מעריך שכן, מכיוון ששני האגחים הקיימים של רני צים נסחרים בתשואות רגילות, שאפילו נמוכות מעט מאלה של ג'י סיטי.מעניין אם ימצא קליינטים שמעוניינים לזרוק את כספם.
תודה על העצה. אכן החברה ממונפת וציינתי זאת. אבל כרישי הנדלן מריחים את מצוקתו האישית של רני צים, ומנסים לשים את ידם על החברה. אם אכן יעלה בידה למכור את הקרקע באבו תלול סביב 200 מיליון, זה ישפר את הנזילות ויקטין את המינוף. סה"כ החברה רווחית והתחום די סולידי. לדעתי ההון העצמי של החברה מוטה, ובפועל הוא גבוה יותר. רק עסקת אבו תלול צפויה להוסיף לו 150 מיליון. לדעתי הנכסים השוטפים יספיקו לשנה הקרובה, כך שיש זמן להתארגן. החוב נטו קטן משמעותית. נגד התחייבויות שוטפות של 950 מיליון יש נכסים שוטפים של 650, כך שקצת ג'ינגול יפטור את הבעיה. ציינתי שההשקעה מתאימה בעיני לחובבי סיכון.תודה על הפידבק.
אני הייתי נזהר מלהשקיע באקוויטי של חברה כה ממונפת. שים לב לחובות בהיקף של 2 מיליארד שקלים, חצי מהם לבנקים.
כבר חטפתי זפטה הגונה אצל חנן מור/צילו בלו... (אגחים! לא נגעתי במניות, הישנות, אפילו עם מקל)
זה מריח צרות אך מקווה בשבילך שגורלו של הברנש יהיה שונה מזה של חנן.
מה שכן יש לרני צים הון עצמי אבל ראינו כיצד זה התפוגג במהירות אצל חנן מור, לכן יכול להבין את השוק החשדן המתמחר את המניה עמוק מתחת להון.
גם ג'י סיטי נסחרת עמוק מתחת להון, ושם אני מרגיש טוב יותר, באופן יחסי (ועדיין לא מוכן להגדיל חשיפה לאקוויטי, בשונה מהחוב)
מצגת Q2
רני צים - מצגת לשוק ההון לרבעון השני לשנת 2024- תיקון טעויות סופר בשקפים 7 ו-21 | מאיה – הבורסה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.