רננה הייתה אומרת...

Hen m

New member
רננה הייתה אומרת...

אני אקח כל מיני ידיעות מרעישות ואתם תשחקו את רננה ותכתבו איך היא הייתה אומרת את זה. אפשר גם עם דמויות אחרות (בספר תורה, צמרמורת)
בואו נתחיל..

Hen m

New member
רכילות מס' 1.

אושרי כהן מגיע לערוץ 10: יככב בתוכנית מערכונים חדשה. השחקן הצעיר צפוי לככב בתוכנית מערכונים חדשה, שתעלה לשידור בעוד שלושה חודשים, לצידם של אבי גרייניק, אסנת חכים, דוב'לה גליקמן, ותומר שרון.

Hen m

New member
ויקטוריה והבמאי:

"אושרי כהן מגיע לערוץ 10: יככב בתוכנית מערכונים חדשה." ויקטוריה:חדשה זה לא ישנה. הבמאי:ויקטוריה! מה אני אמרתי לך? ויקטוריה:לא לנגב את הישבן עם השער שלי? הבמאי:לא! שה שה שה שקט בבקשה! ויקטוריה:בבקשה זה כמו פליז באנגלית! הבמאי:ויקטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eti558

New member
תשובה לרכילות מס' 1

אושרי כהן ההורס מגיע לערוץ 10 כן כן אושרי כהן ההורס מגיע לערוץ 10 השחקן הצעיר צפוי לככב בתוכנית מערכונים חדשה שתעלה לשידור בעוד שלושה חודשים לצידם של אבי גרייניק אסנת חכים דוב'לה גליקמן ותומר שרון. אז מה אושרי עברנו לסטנדאפ? מה קרה מותק מה קרה?

Hen m

New member
רכילות מס' 2.

שירלי גליק תדגמן לקמפיין החורף של המעצבת אליאן סטולרו הדוגמנית, שנטשה את הביזנס לפני חמש שנים, חוזרת לקדמת הבמה בקמפיין חדש עליו תקבל כ4,500 דולר.

Hen m

New member
2 שאלות נשאלות!

1.האם הפרוייקט יצליח? 2.מי זאת שירלי גליק?

Hen m

New member
רכילות מס' 3.

למרות ההכחשות: ג'ניפר אניסטון נצפתה מתנשקת עם וינס ווהן הזוג הטרי, שממשיך להכחיש כל קשר לרומן, נצפה על מרפסת בית מלון בשיקגו כשהוא מתנשק בלהט.

Hen m

New member
ג'ניפר אניסטון נצפתה מתנשקת עם

וינס ווהן, למי אכפת? מע קרה מותק מע קרה?

Hen m

New member
רכילות מס' 4.

שמועות מספרות: אנג'לינה ג'ולי מועמדת לתפקיד נערת ג'יימס בונד "אנג'לינה היא פשוט הבחורה המתאימה ביותר לגלם את דמותה של נערת בונד", אמר מקור המקורב להפקה

Hen m

New member
ניסנית בתגובה:

למה לא אני? (אדיר מילר:) מי זו ניסנית? אהה שכחתי, אתה לא אשדודי, סליחה..

CrazyYoYo

New member
חליל וג'אבר

ג'אבר: אנ'לינה ג'ולי מועמדת לתפקיד נערת ג'יימס בונד. איזו כוסית היא חליל: ג'אבר וסלאם ועלקום!

KaMiLa5

New member
המשך לשלך...

ג'אבר: אנ'לינה ג'ולי מועמדת לתפקיד נערת ג'יימס בונד. איזו כוסית היא חליל: ג'אבר וסלאם ועלקום! ג'אבר: מה 'תה רוצה אני זורם איתו? מה 'תה רוצההה?? אדיר: האאאא הכל בסדר?

למעלה