נסה להשוות לטיונר אחר אפילו ישן יד 2. אם יש שיפור משמעותי ואולי אפשרות להחליף רסיבר.זה נמצא בבית פרטי.
אני חושב שיש אנטנה פנימית. אבל אני לא יודע אם זה אלתור או לא.נסה להשוות לטיונר אחר אפילו ישן יד 2. אם יש שיפור משמעותי ואולי אפשרות להחליף רסיבר.
ברסיבר חדש מעל הממוצע יש גם רדיו אינטרנטי וחיבור wifi
ניתן ליישם אנטנה fm פנימית מזוג חוטים T באורך מטר מיציאת 300 אוהם ברסיבר פורשים
אותם לצדדים על קיר רצוי חיצוני או ליד חלון.
זה אנטנה פנימית מאוד מאוד פשוטה . לחור הזה תחבר את האנטנה מהגגאני חושב שיש אנטנה פנימית. אבל אני לא יודע אם זה אלתור או לא.
יש חוט (ממש חוט) שנכנס לתוך "חור" ברסיבר.
באינטרנט מה שהם משדרים זה לא נקלט דרך FM ?עידן ה FM הסתיים. לא מבין בכלל למה עדיין יש טיונרים ברסיברים, זה סתם בזבוז מקום ועוד מקור להפרעות. אתה יכול למצא כל תחנה באינטרנט באיכות טובה יותר ברוב המקרים. כעקרון, אנטנה טובה יותר, יכולה לעזור, בעיקר חיצונית. אבל אין להשיג כאלו יותר. עדיף לעבור לרדיו אינטרנט.
ברור שלא.באינטרנט מה שהם משדרים זה לא נקלט דרך FM ?
יש הטוענים שלצליל בתחנות FM משובחות אין תחרות ברדיו האינטרנטי, אני ביניהם. אבל לא חולם להכנס לויכוח בענין, צדיק באמונתו יחיה.
הם מעבירים את הסאונד לאינטרנט ישירות מהאולפן?ברור שלא.
ראית אולפן רדיו עכשווי ללא מחשב אפילו אצל הקריין? - כל הרשות השניה מגושרת סיב אופטיהם מעבירים את הסאונד לאינטרנט ישירות מהאולפן?
חשבתי שהם מעבירים תשידור דרך הלוויןראית אולפן רדיו עכשווי ללא מחשב אפילו אצל הקריין? - כל הרשות השניה מגושרת סיב אופטי
לאף תחנה אין משדרים משלה.
יתכן ומחבלים קצת בערוצים הלאומנים/דתיים כי אין טכנאים טובים מהימין שידאגו להם.
אז לעבור לשמוע רדיו באינטרנט למשל דרך HOT בטלויזיה?עידן ה FM הסתיים. לא מבין בכלל למה עדיין יש טיונרים ברסיברים, זה סתם בזבוז מקום ועוד מקור להפרעות. אתה יכול למצא כל תחנה באינטרנט באיכות טובה יותר ברוב המקרים. כעקרון, אנטנה טובה יותר, יכולה לעזור, בעיקר חיצונית. אבל אין להשיג כאלו יותר. עדיף לעבור לרדיו אינטרנט.
אתה כנראה צודק. באינטרנט משתמשים בקבצים דחוסים. בשידור איכותי, כנראה שלא.יש הטוענים שלצליל בתחנות FM משובחות אין תחרות ברדיו האינטרנטי, אני ביניהם. אבל לא חולם להכנס לויכוח בענין, צדיק באמונתו יחיה.
פעם האיכות (גם של התוכניות המוקלטות) היתה זיפט. היום היא די בסדר ולא נראה לי שאפשר להבדיל.יש הטוענים שלצליל בתחנות FM משובחות אין תחרות ברדיו האינטרנטי, אני ביניהם. אבל לא חולם להכנס לויכוח בענין, צדיק באמונתו יחיה.
השידור עצמו פוגע באיכות כולל הפענוח ..כמו שתיקח דיסק אודיופיילי ותעביר אותו מודולציה ודה מודולציהיש הטוענים שלצליל בתחנות FM משובחות אין תחרות ברדיו האינטרנטי, אני ביניהם. אבל לא חולם להכנס לויכוח בענין, צדיק באמונתו יחיה.
ולהתקין על הגג כמובןעים אנטנה פנימית לFM . הקליטה גרוע . אנטנה FM ניתן להסיג בת"א אצל אנטנות רצון . וליד חדרה . לא זוכר את שמו . תעזר באבא גוגל . בהצלחה
תודה רבה!עים אנטנה פנימית לFM . הקליטה גרוע . אנטנה FM ניתן להסיג בת"א אצל אנטנות רצון . וליד חדרה . לא זוכר את שמו . תעזר באבא גוגל . בהצלחה
יש לו גם אנטנות טובות לעידן פלוס? באייס מכרו לי אנטנת פח. פיזית, החומר בעובי פח ואפילו נראה לי פחות.עים אנטנה פנימית לFM . הקליטה גרוע . אנטנה FM ניתן להסיג בת"א אצל אנטנות רצון . וליד חדרה . לא זוכר את שמו . תעזר באבא גוגל . בהצלחה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.