רעיון אמריקני לפיקניק משותף

shira^

New member
רעיון אמריקני לפיקניק משותף

במסגרת השוטטות שלי ברשת הכרתי זוג שאימץ חודש אחרינו מאותו בית ילדים שהנסיכה היגיעה. בוויקנד האחרון הם בילו בפיקניק ענק שאירגנה העמותה שלהם לכל המשפחות שאימצו דרכם. אכן רעיון נפלא . הלוואי עלינו, זה יכול להיות חביב למדי. מצ"ב מאמר מהעיתון של סנט-לואיס על הפיקניק

מיכל@ל

New member
לא היית ב"פקניק" של עליזה ? ../images/Emo3.gif

לכל הילדים הויאטנמים ? יזמתי פעמיים פיקניק כזה בפארק הירקון והיה מקסים,אין סיבה לא לערוך מפגש כזה [כשמזג האוויר יהיה נורמאלי] של כל הפורום כולל ד.. ,ומזל ותמי עם הקטנטנים שלהם,כל המאומצים האחרים,כל המאמצים [גם לילדים בוגרים] וכו

שולינקה

New member
כל הכבוד,אני בהיכון

כיצד הגעת לכולם? אולי ניזום פיקניק באמצע הדרך? אולי אפילו סוף שבוע במלון? יכול להיות מעניין וכיף אמיתי.

מיכל@ל

New member
איך הגעתי לכולם ? ../images/Emo13.gif

אז ככה,עשיתי את זה רק עבור מאומצים מויאטנם והגעתי לחמישים משפחות כשכל משפחה נותנת לי טלפונים של זוגות נוספים. זה כלום,תאמיני לי

שולינקה

New member
צריך לעשות הצלבת מידע

יש הרבה יותר,כמובן,אף שחלק מהמשפחות אינן מעונינות במתן פרטים.אתמול בצא´ט הפעיל דברנו על אופציות שונות למפגשים:קיבוץ של אחת המשתתפות,סוף שבוע במלון וקביעת מיקום נוח לכולם. חיפשנו אותך בצא´ט,המערכת אתמול היתה ידידותית יותר ומקווה שרק תשתפר.

לימור1

New member
רעיון מצויין

כבר דיברנו על זה פעם בצ´ט, שכדאי להיפגש ולראות פנים אל פנים איך אנחנו נראים. כשיהיה מזג אוויר קצת יותר נורמלי, בעוד חודש-חודש וחצי?

למעלה