אושרי כהן מגיע לערוץ 10: יככב בתוכנית מערכונים חדשה. השחקן הצעיר צפוי לככב בתוכנית מערכונים חדשה, שתעלה לשידור בעוד שלושה חודשים, לצידם של אבי גרייניק, אסנת חכים, דוב'לה גליקמן, ותומר שרון.
"אושרי כהן מגיע לערוץ 10: יככב בתוכנית מערכונים חדשה." ויקטוריה:חדשה זה לא ישנה. הבמאי:ויקטוריה! מה אני אמרתי לך? ויקטוריה:לא לנגב את הישבן עם השער שלי? הבמאי:לא! שה שה שה שקט בבקשה! ויקטוריה:בבקשה זה כמו פליז באנגלית! הבמאי:ויקטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אושרי כהן ההורס מגיע לערוץ 10 כן כן אושרי כהן ההורס מגיע לערוץ 10 השחקן הצעיר צפוי לככב בתוכנית מערכונים חדשה שתעלה לשידור בעוד שלושה חודשים לצידם של אבי גרייניק אסנת חכים דוב'לה גליקמן ותומר שרון. אז מה אושרי עברנו לסטנדאפ? מה קרה מותק מה קרה?
שמועות מספרות: אנג'לינה ג'ולי מועמדת לתפקיד נערת ג'יימס בונד "אנג'לינה היא פשוט הבחורה המתאימה ביותר לגלם את דמותה של נערת בונד", אמר מקור המקורב להפקה
ג'אבר: אנ'לינה ג'ולי מועמדת לתפקיד נערת ג'יימס בונד. איזו כוסית היא חליל: ג'אבר וסלאם ועלקום! ג'אבר: מה 'תה רוצה אני זורם איתו? מה 'תה רוצההה?? אדיר: האאאא הכל בסדר?