רעיון דבילי ביותר!!!

mkuzi

New member
רעיון דבילי ביותר!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo150.gif

לשנות את שם הפורום!!! יש הרבה אנשים (או חיות אני לא יודע להחליט) שברגע שהם קוראים ת'שם הם נעשים עצבנים וחוטפים כזאת קריזה..... וללא שהיות נוספות והסברים מייגעים ולא נחוצים!!! אני מציע את השם הסאטירי:"תקראו את הודעת המנהלות"...

אין מה להגיד, יש משו בדבריך.

אכן, שם הפורום הורס במקצת כי הרושם הראשוני שנוצר עלינו הוא שאנחנו פורום של ילדים בכיתה ד', אבל מי שמסתכל רק על הרושם הראשוני ולא טורח לקרוא ולהתעניין לפני שהוא 'קוטל' אותנו וצוחק על חשבוננו, אני מניחה שעדיף שלא יהיה חבר בפורום הזה. כן, חשבנו על להחליף את שם הפורום, אך בינתיים אין זה אפשרי. נחיה ונראה מה יהיה בהמשך. תודה בכל מקרה
.

mkuzi

New member
תודה שענית לי וכנסי בבקשה

על-אף ה"נושא" שכתבתי בהודעה הקודמת שהיה מאוד צפוי מבחינתך... כלומר בטח חשבת שאני עוד אחד מהאנשים שחושבים שצריך לסגור את הפורום או כל רעיון זוועתי ושערורייתי אחר! לכן תודה רבה שטרחת וענית לי!!! אם יש משהו שרציתי להגיד ברגע שנכנסתי לפורום אז הוא מובא כאן לפנייך ללא קיצורים:מזל טוב על הפורום המוצלח והנחוץ לעשרות אנשים בארץ בתקופה קשה זו!!! ובהצלחה! צר לי לקרוא שאי אפשר להחליף את שם הפורום בשלב זה כי הוא אכן מביא עבודה קשה ולא נחוצה לכן- המנהלות. אגב-קראתי איפשהו שהשם נבחר אחרי סיפור סוחף דמעות (של צחוק או של עצבות-איני יודע) כלשהו. אשמח אם אוכל לקרוא את הסיפור הזה שוב אם הוא קיים בכלל.... שוב בהצלחה בניהול של הפורום ולהתראות בשעה מאוחרת זו!!!

mkuzi

New member
בסופו של דבר... ../images/Emo150.gif

הלכתי לישון בשש בבוקר ולכן לא הגבתי קודם כי ישנתי עד 2 (רק לפני שעה וחצי התעוררתי). הסיפור באמת יפה-בדרך כלל יש עובד זוטר כלשהו בתפוז שאחראי על עיניין הפורומים ולא האנשים הבכירים מטפלים בזה לא??? הרי זה מנוע חיפוש גדול למדי והבכירים רק מפקחים על עיניין הכספים... או שאין זה כך???

../images/Emo46.gif מי נשבר? אנחנו? חה!

אנחנו חזקות ואמיצות [ממש ארלונדות שוורצנגריות!] ואל לנו להישבר או להיכנע אל מול הערות פוגעות אלו או אחרות! לא לא! נעמוד חזקות ואיתניות, יחדיו! הידד!

mkuzi

New member
החזיקו את החומה הבצורה ביותר!!!

והגנו עליה! יש לכן מספיק אנשים (כמוני, אף על פי שאיני נכנס לפורום כל כך הרבה-לא יצא לי...)כדי להמשיך ולקיים את הפורום הזה שהוא מקום מיוחד שמשמש למפלט למספר אנשים שהולך וגדל. והמוטו הגסטרונומי שלי אליכן הוא: אל תישברו לפני קיץ כל הקיצים

bravo210

New member
צריך לפעול בכוחמה ולא בפזיזות- כנסי

היום תשנו את השם מחר תסגרו את הפורום

mkuzi

New member
לא לא לא אוי ואבוי למי שיסגור את...

הפורום!!! השם המטעה של הפורום יוצר עבודה מיותרת למנהלות: מחיקה ותגובות שחוזרות על עצמן-הסבר על מהות הפורום בעוד שזה כתוב באופן קבוע ב"הודעת המנהלות" או איך שלא תיקראו לזה... צריך שם שיסביר בשתי מילים את הפורום ואפשרי לעשות דבר כזה, לדוגמא: אני "חבר" בפורום "רוכבים צעירים" שהוא פורום המדבר על הקשר בין האדם לסוסים ולרכיבה בכלל. אז השם פשוט מסביר את הפורום... (זה ניסוח קצת פילוסופי אבל אני מקווה שהבנת...) אני הצעתי (בתור בדיחה דבילית) לשנות את השם ל:"תקראו את הודעת המנהלות"(...) זאת בדיחה שהיא בעצם לא בדיחה אבל זה הרעיון הדבילי הראשון שעלה בדעתי...

למעלה