רעות

backstreet girl

New member
רעות

אני חושבת שצריך לעשות סקר חדש משהו כמו: איזה זוג אתם הכי אוהבים? או....

TiptiponBoy

New member
רעיון לסקר חדש!

לדעתי צריך להיות סקר "מי הדמות הכי תככנית בהרמוני?"

TiptiponBoy

New member
לו רק...

לו רק מנהל הקהילה היה משנה כבר את הסקר... ברור כבר מי התינוק שהכי לא דומה להוריו.

python 4

New member
מנהל הקהילה נמצא בחופשה

עקב ניתוח לשינוי מין שהוא עובר. כשהוא יחזור הוא כבר יהיה היא - רעותי. אכן, הפרינסיפסה שלנו לא נצפתה זה זמן רב במחוזותינו. מה קורה איתה? עדיין לומדת למבחן בהיסטוריה? רעותי שובי הביתה! תראי איך אנחנו עצובים בלעדייך
ולסקר של טיפ': למרות מאבק עיקש מצד אייבי, אין דמות יותר תככנית מקיי. לגבי הסקר של בקי: למרות מאבק עיקש מצד שואיס וצ'ריגל, אין זוג יותר אהוב מטאביטימי.

Scarlet Witch13

New member
צ'ריגללל פחחחחחחחחחחחחחחח

יוו את זה לא שמעתי עדיין.. אני לא כל כך בקיאה בשמות של הזוגות... טאביטימי... חיחיחיחיחחי שואיס... זה בכלל קורע! אז, מה זה תרזה ואית'ן?

python 4

New member
../images/Emo58.gifיש עוד הרבה!

יש סייבי, אם כי הוא לא בשימוש רב, כי בואו נודה בזה, לסם אין ממש סיכוי. ויש מיגת'ן (מיגל+אית'ן) כי רומן בניהם הוא רק עניין של זמן ויש פילאנק (פילאר והנאק) שזה רומן בהתפתחות. ועוד... ג'וליטה (ג'ולי+תרזיטה) ריסיקה (ריס+ג'סיקה) ריסריס (ריס+אח של ריס) גואיס (גוון+לואיס) ועוד ועוד.

leeo

New member
../images/Emo78.gifמה????????../images/Emo12.gif../images/Emo21.gif

מיגל ואית'ן היו זוג?
?

python 4

New member
מה לא ידעת?

הרי מיג'ל הוא הומו, זה ידוע אחרת איך הוא יכול להימשך לצ'רי ברי הזו? ברור שהוא משתמש בה בתור כיסוי לזהות האמיתית שלו. בשלב מסויים מיגל יצא מהארון ויודה שהוא מאוהב כמובן באית'ן, ויהיה ריב שלם בינו לבין אחותו תררזיטה על הנושא הזה. בסופו של דבר אית'ן יודה שהוא גם קצת נמשך למיגל, הם ישכבו פעם אחת ומיגל יכנס להריון (זה תשוקות.. הכל אפשרי) ויוליד תינוקת שיקראו לה ליט'ל צ'רי. סיפור עצוב, כי אחרי זה אית'ן יבין שהוא בעצם סטרייט, יזרוק את מיגל ויתחתן עם איב. מרוב צער מיגל יתאבד ע"י הזרקת מנת יתר של מרק הגריסים של גרייס. כולם יתאבלו עליו חוץ מפילאר שלא תבין למה לואיס ותרי עצובים.

leeo

New member
../images/Emo78.gifלמרות שזה נשמע די..../images/Emo21.gif

מפורך ולא הגיוני, מתשוקות אני מצפה לכול דבר..

Phantom Planet

New member
חחח

חחחח.... נחמד... תאמת.. הלוואי שזה היה ככה.... אבל כבר עשו עלילה אחרת... אבל היי... אפשר עוד לעשות משהו!!

darklighter

New member
לא היו ולא יהיו אבל.....

זה יהיה רעיון גדול לדעתי..... לשניהם יש אופי הומואי (שזה דווקא יתרון מאוד גדול לדעתי) וככה יפסקו המלחמות בין גוון לתרזה וקיי וצ'ריטי- צ'ריטי בכלל צריכה למות בכל מקרה.... ולא נצטרך לראות את מיגל וצ'ריטי הדביקים יחד...

darklighter

New member
אממממ... הייתי בוחרת ב.....

במקום הראשון תיקו- קיי ואייבי במקום השני- טאביתה ובמקום השלישי- צ'ריטי היא משחקת אותה תמימה אבל היא בעצם ביץ' לא קטנה...

Bow Wow2004

New member
זוג האוהבים שהכי אוהבים:

האנג'ל-ברט וצה"ל 2 יצורים מוזרים מגעילים ומושחתים שמשחקים באנשים כאילו הם צעצועים, עושים מה שבא להם, מתי שבא להם ואיך שבא להם. שום דבר בהם לא הגיוני, ממש על-טבעי שאם נחשפים לזה אפשר להשתגע. עוד מכנה משותף לשניהם: אני שונא אותם בדם!!! תמותו!!!

darklighter

New member
מסכימה ב100%!!!!!

גם האנג'ל ברט היא קרציה עולמית ומרגיזה תמיד הורסת את כל ההנאה מכל מה שטאביתה הגדולה עושה... והצבא? עדיף שאני לא אתחיל.... מספיק שהוא מירר לי את החיים שנה ו9 ועכשיו הוא הולך לשחק בחבר שלי 3 שנים.....

למעלה