מה דעתכם לבנות אתר על אנימורפס בעברית (!) קיבנתי כבר את הכתובת www.animorphs.up.co.il animotphs.up.co.il עכשיו תריכים צוות כול מי שמוכן לעבוד ולהשקיע באתר שלנו שישם
אבל אני חושבת שמחר אני אלך לביצפר... ובאשר לתמונות - אין לי ספוילרים ותמונות של אנימורפס, אבל אני אבקש מאחותי לקרוא ספוילרים באתר של אנימורפס באנגלית והיא תיתן לי ספוילרים ואני אביא אותם לך.
הרעיון שלי הוא לעשות חבורה של אנימורפס ישראליים... יהיה לכוד\ה אחת\ד אנדליט\ית אחת\ד וכל השאר חופשי... זה יהיה בצורת סיפור... מי בעד? וד"א... הילדים תופסים את המקומות של האנימורפס עם אפשרות לשנות טיפה את האופי... ואם יהיו יותר מדי ילדים נעשה הגרלה\הצבעה. מאיר את מסכים שבאתר שלך תהיה פינה לחבורה? ואני רוצה להיות בצוות!!!!
רייצ´ל... וכן, את צריכה להגיד איזו דמות... ואם יש לדמות שלך טיפה אופי של דמות אחרת או סתם תכונה שאת הוספת לה תגידי גם את זה... *מוציאה לשון ליעל´וש ובורחת מטרינטי {אני במשבר נגיני קשה יעל´וש}*
את תתחילי לשחק עם המילים ודברים כאלה??? ולכל המעוניין לדעת: יעל (אשת x המסתורית
) לא מחוברת בימים הקרובים ואם היא הייתה נותנת לי מספר טלפון הייתי יכולה להודיע לכם מה איתה!!!! כנראה אין לה זמן... אבל היא תחזור!!! אם היא לא תחזור אני קומקום חשמלי! ביי ביי!