רעיון איך להפוך את הפורום להצלחה מעשית

mynameisktt

New member
רעיון איך להפוך את הפורום להצלחה מעשית

היי אור, לדעתי פתחת פה דיון שבאמת נוגע להרבה מאד אנשים, אומנם אני לא ממש שייך לקבוצה פה אבל אני מאד רוצה לתרום, אני רוצה לתת לך רעיון איך להפוך את הפורום להצלחה מעשית. ואולי בהמשך תרתום עוד אנשים שיתנדבו לעזור לך להקים איזה משהו גדול יותר, זה ממש מצווה.

לפני שאני מתאר את הצעה שלי אני רק חייב לציין, ללא קשר לרעיון שלמטה, נניח וכבר מצאתם זוגיות, אם לא נפתרה הבעיה הבסיסית של התקשורת (היכולת לדבר עם הבן\בת זוג), אז את\ה עלול להפוך לבן\בת זוג שלא מספק מבחינה רגשית את השותף\ה לחיים,ולכן מאד חשוב לעבוד על היכולת לתקשר כמו שצריך. מחסום "הסקס" לא יפתור לאף אחד פה את הבעיות!!!

אור,ראית את הסדרה על הדייטים,"בקרוב אהבה", בערוץ 2?:
http://www.mako.co.il/women-soon-in-love

יש מנחה ויש קבוצה של נשים, הן יוצאות לדייטים ואחרי זה הן מדברות עם המנחה ואחת עם השניה דרך תוכנת שיחת וידיאו על מה שהיה בדייט.

אני לא מציע לך לעשות את הפורמט הזה!!! משהו דומה אבל שונה.

מה שאני מציע זה שתארגן כמה קבוצות של נשים וגברים, 3 גברים ו 3 נשים לקבוצה, באותם גילים פחות או יותר ועד כמה שניתן בעלי תחומי עניין זהים (זה מאד חשוב).

בהתחלה הכל יעשה מהבית עם תוכנת שיחת וידיאו (oovoo), לא צריך לצאת לדייטים,זה מתאים גם אם אין זמן, זה לא עולה כסף ואין תירוצים אחרים.

המטרה של הקבוצות היא לשפר את הקשר הבין אישי בין גברים לנשים, שזה המכנה המשותף של הרבה אנשים פה.

אנשים יפנו אליך באופן פרטי כמובן,כל אחד יציג את עצמו בשמו האמיתי והוא לא חייב לציין את השם שלו בפורום.

קודם אתה עושה שיחה של דקה שתיים עם כל אחד מהמשתתפים רק כדי לוודא שיש בצד שני אדם אמיתי ולא טרול והוא באמת עם מצלמה,אולי אפילו מציג לך תעודת זהות, כך כולם יודעים שזה בטוח.

עכשיו אפשר לצרף את חברי הקבוצה לשיחה משותפת כאשר אתה מנחה אותם.

כל אחד יקריא כמה משפטים על משהו מהחיים שלו שהוא מתחבר אליו (אחד יספר על החתול שלו והשני על מקום העבודה שלו, כל אחד מה שנוח לו).

אחרי ההיכרות הראשונית של הקבוצה, תחלק משימות לשיחה, כאשר כל זוג שקבעת צריך לעשות שיחת וידיאו אחד על אחד ולדבר על נושא שנקבע מראש, כולם מבינים שבשלב הזה מדובר בתרגיל לשיפור יכולת דיבור וכרגע לא נסיון לשידוך או דייטים.

אחרי שכל הגברים והנשים עשו שיחות אחד עם השני אפשר לקבוע פגישה באיזה מקום נוח ולא מלחיץ כמו בטיילת ליד חוף הים,פארק או אולי איזה חדר פרטי במסעדה,בית של מישהו...

הפעם המשימה שכל אחד מהקבוצה יוצא לו לדבר עם עוד 3 אנשים.

רק עכשיו, שכבר יש קבוצה מגובשת שכבר מכירה אחד את השני אפשר לעבור למפגש האישי, כל אחד קובע פגישה עם 3 אנשים מהקבוצה לפגישה אחד על אחד לדבר על נושאים שנקבעו מראש (מראש מורידים מחסומים שיכולים להיות, לכן נושאי השיחה ידועים מראש).

כולם יודעים שהמטרה היא עזרה הדדית לשיפור יכולת השיחה\ההיכרות כך שהלחץ קטן.

בסוף כל פגישה מדווחים לך על איך היה, מה אפשר לשפר וכו'

על סמך המידע שאתה מקבל אתה מעדכן כל אחד מה הוא צריך לשפר בפגישות וכמובן מי שמרגיש בנוח יכול לספר לזה שהוא מתרגל איתו מה לדעתו הוא צריך לשפר.

יכול להיות שבשלב הזה כמה מהזוגות ירצו להמשיך את הפגישות בנפרד מהקבוצה, ובמידה ולא אותם אנשים שכבר עברו את הסבב עם הקבוצה הזו יעברו לקבוצה אחרת להמשיך בתירגול.

לא כל מי שבפורום פה נכנס לתוך הקטגוריה שאני מציין ולכן זה פונה רק למי שרוצה לשפר את היכולת הבין אישית.

מה דעתכם?

אתה פשוט גאון !!!!

לא יודעת מאיפה הרעיון הזה
אבל אפשר לעשות ממנו סטאראפ רציני ולשבץ אותו לאתר הכרויות חדש או ישן.

וואו ממש התלהבתי מהרעיון החדשני
אני אנדבאת עצמי להיות ראשונה בפרוייקט {לא יכולה להבטיח שאני לא אדר על....סקס
אבל אנסה להיות ילדה טובה
}

מי רוצה מהגברים פה להתנדב איתי לפרויקט?
אל תפחדו כל עוד אתם בסקייפ
אתם בטוחים

לא אדבר

אל תתייחסו לשגיאות
אני צריכה להשלים שעות שינה
אחר כך עוד אחפור לכם בפורום

not lonely

New member
וואלה אחי. נראה לי

שנדפקה לי הקופסה.
ניסיתי לרדת לסוף דעתך ולא הבנתי.

יאללה עף לישון שנ"צ באיחור

TDKR

New member
ברור שיש לי.

אני פאקינג היפסטר, יש לי מסנג'ר עוד מהתקופה שה-ICQ היה משום מה פופולארי.

Lee Rock

New member
נשמע מעניין

אם למישהו יש סבלנות להוציא את זה לפועל, count me in

not lonely

New member
רעיון לא רע

ואגב תמיד יש תירוצים.
כמו "הכלב אכל לי את הכבל רשת".

תירוץ שתמיד עובד

iba90

New member
עדיין מוקדם מידי..

הפורום עדיין לא התגבש עם קבוצת "גרעין" של אנשים שאפשר לסמוך עליהם או להרגיש באמת קירבה מסויימת...ואני לא חושב שזה רעיון טוב..אור הוא מנהל הפורום ולא המנטור שלנו למציאת זוגיות..זה להפיל עליו תפקיד יותר מידי גדול לדעתי. מבחינת תקשורת אישית תודה לאל יש את "המסרים" וגם דרך שם אפשר לבחון תקשורת בין אישית...התנסחויות וכאלה...וגם יש את הצ'אט בתפוז שהוא "אונליין".

אהבתי את

אור הוא מנהל ולא המנטור הזוגי שלנו

צודק
אבל צריך שיהיה מישהו שיתווך ביננו...

not lonely

New member
לא הייתי בבית, הגעתי באחת עשרה

נכנסתי לכמה דקות, לא כתבתי כלום, אבל פשוט לא הבנתי מה הולך שם ויצאתי.
שיחת טלפון אחד על אחד יותר טוב

למעלה