רעב אקראי למדי~

Billy Shirs

New member
הרעב שלי

מתוקף עבודתי בצים אני מתעסקת די הרבה עם אנשים מכל העולם או ליתר דיוק, עם השמות שלהם.
מאז שהתחלתי יצא לי לטפל ב - Joanna (בלי H אבל למי אכפת)
ו. גולת הכותרת. פיטה האיטלקי - Pitta. טיהיהיהיי

N o R i K o

New member
חח האמת

אני מכירה אישית מישהי בשם ג'ואנה (יש לציין כי היא קראה את הראשון בלבד ונמנעה מהשני בהמלצות רבים, והיא טים גייל
), ולבת-דודה של בעלה של דודה שלי קוראים פיטה, והכרתי אותה בגיל 8... כך שכשנתקלתי בספר הייתי קצת אדישה לשם פיטה, עד שחברה שלי אמרה לי "איזה קטע שקוראים לו פיטה והוא הבן של האופה". ואז נמחק לי המוח

יש לציין שפיטה האיטלקי נשמע כמו מישהו שאני ארצה להתחתן איתו. כמובן שזה אומר ביי ביי לכל הג'ינסים שלי בארון כי יתווספו לי עוד 80 קילו. הג'בטות... ;_;

Billy Shirs

New member
גם אני לא שמתי לב לקטע עם השם

ואז חשבתי שזה נורא נורא מצחיק. במיוחד כשקטניס אומרת We need to get some food in you, Peeta.

E l S i

New member
טוב,בערך אנסו אותי היום למצוא משפט לספר מחזור

וכיוונו אותי.. נו, ספר שאת אוהבת... משהו שאת אומרת הרבה...

אז כן. "ומי ייתן והסיכויים יהיו תיד לטובתכם"
בשעה האחרונה עוד ניתן לשונת את זה... אז מה דעתכם?

פאנגירל

New member
איזה קטע, בדיוק היום גם כתבו אותי לספר מחזור!

היה מצחיק, אבל משחקי הרעב לא היו שם...

בכל מקרה זה משפט יפה, ואם את אומרת אותו אז בכלל...

N o R i K o

New member
ברוף הבא

אני חולקת על כמה דברים שכתבת, אבל אולי זה כי קראתי את הספרים קודם-
קודם כל, אלמנט הרגשות, שאני הרגשתי שנורא נורא חסר לי בסרט... אני אישית הרגשתי שהרבה יותר מתמקדים בעלילה ובהתנהלות שלה והרבה פחות במה קטניס מרגישה, איך ומתי. אולי זה כי בספר קטניס מספרת לנו על כל פיפס שעובר בתוכה, בעוד בסרט היא נטו ה"צלם" שבסך הכל מצלם לנו את הזירה מבפנים, מנקודת המבט שלו.
דבר שני - קטעי הקיטש - שמע, אני ממש ממש לא אוהבת את השילוב של קטניס ופיטה (שאר בנות הפורום כבר שמעו אותי מתלוננת על זה מספיק... וגם שהם שמע
) אבל אני לא חושבת שזה היה קיטשי או מאולץ. צ'יזי יותר מדי זה לא היה כי מבחינת טקסט הם היו די צמודים לספר, ומאולץ... טוב, זה אמור להיות מאולץ, קטניס לא באמת אוהבת את פיטה, במידה ופספסת את זה

חוץ מזה- אחלה ביקורת

אוי פשוט אדירר
חיכיתי כבר שיעשו

את זה ל HG, הם עושים את זה למלא סרטים, גם לדמדומים בין היתר..
ואני בהחלט מבינה למה אהבת את זה נוי

אוי מקסימה היא
!! למרות שהיא נראית ממש

מובכת מכל הסיפור עם האוזניה

תודה נויוש על הכל!!

Black Stain

New member
חחח יש גם עוד קטע

מהתוכנית הזאת שהיא משחקת בבובות של הדמויות והיא מפילה את פיטה בטעות והיא כזה:"אופסס!! סורי ג'וש!!" חחחחחח

למעלה