רעיון חדש!!!או שלא!!

רעיון חדש!!!או שלא!!../images/Emo122.gif

אז ככה יש לי סקייט של קריפטוניכס(גרוע אל תקנו!!!) אני מחליף לו קרש (לקרש של אלמנט משומש ב200 ש"ח שווה לי?) ולוקח תקרש הישן מחבר לו נעלים ישנות או משהוא כזה ומכין לי סנובורד ואז כשיש גשם אני הולך יש אצלנו מין גבעה כזאת עם דשא ואני יורד אותה!!! (מה לעשות שיש גשם ) מה דעתכם קצת ג´אקאסס כזה אבל בסדר נ.ב תגידו נעלי אולסטאר מתאימות לסקייט?!!?

crackerz

New member
אני שוקל לקנות קריפטוניכס אבל .....

אני שוקל לקנות קריפטוניכס אבל משומש במצב מצוין , משהו כמו 50 שקל. אתה יכול לפרט למה קריפטוניכס גרוע ?

ofer15

New member
שמעו שנייה

אוקיי רסמי אין לי מושג מזה קריפטוניקס אבל אם זה כל כך זול אז זה בטח לא משהו ועוד משהו כל אלה שנוסעים על סקט של מגה ספורט ושטויות כאלה, זרקו אותו וקנו סקט נורמלי כי סקייטבורד זה לא כמו גלישה לא כדאי להתחיל עםסקט גרוע כמו שמתחילים בגלישה עם גלשן גרוע אלא צריך לקנות סקט בנזונה מההתחלה וזה יקל עליך ללמוד אה ועוד משהו אם אתם מחפשים חברות טובות פשוט תסתכלו בדף קישורים של הפורום כי רודני שם שם כמה חברות טובות לפי דעתי...

dansh

New member
לא נכון

אם מישהו מתחיל קונה סקט טוב מדי אז הוא כל הזמן יפול כי הוא יהיה מהיר מדי בשבילו. עדיף לקנות משהו זבלה בהתחלה ואחרי חודש חודשיים להחליף.

dansh

New member
הקרשים של קריפטוניקס...

כבדים מדי, חוץ מזה ממתי סקט יכול להיות טוב אם הוא עולה 50 שקל

punk

New member
אני עשיתי את זה , זה מגניב

תדביק לזה כפכפים עם סקווש כזה כפכפים תנכיות זה אשכרה כיף

crackerz

New member
אתה לא מבין !!!!!!!!!

הסקייט כל כך זול גם בגלל שזה משומש וגם בגלל שזה של חבר שלי אז הוא מוכר לי את זה ממש בזול. נראה לי שבחוניות זה עולה משהו כמו 400 שקל. אז רציתי לשאול מישהו שהוא מבין אם הוא חושב שסקייטר מתחיל יכול להתקדם עם סקייט של קריפטוניכס או שהוא חייב משהו ממש של מקצוענים ?

crackerz

New member
אין תקציב !!!

לפני כמה זמן קניתי משהו שביזבז את כל הכסף שהיה לי וגם אם היה לי כסף אני לא בטוח אם הייתי משקיע הכל בסקייט. פשוט סקייט הוא כמו תחביב שני בשבילי וכרגע אני חוסך בשביל משהו אחר . אני יודע שככה אני ישיג תוצאות יותר מהר אבל פשוט אין לי מספיק כסף. אז מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר לקנות סקייט נורמלי שאני יוכל להשתפר איתו וגם במחיר טוב ? או שמישהו יגיד לי ם מישהו מוכר סקייט משומש במצב טוב ובמחיר טוב !

Sham 69

New member
אולי אני אצליח להשיג לך משהו משומש

אבל איכותי משהו ברמה אני אחפש אצל חברים שלי.. ואני אכתוב לך פה אם אני אמצא משהו ..

rodney

New member
3mm?????

לא קיים כזה דבר (בקשר למידת הגלגלים שלך , תנסה אולי 53)

StarMo

New member
לא משנה. ראיתי.

תמיד אני עושה טעויות עם הגודל. פעם זה 34ממ. פעם 3... בכל מקרה, זה 54!

Sham 69

New member
אחי

לא הייתי נותן יותר מ 150 שקל לקרש משומש .. קרשים משומשים שווים 100 שקל בערך כשהם המצב סביר..

crackerz

New member
אני יודע ....

אני יודע שקרש משומש לא צריך להעלות הבה בגלל זה אני קונה את זה בזול. ובגלל שזה מחבר שלי זה עוד יותר בזול. הוא מביא לי את הסקייט במצב מצוין במשהו כמו 50 שקל. שווה , לא ?

crackerz

New member
כשאתה אומר קרש .....

כשאתה אומר קרש אתה מתכוון לכל הסקייט או רק לקרש עצמוו ?

rodney

New member
ניסיתי פעם את הרעיון של קרש ורצועות

אבל ניסיתי את זה על דיונת חול וזה לא כל כך הלך מצד שני דשא הרבה יותר חלק (איפה מוצאים גבעת דשא?) אם כבר מדברים על ג´קאסס היה לי בביתספר היום איזה אחד מי´ב רץ לחדר מורים לבוש רק בדגל שאומר מחזור ל´ לא ישכח(או משהו בסגנון), צעק את זה בחדר מורים , תלש את הדגל והתחיל להקיף את הבית ספר עירום כביום היוולדו עד שהגיע לשער ושם חיכתה לו מכונית שאספה אותו(and so he went) , אני רק רוצה להזכיר שזה היה איזה 7 מעלות צלזיוס בחוץ ואממ...זהו

למעלה