

קפצילי

New member
כשאני מסתכלת על הבן שלי

העיניים שלי בורקות בדיוק ככה. אז מה זה אומר ? שאני נמשכת אליו ? אני מסכימה שרנין נמשכת לשי, כתבתי גם קודם. אבל זו משיכה טבעית בין גבר ואישה שמוצאים שפה משותפת, שמרגישים קרבה וחברות, שחולקים רגעים מאוד אינטימיים יחד. מכאן ועד לומר שתייסיר יזרוק אותה בשל כך או שהמשפחה שלה תנדה אותה, המרחק גדול. אני גם לא מכחישה שאם בעלי, למשל, היה מוצא קרבה כזאת עם מישהי אחרת הייתי מקנאה מאוד, וסביר להניח שהוא גם היה מצטער על זה
. אבל לא הייתי רואה בזה בגידה, כי מותר לו. מותר לו שתהיה לו חברה חוץ ממני, מותר לו להרגיש משיכה לעוד מישהי חוץ ממני, מותר לו לחשוב שיש עוד נשים יפות בעולם חוץ ממני (יכול באמת להיות כזה דבר ??
). ואני מאוד שמחה על זה, כי זה מוכיח שאני מודעת למי ומה שאני, ויש לי מספיק בטחון בעצמי ובקשר שלנו. גם אני מוצאת פה ושם גברים שמושכים אותי, אבל אני לא עושה עם זה שום דבר, ולכן אין פה שום דבר שהוא לא בסדר. יש פה אנושיות, זה הכל.

קפצילי

New member
מה אני אגיד לכם ?

כנראה שרק אני חושבת שכשמתאהבים זה נראה הרבה יותר סוער מאיך שרנין ושי נראו ...

ssst20

New member
אני כל כך שונאת את הדרמטיות של רנין-היא מבחיל

ממש מבחילה,מניפולטיבית שאי אפשר להאמין,היא חולה על שי במעטה של מסכנות וחברות.. אני מאוכזבת ,כי עכשיו יש כל כך הרבה ספקולציות מיותרות-אם שי סיפר או לא סיפר ,רמז או לא רמז,למה הוציאו אותו מהבית אחרי שעה ולא שעתיים, אנחנו יודעים שיערכו את זה ואני בטוחה שישמיטו דברים שלא ירצו שניצפה ,זה כל כך הורס! האמת שאני לא ידעת אם אמשיך לצפות בזה או לא,אבל מה שבטוח שזה מאוד הרס!

קפצילי

New member
היא דרמה קווין אמיתית.

וגם אני לא אוהבת את זה. בחיים האמיתיים אני מתרחקת מאנשים כאלה כמו מאש. הם גוזלים אנרגיות אדירות על כלום. בגלל זה אני לא מבינה איך בבית עצמו אף אחד לא התעייף ממנה. אותי היא מעייפת. אבל הקשר בינה לבין שי היה מקסים בעיניי.

cookies10

New member
למה אתה כותב באנגלית

צריך להתחשב באלה שלא מבינים אז בבקשה כתוב בעברית מה הקטע שלך אתה הרי יודע עברית.....

למעלה