רעבה כל הזמן...

cohen26

New member
רעבה כל הזמן...

שלום לכולם!
אני מתאמנת בחדר כושר מזה שנתיים עם הפסקות, הקיץ החלטתי לעשות שינוי קיצוני בארוך החיים שלי ולעבור לחיות בריא.
על כן התחלתי ללכת לחדר כושר 5-6 פעמים בשבוע (כדי שהגוף יתרגל לכושר כשאני אחזור לעבוד בתחילת השנה בתקווה להמשיך עם 5 פעמים בשבוע) והלכתי לדיאטנית כדי למקסם את האימון הגופני שלי.
היא אומנם אמרה לי שרוב התזונה שלי היא בריאה ואני בהחלט שומרת מבחינת מה לאכול לפני ואחרי האימון אבל היא אמרה שעלי להוריד את כמות הסוכרים (שהם גם יורידו את הכולסטרול המעט גבוה שלי).
עכשיו, אני לא בחורה של הדרגתיות- כשאני מחליטה משהו זה עד הסוף, עם הראש בקיר כמו שאומרים. אז הורדתי לחלוטין את כל הסוכרים- לא שותה קפה עם סוכר, עברתי למים במקום תרכיז ולא אוכלת יותר עם רטבים מוכנים כמו רוטב שום וכדומה.
הבעיה שלי היא כזו: אני כל הזמן רעבה! אני אוכלת ומשתדלת לאכול כמה שיותר בריא. אבל כל שעתיים בערך אני מרגישה רעב... כאילו לא אכלתי כלום.
האם זה נורמאלי???
תודה על התשובה

Die Young

New member
כן זה נורמאלי וזה חלק מתהליך הגמילה מסוכר

ואם את רעבה, תאכלי יותר. יותר בשר, יותר פחמימות מורכבות, יותר ירקות. עד שתהיי שבעה.
יש כל מיני מחשבונים באינטרנט שאת מגדירה כמה פעמים את מתאמנת בשבוע, וכמה את אמורה לאכול בכל ארוחה כדי להיות שבעה. תחפשי...

amirline

New member
תה ירוק בין הארוחות תורם לתחושת שובע

וגם סודה עוזר מאוד

רוב הזמן נח

Well-known member
זה לא קשור לפורום הזה

ורק לידע אישי, שאומרים שסוכר מוריד טרגליצרידים אז מתכוונים לפרוקטוז.
פרוקטוז נמצא בסוכר לבן/חום , במיצים ובהמון מזונות מעובדים.

aשרון

New member
מה סדר הארוחות שלך ומה את בוחרת לאכול?

אני לא מומחה אך אולי אני אוכל לייעץ.
קודם כל, כשעושים שינוי מסויים באורח החיים (ובכל תחום שהוא), לא מומלץ לעשות שינוי דרסטי אלא בהדרגתיות.
&nbsp
קודם כל חדר כושר 3 פעמים בשבוע זה מספיק כדי להכניס את הגוף לכושר לאחר תקופה של הפסקה. וגם אל תאמצי את הגוף יותר מדי אלא תני לו להתרגל בהדרגתיות לשינויים שאת מפעילה עליו. זה אומר לבצע תרגילים עם רמת קושי מסויימת שמתאימה לך.
&nbsp
בנוגע לארוחות, אני לא יודע מה המנטליות שלך, מה את בוחרת לאכול ואיך את מסדרת לעצמך את זמני הארוחות?, חשוב לדעת את סוג האוכל בכל ארוחה, כמות האוכל (לא בהכרח כמות קטנה), ואת המרכיבים של כל מאכל, ואיך הם משתלבים עם זמני האימון והמנוחה שלך.
&nbsp

cohen26

New member
תודה על התגובות והעזרה

אז קודם כל תודה לכל מי שהגיב! לקחתי את ההסברים והעצות לתשומת ליבי.
שנית, כניראה שזה באמת היה תהליך הגמילה מסוכר- כל עניין הרעב עבר ואני מרגישה כמו עצמי שוב (רק הרבה יותר חזקה מהאימונים).
:)
שנה טובה, מדהימה ומלאה בבריאות וכושר לכולם!

Nattyk

New member
יותר מידי אימונים!

למתאמנת מתחילה 3 אימונים בשבוע בהחלט יספיקו אחרי מעט זמן אפשר לעלות ל4 אין שום סיבה להתאמן יותר מידי הגוף שלך ניבנה במנוחה ולא באימון עצמו עם 5-6 אימונים בשבוע אין לו זמן לנוח כתוצאה מחוסר המנוחה הסיכוי לפציעות ודלקות עולה משמעותית המערכת החיסונית נחלשת וכמות ההורמונים שהגוף צריך יורדת משמעותית
&nbsp
לגביר התזונה ראיתי שהסתדרת אז אין טעם שהגיב על זה [=

למעלה