חורזת באהבה Well-known member מנהל 1/5/24 #2 נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: צפה בקובץ המצורף 102709 צפה בקובץ המצורף 102710 לחץ כדי להרחיב... קונה את הרעיון, מתה על שוקולד.
נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: צפה בקובץ המצורף 102709 צפה בקובץ המצורף 102710 לחץ כדי להרחיב... קונה את הרעיון, מתה על שוקולד.
hrpbiiapnrpeltework Well-known member 6/5/24 #5 נכתב ע"י חורזת באהבה: קונה את הרעיון, מתה על שוקולד. לחץ כדי להרחיב... החדשות הרעות, הן שבעקבות שינויי האקלים שהורגים את עצי הקקאו, השוקולד צפוי להפוך למוצר מותרות יוקרתי כבר בעשור הבא, וחפיסת שוקולד צפויה לעלות בין מינימום משוער של 50 שקלים למקסימום משוער של 100 שקלים ,כפי מה שכתבתי כבר בעבר בשרשור הבא: שארית המאה ה-21-קווים לדמותה-תחזית של מאור פז, העתידן הטוב ביותר בכל הזמנים וגאון ברמה עולמית. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)
נכתב ע"י חורזת באהבה: קונה את הרעיון, מתה על שוקולד. לחץ כדי להרחיב... החדשות הרעות, הן שבעקבות שינויי האקלים שהורגים את עצי הקקאו, השוקולד צפוי להפוך למוצר מותרות יוקרתי כבר בעשור הבא, וחפיסת שוקולד צפויה לעלות בין מינימום משוער של 50 שקלים למקסימום משוער של 100 שקלים ,כפי מה שכתבתי כבר בעבר בשרשור הבא: שארית המאה ה-21-קווים לדמותה-תחזית של מאור פז, העתידן הטוב ביותר בכל הזמנים וגאון ברמה עולמית. | תפוז פורומים (tapuz.co.il)
Harrington Well-known member מנהל 1/5/24 #3 נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: צפה בקובץ המצורף 102709 צפה בקובץ המצורף 102710 לחץ כדי להרחיב... קיים יקירי. אולי לא בארץ, אבל לפחות בחלק ממדינות אירופה.
נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: צפה בקובץ המצורף 102709 צפה בקובץ המצורף 102710 לחץ כדי להרחיב... קיים יקירי. אולי לא בארץ, אבל לפחות בחלק ממדינות אירופה.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 1/5/24 #4 נכתב ע"י Harrington: קיים יקירי. אולי לא בארץ, אבל לפחות בחלק ממדינות אירופה. לחץ כדי להרחיב... אם יהיה בישראל בצירוף כשרות, יש לי תחשוה שהנכדים שלי יהנו ממתנה כזו.
נכתב ע"י Harrington: קיים יקירי. אולי לא בארץ, אבל לפחות בחלק ממדינות אירופה. לחץ כדי להרחיב... אם יהיה בישראל בצירוף כשרות, יש לי תחשוה שהנכדים שלי יהנו ממתנה כזו.