רעידת אדמה

MrJTsGirl

New member
רעידת אדמה

השתחררתי מבצפר... ושחזרתי הביתה כולם אמרושהיה רעידת אדמה... חחח אני אישית לא ממש הרגשתי אותה, איזה מבס תמיד שיש כאלו דברים אני אף פעם לא שמה לב! חחח מישו הרגיש את זה?

LISA AND JUSTIN

New member
מה את צוחקת!?!?!

חלק מהילדים אצלנו שברו רגלים..נפצעו מזכוכיות..כי כל החלונון נשברו..אני נפלתי על הריצפה..כמעט התעלפתי..כל הביצפר בטראומה...ונוסף לכל גם לא שחררו אותנו!

איזה מפחיד זה היה...

אבל אצלנו לא קרה כלום... רק כמה ילדים נכנסו ללחץ והתחילו לבכות מה, נשברו אצלכם חלונות??? אמאלה....

../images/Emo143.gif

לדעתי זה סתם חירבוש לא יכול להיות כי כבר היו מודיעים על זה בחדשות וזה וזה גם לא היה כזה חזק רק נפל בינין בקירית אונו או קירית אתא וזהו.. אז ...

moran14h

New member
אני כן הרגשתי

אבל אני בין היחדים.. רק אני ועוד ילד מכיתה שלי (שניינו ישבנו על השולחן)הרגשנו ואז הוציעו אותנו לרחבה שבחוץ לאיזה שעה ואז חזרנו ועכשיו הכל בסדר.

LISA AND JUSTIN

New member
....

כל היום אני בוכה.אני ממש ממש בטראומה.. כשההיתי בת 6 גם הייתה רעידת אדמה..וההיתי בחדר שלי ישנתי..והשולחן נפל עלייי..והמיטה שלי זזה מצד לצד..

כןןןןןןןןןןןן../images/Emo143.gif

זה היה 5.2 בסולם משהוא( לא זוכרת) אצלנו בכיתה התחילו לרעות השולחנות וכולם נכנסו ללחץ
לי היו דמעות בעיניים אז ידיד שלי הרגיע אותי!
זה היה משהוא מפחיד ביותר!!!!
הוציאו אותנו לחצר וזה כולם היו בלחץ ( בזמן הזה כבר ירדו לי דמעות
)

MrJTsGirl

New member
איזה פחד...

נשברו חלונות וילדים שברו רגליים? את רצינית? אני לא בטוחה בכלל שפינו את הכיתות שלנו בבצפר חחחח... איפה את גרה שזה מה שקרה? אבא שלי עובד בת"א והוא אמר שהרגישו את זה חזק אבל לא עד כדי כך...

justin love

New member
יאאאא אני לא הרגשתי כלום ככה זה היה

את קולטת אצלנו ממש לא הרגישו וכזה ילדים עברו בכיתות אמרו שיש רעידת אדמה ולצאת מהכיתות והכל אנחנו לא האמנו ואז המורים אמרו אז יצאנו כולנו ואנחנו כבר מקווים יאא שהביהס הזה יתפרק ותפוצץ או משהו....ואנחנו בחוץ מזה צוחקים ונהנים מזה נשבעת לך מזה לא היינו בלחץ כמוכם...מזה לקחנו את הכל בצחוק ובכיף..וכשהחליטו להכניס אותנו בחזרה אז אפחד לא נכנס כי לא באה להם והכל...אפילו המורים כבר התייאשו מלנסות להכניס אותנו אז נשארנו עוד איזה שעה בחוץ היה מזה כיף ובשביל לעודד אותכם.... תמונה של ג'סטין שמתי... נ.ב. מה אתם כל כך בלחץ???? אפשר לחשוב רעידת אדמה זה כבר קרה פעם אחת ואני זוכרת שזה היה סתם אני דווקא הייתי נהנת אם היה עוד פעם חחחח... כל היום רק צחקנו על זה... אולי כדי לשפר את ההרגשה שלכם על זה תצחקו על זה גם כן..

LISA AND JUSTIN

New member
סליחה אבל..

אולי אצלך לא היה כלום..ואת לא בפניקה..אבל את לא יודעת מה היה אצלי..אני לא יודעת אם אני ירדם היום בלילה..אני ממש מפחדת שזה יקרה שוב..אני כל הזמן חושבת על זה ואני מפחדת שזה לא יעובר לי..אני כל הזמו נזכרת בזה ואני מפחדת שוב..זה היה אחד הדברים הכי נוראים שקרו לי..את לא יודעת מה זה ..פתאום אני יושבת על השולחן..כותבת..בהפסקה..והשולחן מתחיל ממש לרעוד<ועדין קלטתי שגם הרצפה וכל הבנין זז>אז אני אומרת לחברה שלי שתפסיק להרעיד את השולחן..אני כותבת וזה מפריע לי..ופתאום!כולם צורכים..כולם מתחת לשולחנות..אני מרימה את הראש ואני לא מבינה מה קורה..ואני רואה פתאום את החברה הכי טובה שלי..נפל לה על הראש החלון..וליד אחד ירד דם מהפנים..ואני נפלתי על הרצפה..וחשבתי שהתקרה נופלת עלי ואני עומדת למות!לא ראיתי שום דברר..כל מה שהיה לי בגובה העיניים התחיל לקפוץ..והשולחן עמד גם לקפוץ עליי..ומרוב העוצמה גם איזה ילד נפל לידי..<אין לימושג מי זה ..אולי מישהו מכיתה ז' שבא לכיתה שלנו>..זה היה נוראא..חבל לכם על הזמן.. אז כשאת אורמת שזה לא היה כלכך נורא..אז תחשבי מה היה לי..ותביני שזה היה נורא מאווד.. וזה רק חלק מהתאור שהיה שם..אין לי כוח לכתוב הלכו לי האצבעות..

justinnn

New member
גם אצלי כמו ספיר..כלום..

לא הרגשתי כלום...והיה צחורים..ירדנו למטה...ווואיייי מה חלנות נשברו????? אימלה1!!!!! 5 בסולם ריכטר זה חזק!!!!!! יבאהההה

justin love

New member
יודעים מה???

אם זה היה קורה עוד פעם אני מציע לכל אלה שסבלו מזה ישר לחשוב על ג'סטין ואני בטוחה שיעבור להם הפחד לא?? חחח...איזה רעיונות יש לי

למעלה