ג'קסון. מיאמי. צ'ילה. אני יכול להציל אותם. אני יכול להציל את כולם.
hrpbiiapnrpeltework Well-known member אתמול ב- 15:43 #1 ג'קסון. מיאמי. צ'ילה. אני יכול להציל אותם. אני יכול להציל את כולם.
רוב הזמן נח Well-known member אתמול ב- 17:05 #2 נראה לי שיש כשל בסיסי בתוכנית שלך. כי אנשים שהיו מסכימים להצעה שלך, מלכתחילה לא היו יכולים להפוך למיליארדרים.
נראה לי שיש כשל בסיסי בתוכנית שלך. כי אנשים שהיו מסכימים להצעה שלך, מלכתחילה לא היו יכולים להפוך למיליארדרים.
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member אתמול ב- 17:38 #3 נכתב ע"י רוב הזמן נח: נראה לי שיש כשל בסיסי בתוכנית שלך. כי אנשים שהיו מסכימים להצעה שלך, מלכתחילה לא היו יכולים להפוך למיליארדרים. לחץ כדי להרחיב... רק רגע אתה אמרתי לי לא להתייחס אליו ועכשיו אתה מתייחס.
נכתב ע"י רוב הזמן נח: נראה לי שיש כשל בסיסי בתוכנית שלך. כי אנשים שהיו מסכימים להצעה שלך, מלכתחילה לא היו יכולים להפוך למיליארדרים. לחץ כדי להרחיב... רק רגע אתה אמרתי לי לא להתייחס אליו ועכשיו אתה מתייחס.
רוב הזמן נח Well-known member אתמול ב- 19:44 #4 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: רק רגע אתה אמרתי לי לא להתייחס אליו ועכשיו אתה מתייחס. לחץ כדי להרחיב... לך אסור, כי עברת את המכסה של התגובות אליו. לי נשארו עוד הרבה. לא הגבתי לו הרבה כמוך. מלבד זה, הוא פתח שרשור והגבתי לו. ואתה פותח שרשורים בשבילו
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: רק רגע אתה אמרתי לי לא להתייחס אליו ועכשיו אתה מתייחס. לחץ כדי להרחיב... לך אסור, כי עברת את המכסה של התגובות אליו. לי נשארו עוד הרבה. לא הגבתי לו הרבה כמוך. מלבד זה, הוא פתח שרשור והגבתי לו. ואתה פותח שרשורים בשבילו
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member אתמול ב- 19:45 #5 נכתב ע"י רוב הזמן נח: אתה פותח שרשורים בשבילו לחץ כדי להרחיב... עליו לא בשבילו,בוא לא ניסחף. סה"כ אקזיביט פסיכיאטרי Exhibit אקזיביט Exhibit אקזיביט, Gan Jawne. Gefällt 98 Mal · 1 Personen sprechen darüber. צילום סטילס ווידאו לאירועים ועסקים בגישה יצירתית, יחס � www.facebook.com
נכתב ע"י רוב הזמן נח: אתה פותח שרשורים בשבילו לחץ כדי להרחיב... עליו לא בשבילו,בוא לא ניסחף. סה"כ אקזיביט פסיכיאטרי Exhibit אקזיביט Exhibit אקזיביט, Gan Jawne. Gefällt 98 Mal · 1 Personen sprechen darüber. צילום סטילס ווידאו לאירועים ועסקים בגישה יצירתית, יחס � www.facebook.com