רעידת אדמה היום בכיכר רבין !

• פותח הנושא byzon
  • פורסם בתאריך

byzon

New member
רעידת אדמה היום בכיכר רבין !

חברים !!! אני מכיר אנשים שמגיעים מאילת ומנהריה !!! חייבים פעם אחת ולתמיד לזעזע את המדינה הזו, לא הכל צריך להיות פוליטיקה וג'ובים, צריך ערכים ואחריות. צו 8 אזרחי היום בערב לכולם גם מי שפטור ממילואים (נשים, צעירים, מבוגרים, חולים וכ'), כי צריך להרעיד את המדינה. ימין, שמאל, חילוניים, דתיים, גברים, נשים, צעירים ומבוגרים. אסור שזו תהיה הפגנת מילואימניקים בלבד, כי כולנו מילואימניקים של המדינה. אולי בפעם הבאה נצליח שיחיו איתנו עוד אנשים שהיו מתים סתם, אולי את אחד מהם אתה מכיר. כל מי שבא נא להוסיף תגובה ''אני בא'' בכדי שאנשים יראו ויבואו גם אם חשבו לא להגיע. תבואו, זה חשוב !

אשרת

New member
שלא יטעו אותם

זאת הפגנה עם גוון פוליטי מאוד ברור. למה שלא תאמרו את האמת שמי שעומד מאחורי המחמאה הזאת הם מפלגות הימין, אה? למי יש אינטרס להפיל את אולמרט ואת הממשלה אם לא לעדת המעריצות של נתינהו , ליברמן ומרזל, אה?

שלא יטעו אותך,

למי יש אינטרס שהממשלה השאת תשאר בשלטון אם לא למדינות ערב אויבות ולגורמים עויינית אנטי-ישאראלים בעולם,אה?

אשרת

New member
שלא תטעה חס וחלילה...

אבל הימנים תופסים גל על המילואימנקים ועושים עוול לדרישה שלהם. אנשים לא חושבים מי עלול להיות האלנטרטיבה שלהם. אם היינו רוצים את ביבי, היינו מצביעים לו, לא?

בפועל, הרבה יותר אנשים

מעדיפים את ביביעכשיו בשלטון מאשר אולמרט (ע"ע סקר ידיעות אחרות בשבוע שעבר) כך שאני לא מוצא מקום לחרדה של ש"אנשים לא חושבים מי עלול להיות האלנטרטיבה שלהם." אפשר לנסח את שאלתך בסוף ההודעה אחרת, אם היינו יודעים מי זה אולמרט לפני הבחירות, היינו מצביעים לו?

אשרת

New member
תסלח לי, אבל זאת לא חוכמה.

בדרך כלל בעתות מצוקה מבחינה ביטחונית יש לימין יותר כוח. לכן --> זה האינטרס שלכם!!! של הימין!!! להפיל את הממשלה הזאת, בניסיון לכפות על העם את נתינהו.

זה כ"כ פתאטי, אף אחד לא כופה על העם

את נתניהו. העם כנראה הבין שרה"מ כמו אולמרט לא יכול לתפקד כמנהיג מדינה מרובת אוייבים במזרח התיכון.

אשרת

New member
למה פתאטתי?

מספיק שתקרא בפורום הליכוד לגבי היוזמה שניסו להריץ, ותראה שזה לא כזה פטאתי.
העם אמר את דברו בבחירות. האם יאמר את דברו בבחירות הבאות. על ניסיון לדבר בשמו הוא קצת לא לעניין. לא חושב?

נכון זה לא לעניין לומר שהימין

כופה על העם את ביבי. את לא חושבה? או שאת חושבת ככה כי זה בדיוק מה שרשמת שתי הודעות מעלי.

אשרת

New member
אני מפנה אותך לפורום הליכוד

לקרוא את היוזמה , שכרגע לא ממש צלחה. כנראה שלמישהו היה שם מספיק שכל. בכל מקרה, ראוי שכל מי שהולך לעצרת הזאת ידע שזאת עצרת פוליטית, נטו.

אלעד מר

New member
תיקון קל

אליעד שרגא, איש שמאל יותר מיוסי ביילין, הוא מהדמויות המרכזיות שבין יוזמי ההפגנה. אז כמה ימניים מעודדים להגיע למקום ומנסים לשייך לזה דימויי ימני - הם מוליכים שולל רק את הנאיבים (וזאת בלשון המעטה)!!

אשרת

New member
לעצרת הזאת

לא היו צריך להגיע אף גורם פוליטי- כי זה מזיק. וכמו שאמרתי , האינטרס של הימין מההעצרת הזאת די שקוף.

אשרת

New member
אותו דבר.

רק שבמקום נתניהו... האיש עם השפם
בכל מקרה, בצורה די הזויה מי שעומד בצורה כמעט גלויה וברורה מאחורי המילואימניקים, אלו מפלגות הימין ולא ממש השמאל.

Fasz

New member
גורמים פוליטים?

כעת אני יכול לאמוד את הדביליות אשר פשטה בציבור, האם חברי הליכוד אשר חשבו לצאת להפגנה הינם מוקצים בשל היותם "גורמים פוליטיים"? הרי אותם חברים הינם אזרחים בדיוק כמוך, והרי לכולם יש דעה פוליטית. העובדה שאנשי ימין מפגינים בהפגנה, אמורה לשקף את העובדה שההפגנה היא הפגנת הימין הגדולה כנגד אולמרט? במידה והייתה זו הפגנה פוליטית, הסעות היו יוצאות מכל עיר ועיר, כמו שהליכוד ומפלגות הימין יודעים לעשות. האנשים שהגיעו כיום להפגנה, הינם אנשים פרטיים, שעשו זאת מתוך תחושת שליחות ודאגה למדינה, על חשבונם ועל זמנם. אבל לא, כולם כנראה "כתומים" במקום ההוא, נכון? בייחוד יוסי שריד וברורמן... אוהבי א"י השלמה. הם גם מתכוונים לעלות על הבמה ולשיר כמה משיריו של ז'בוטינסקי.

אשרת

New member
על יוסי שריד כבר הגגבתי לך

ברוומן. .ממש מת על פרץ...תעשה אחד ועוד אחד ותוכל להגיע למסקנה למה הוא שם. (רמז: יריבות במפלגת העבודה). אל תהיה תמים בבקשה, כאשר צד אחד נותן פוש די רציני והוא זה שקורא בעיקר את הקריאות נגד, וכי לו יש את האינטרס העיקרי להפיל את הממשלה הזאת, ומשום שהוא יודע שבכנסת כנראה זה קצת בלתי אפשרי ומנסה לרכב על גבם של המילואמינקים (ולכן אין גם הסעות מאורגנות מעיר לעיר)- אז זה מקבל גוון פוליטי.

Fasz

New member
אשרת, מה יהיה?

כשגולדה התפטרה, זה לא הביא את בגין לשלטון, אלא את רבין. אך המחאה הייתה חריפה, כי היו כשלים רבים בקונספציה, ובניהול. וכעת? עד מתי תשתמשו בתירוץ הדלוח הזה של הפגנה בעלת סממנים פוליטיים?

אשרת

New member
זה שהיא בעלת סממנים פוליטיים

לא הופך אותה ללא לגיטמית , לא? אז מה אתה רוצה? זכותי לא להסכים עם קיומה, וזכותי לטעון שיש בה סממני פוליטיים. והתפטרות אולמרט ופרץ יביא בהכרח לעליית הימין.

למעלה