רני מישהו יודע עם אפשר לקחת רני לצרבת אחרי הניתוח?
ל ליבי3617 New member 6/12/13 #2 לא מכירה את הכדור אבל המנותחים לוקחים לוסק ואומפרדקס אחרי הניתוח בהוראת המנתחים.
ל ליבי3617 New member 6/12/13 #5 לוסק הוא כמו אומפרדקס. מאחר שאני לא לקחתי לא זה ולא זה, אני משאירה את זה לאנשים כאן שיותר מנוסים. אם המנתח שלך זמין לך לשאול את זה עוד יותר טוב. ואת יכולה גם לשאול בפורום של מלב"י.
לוסק הוא כמו אומפרדקס. מאחר שאני לא לקחתי לא זה ולא זה, אני משאירה את זה לאנשים כאן שיותר מנוסים. אם המנתח שלך זמין לך לשאול את זה עוד יותר טוב. ואת יכולה גם לשאול בפורום של מלב"י.
א אבשלום68 New member 6/12/13 #6 אני לוקח כרגע לוסק ממש לא מבין מדוע יש בעיה לבלוע אותו בסה"כ כדור קטן אני חושב שזה יותר פחד/חשש מאשר מצב מציאותי
אני לוקח כרגע לוסק ממש לא מבין מדוע יש בעיה לבלוע אותו בסה"כ כדור קטן אני חושב שזה יותר פחד/חשש מאשר מצב מציאותי