רסיברים במחיר בינוני פלוס

קובה

New member
רסיברים במחיר בינוני פלוס

מחפש רסיבר לטובת חבר טוב עד 7000 ש"ח ההתלבטות היא בין דנון 3300 פיוניר 859 אונקיו 696 קנווד 7775 אין לי מושג לגבי המחיר המדויק של כל אחד מהם אבל אני ישמח לקבל חוות דעת והמלצות איפה כדאי לקנות.

אני יכול להעיד בפניך ש 3801

הוא רסיבר מעולה.זו אמנם "רק" עדות שמיעה, אבל בפורום הזה היא קבילה. לדעתי הרסיבר עולה יותר באזור ה 8000 פלוס. את הרסיברים האחרים אני לא מכיר. יום טוב פיני

gofish

New member
מחזק את דעתו של פיני

גם לדעתי הדנון 3801 טוב יותר משאר האלטרנטיבות. (למרות שאת הקנווד לא שמעתי). בהצלחה

קובה

New member
DENON+PRO LOGIC II ?

יש למישהו מושג אם צפוי משהו כזה והאם שווה לחכות.

קובי@

New member
לא כדאי לחכות

לא כדאי לחכות בגלל הצליל - דנון קצת התקלקלה בשנים האחרונות.

בדנון יש DTS NEO6

שזהו פורמט מקביל לתכונות של פרולוגיק II אבל יודע בנוסף ליצר גם 6.1 ו7.1. ויש לו את כל התכונות הטובות של פרולוגיק II (כלומר רוחב סרט מלא לרמקולים האחוריים, הפרדה בין אחורי ימני לאחורי שמאלי ויציאת סאב וופר.) ושוב, עדות שמיעה: עובד מצויין. ובנוסף (כמובן) ה3801 תומך ב DTSES DD EX וכל הפורמטים שיש היום של 6.1 יום טוב פיני

עידו.ב

New member
ארנון שאלה? ../images/Emo4.gif

האם DTS NEO 6 באמת מקביל לPROLOGIC 2 כמו שאומר חברנו פיני?

עידו, תשובה ../images/Emo13.gif

קודם כל, הנחת היסוד שלי היא שאם פיני אמר משהו שלא תואם את מה שאני יודע, ברוב המכריע של המקרים כדאי שאגש ואבדוק את הידע שלי שוב. זה באופן כללי. ספציפית לשאלה הזו, אין צורך שאבדוק את ידיעותי, כיוון שהן תואמות למה שאמר פיני. אכן DPL2 ו NEO:6 הן שתי שיטות דומות מאוד במימושן הטכני, ובפלט שהן מייצרות. NEO:6 אכן מייצרת ששה ערוצי שמע, אבל DPL2 יכולה להיות משודרגת בקלות כדי לעשות זאת גם כן (והשדרוג בוא יבוא אם NEO תגלה שימני היקלטות בשוק - עד כה, זה ממש לא נראה כאילו יש לה סיכוי).

קובי@

New member
אם אתה חושב גם על הצליל בסטריאו...

אם אכפת לך בלשון המעטה מהצליל בסטריאו, אני בכל אופן הייתי ממליץ לך לחכות שנקמיצ´י יוציאו את הפרולוג´יק 2 או נאד או הרמן.

עידו.ב

New member
אם כבר דנון אז 3802 או...

אם אתה הולך על דנון אז עוד חודש יוצא דגם 3802 ואני חושב שיש לו PROLOGIC 2 אני מחכה לו כדי להשוות עם אונקיו 696 ששמעתי אצל מישהו בבית והופתעתי לטובה

קובה

New member
3802?

מהיכן האינפורמציה והאם אתה בטוח כי אני לא מצליח למצוא שביב של אינפורמציה לגבי זה ברשת.

עידו.ב

New member
כן 3802 ובכן......

ממה שאני הבנתי מאחד הסוכנים של ניופאן שהם היבואנים זה שהם יוצאים עם סדרת ה-2 החדשה שמתחרה באונקיו עם ה-PROLOGIC 2

gofish

New member
אכן צריך להגיע דגם 3802

והוא כולל pro logic ii ,וזה ההבדל היחיד מה-3801. מה שאומר שבקרוב מאוד נראה את הדנון 3801 במכרזים שונים (אולסייל לדוגמא) לעיתים שכיחות, ויותר חשוב,עקב רצונו של היבואן להיפטר מדגם ישן, במחיר נמוך יותר.

למעלה