רעידת אדמה

motek89

New member
רעידת אדמה

הרגע היתה רעידת אדמה ואני כולי בלחץ מה יהיה אם הבנין יפול עליי? המחשב כולו רעד והארון עמד ליפול ולא ידעתי מה לעשות רצתי מיד לסלון אני פוחדת מזה כל כך.... רעידת אדמה זה הפחד הכי גדול שלי יש לי סיוטים מזה.... כל האסונות טבע... הראש שלי עומד להתפוצץ... אני מפחדת שכל רגע זה יחזור... מרעידות אדמה מתו אלפי אנשים.. ואם נמות? אם בסוף תהיה רעידת אדמה ענקית וכל העולם יפול? אני מפחדת...

karin3175

New member
רעידת אדמה

נכון זה מפחיד אם אני מאמינה שאם הגורל שלנו למות אז לא משנה איך זה יקרה ואני יודעת שצריך לעמוד מתחת למשקוף ואני מאחלת לך שאם תיהיה שוב רעידת אדמה לא תפחדי ופשוט תלכי לעמוד מתחת למשקוף שאלהוהים ישמור עלינו!!!

ShukyD

New member
ואם תהיה אחת כזאת?

מה תעדיפי? להשאר לחיות לבד או למות יחד עם כולם? אין מה לפחד מסוף העולם כי את לא תפסידי כלום כשזה יבוא, כולם ילכו לא רק את

MikeY fReAk

New member
אוקיי, גמני ממש מפחדת מזה.../images/Emo79.gif

הצילו. אני ישבתי בדיוק איפה שאני יושבת עכשיו, מול המחשב. והמתקן הזה של המים כמעט נפל עלי, המקרר רקד והבית זז מצד לצד. ואני פשוט לא מרגישה יציבה..אני מרגישה כאילו כל שניה אני אשמע את אותו רעש עצום ונוראי ואז בלחבלעבלחבלעבלחבלע הבנין יקרוססס ואני גרה בקומה אחרונה
מנסים וניסו להרגיע אותי...לחלק זה עבד רק לכמה רגעים, וחלק רק הלחיצו אותי יותר. וכל רעש, כל רעד כלשהו אני קופצת בבהלה! ושמישהו יסביר לי את האנשים שחושבים שרעידות אדמה זה כיף ומגניב!

MikeY fReAk

New member
אה ו..../images/Emo79.gif

אל תגידו לי שהרעידה צריכה להיות חזקה מאוד כדי להפיל את הבנין. זה לא מוציא לי את הפחד מהראש..

למעלה