רנין שחקנית, וההוכחה

NatalieNat

New member
רנין שחקנית, וההוכחה ../images/Emo26.gif

http://www.leviahon.co.il/article.php?id=761 ג'ני בעצמה אמרה שהיא חושבת שכל הסיפור עם המכתב של תייסיר מפוברק, ולכל אלה שחושבים שרנין ותייסיר "קבעו" תאריך ושעה אז אל תשכחו שאין להם שעון לקבוע שעה מסויימת ואם ההפקה רוצה לטייח סיפורים היא לא תתן לנו, הצופים הפתיים, לשמוע "בטעות" את רנין מספרת לשפרה ולאון על המכתב. אזזזז..... שלא יעבדו עליכם!

NatalieNat

New member
נכון, אבל אל תשכח שזה בתוך

אולפנים עם שמירה, לא כל אחד יכול להיכנס, נשמע לי יותר מדי חשוד כדי לקרוא לזה "גורל"

psyfish

New member
ישן אחי...

לפני כמה שבועות הוספתי את הלינק הזה וכולם אמרו שרנין אמרה כמה פעמים שהיא שחקנית והיא שיחקה בסרט "הכלה הסורית" וברחוב סומסום גם אני חשבתי ועדיין חושב שהיא מלוהקת

NatalieNat

New member
אה, לא ידעתי, הייתי צריכה להבין

שמשחק כזה מהולל רק שחקנית מרחוב סומסום לשעבר יכולה להעביר... ויש לי מנוש

psyfish

New member
חחחחחחח אל תגידי מנוש... צבר יצעק עלייך!!!

שלא יפה לדבר ככה!!

NatalieNat

New member
אוייי צודק! אם אני אגיד לו שיש לי

"שארית אדם" אתה חושב שגם לי הוא יסדר את הפוני???

oritr69

New member
שליהקו לתוכנית פנו לסוכנויות שחקנים ודוגמנים

וזו התוצאה!!אבל מאיפה הם מצאו את חגית לא ברור??בטוח שזה לא מהמים שהיא קנתה כי זה רק סיפור לקהל!!!ארז טל בגלגל המזל חיפש מגישה מהקהל בבית ולבסוף לקח דוגמנית מסוכנות כלומר כבר אז הוא ידע לעבוד על הקהל בכיאלו ריאלטי שהוא ממש מזויף כמו הריאליטי הזה שכל יום יש הפסקות בשידור!!!

psyfish

New member
אפילו ג'ני לוהקה ע"י ההפקה. הרי היא הייתה

בתחרות מלכת היופי האחרונה

NatalieNat

New member
כל הטרנד הזה של לפנות לסוכנויות

כדי ללהק עוד "פנים יפות" ממש מרתיח, אני מעדיפה לראות בנאדם "מכוער" אך מעניין מאשר איזה דוגמן או דוגמנית שכל מה שמעניין אותם זה אם יש שמש ופן זמין

למעלה