רעיון אדיר, רעיון כביר

Axvenom

New member
רעיון אדיר, רעיון כביר

מה דעתכם לבנות אתר על אנימורפס בעברית (!) קיבנתי כבר את הכתובת www.animorphs.up.co.il animotphs.up.co.il עכשיו תריכים צוות כול מי שמוכן לעבוד ולהשקיע באתר שלנו שישם
בשירשור מתחת ועל שאר הפרטים נדבר כבר

niiko

New member
אני מכונה לעזור!!

רק מה אני צריכה לעשדות? אני יכולה להיות מנהלת פורומים?

Axvenom

New member
רעיון טוב

מנהלת פורומים! מי עוד מתנדב צריכים אנשים שיביאו מידע על אנימורפס אולי תקצירי ספרים

Silver Fox

New member
זה יהיה רעיון נפלא../images/Emo21.gif

אבל אני לא יודעת לבנות אתרים... אין לי בזה שמץ של מושג... אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי קצת?

Silver Fox

New member
וגם../images/Emo21.gif

צריך לשים באתר הזה תמונות, משחקים, צילומים... חשבתם על זה? יש למישהו מושג בזה?

Axvenom

New member
אני יודע לבנות אתריפם

התפקיד שלכם (וגם שלי) זה פשוט לעדכון את האתר לביא תמונות מידע ספולריים וכאלה ולמה את לא בביצפר???????

Silver Fox

New member
כי אני עם שפעת../images/Emo21.gif

אבל אני חושבת שמחר אני אלך לביצפר... ובאשר לתמונות - אין לי ספוילרים ותמונות של אנימורפס, אבל אני אבקש מאחותי לקרוא ספוילרים באתר של אנימורפס באנגלית והיא תיתן לי ספוילרים ואני אביא אותם לך.

Axvenom

New member
הקפצה

צריך לכתוב כמה מילים שהנושא יעלה ל^ שכולם יראו את ההודעה הזאת l

מ.ש.ט

New member
זה הזמן לשחרר את הרעיון שלי...

הרעיון שלי הוא לעשות חבורה של אנימורפס ישראליים... יהיה לכוד\ה אחת\ד אנדליט\ית אחת\ד וכל השאר חופשי... זה יהיה בצורת סיפור... מי בעד? וד"א... הילדים תופסים את המקומות של האנימורפס עם אפשרות לשנות טיפה את האופי... ואם יהיו יותר מדי ילדים נעשה הגרלה\הצבעה. מאיר את מסכים שבאתר שלך תהיה פינה לחבורה? ואני רוצה להיות בצוות!!!!

AxyAxvenom

New member
ודרך הגב והרגל

מה עם יעל אשת X המסתורית
ואני כבר עוד על עיצוב לאתר

Silver Fox

New member
אני רוצה להיות האנדליטית../images/Emo21.gif

כי בני האדם הם יצורים ממש מסקרנים ומוזרים...

מ.ש.ט

New member
אני בסיגנון של קאסי עם טיפה אופי של

רייצ´ל... וכן, את צריכה להגיד איזו דמות... ואם יש לדמות שלך טיפה אופי של דמות אחרת או סתם תכונה שאת הוספת לה תגידי גם את זה... *מוציאה לשון ליעל´וש ובורחת מטרינטי {אני במשבר נגיני קשה יעל´וש}*

מ.ש.ט

New member
לילך...

את תתחילי לשחק עם המילים ודברים כאלה??? ולכל המעוניין לדעת: יעל (אשת x המסתורית
) לא מחוברת בימים הקרובים ואם היא הייתה נותנת לי מספר טלפון הייתי יכולה להודיע לכם מה איתה!!!! כנראה אין לה זמן... אבל היא תחזור!!! אם היא לא תחזור אני קומקום חשמלי! ביי ביי!

למעלה