רעיון גאוני: סרט של ג'יימס בונד והנבל הוא אילון מאסק.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ואני מתכוון ממש לאילון מאסק עצמו. אילון מאסק האמיתי יבוא וישחק בסרט, אבל הוא לא ישחק סתם איזושהי דמות של סתם איזה נבל אלא הוא ישחק את עצמו והרעיון הוא שכאילו האילון מאסק האמיתי של העולם האמיתי הוא כאילו נבל על.

אפשר אפילו להמשיך עם הקו הזה של ההעתקה מהמציאות ולעשות את זה שהוא נבל על כאילו דרך הפעילות של אחת החברות שלו כמו לדוגמה ספייס אקס או ניוראלינק כי הם בעצם כביכול מתכננים בסתר משהו מרושע. אם נלך על ספייס אקס אז אפשר להגיד שהוא אולי לדוגמה מתכנן מתקפת לווינים מתאבדים על כדור הארץ מאיזושהי סיבה, או אם לדוגמה נבחר בניוראלינק במקום, אפשר להגיד בסרט שהוא משתמש בשבבים שהוא משתיל בתוך המוחות של האנשים בשביל...טוב, לא בדיוק שליטה מוחית כי זה כבר מתחיל להיעשות קיצוני מידי ולאבד אמינות, אבל אולי משהו מעודן יותר, כמו לדוגמה...לא יודע...השבבים גורמים לשחרור אנדרופינים אצל אנשים כשהם רואים מועמד פוליטי מסוים וככה אילון מאסק מטה תוצאות בחירות מסביב לעולם או...או שהשבבים גורמים לכאב פיזי גדול מאוד בלחיצת כפתור על שלט ויש שלט לכל שבב וככה אילון מאסק מכריח אנשים רבי עוצמה לעשות כדבריו ולשלוט בהם (גם אם לא דרך "שליטה מוחית" קלאסית כי זה לא אמין אז אי-אפשר לעשות את הדבר הזה ממש), או אולי השבבים מתפוצצים והורגים אנשים, או אולי השבבים יכולים לעשות את שני הדברים האלו ביחד, או אולי שילוב של הכול ביחד, גם מתקפה אחת, או מתקפות מרובות של לווינים מתאבדים באמצעות ספייס אקס, וגם שבבים שגורמים גם למניפולציות קלות וגם לכאב פיזי, דרך ניוראלינק.

כל זה עלול להישמע אולי קצת לא יצירתי, כי אני כאילו מקבל השראה מהמציאות, אבל הפוך, זה דווקא מאוד יצירתי, כי אני לוקח את המציאות, ומוסיף לזה כל מיני טוויסטים, ודווקא הקשר למציאות, זה מה שבעצם הופך את זה ליותר טוב ויותר מעניין.

לסיום, הרעיון שלי על אילון מאסק עצמו בא ומשחק את עצמו בסרט של ג'יימס בונד בתור הנבל, עלול להישמע, בשמיעה ראשונית, קצת מופרך, אבל זה דווקא לא כזה משוגע כמו מה שזה נשמע.

אתם עלולים להיות קצת מופתעים לשמוע את זה, אבל אילון מאסק עשה כל-כך הרבה דברים עם החיים שלו שלמען האמת, הוא גם שחקן ששיחק במספר סרטים וסדרות טלוויזיה, כאשר על-פי רוב, התפקיד שהוא משחק, חכו לזה, זה את עצמו.

Elon_Musk_Colorado_2022_(cropped2).jpg

למעלה