רעיון חדש ומעניין.

רעיון חדש ומעניין.

הייייייייי! מה קוןרה הכל אחלה??? יופי! תקשיבו, אתמול, ראיתי סרט "חדש" בקולנוע, עם מל גיבסון "סיינס" (למי שלא יודע סיינס=sighns= סימנים). הסרט היה מותח פחד פחד ומפחיד איימים. קיצקצ חשבתי על משהו, אם לדעתכם, היו צריכים לצלם סרט איימים חדש עם התאומות: מי היו צריכים להיות השחקנים האחרים? א) ג´ניפר לופז (היא טובההההה) ב) מל גיבסון (אחלה של שחקן. ג) טום קרוז (חתיך!) על מה היה צריך להיות הסרט?: א)חייזרים ב)זומבים? ג)ערפדים ודם (סגנון דרקולה)? ומה לעתכם היה שם הסרט?

Alexis14

New member
זה קל!

התאומות יהיו ערפדיות ואפחד לא יחשוב בהן כי הן ´כל כך חמודות´, או שהן יהיו כמו קירסטין דאנסט ב´ראיון עם ערפד´, שהיא פשוט תמימה ורוצה דם... זה חמוד... וזה צריך להיות עם טום קרוז! ברווור! הוא טוב לתפקיד, ושוב הדוגמא היא ´ראיון עם ערפד´... הוא ידריך אותן כזה.... אדיר! אחלה סקר שרה!

brit14ney

New member
../images/Emo129.gifגם אני חושבת

שהן צריכות להיות בסרט אימה על ערפדים. כמובן שבסרט התאומות יהיו הכוכבות הראשיות ולעומת סרטי אימה אחרים הן לא ימותו באותו סרט כי הן הכוכבות(-סרטי אימה תמיד נגמרים שאחד הכוכבים בסרט נרצח...-) נ.ב אני ממליצה על בריטני ספירס בתפקיד אורח

נעלבתי.... קצת...... וקצת שמחה....

על מה נעלבתי? אתם בטח שואלים את עצמכם ממש ברגעים כאלה. אז הנה למה נעלבתי: הדבר שהכי טוב וכיף למשרשר הודעה חדשה, שכולם יענו לו בפירגונים או אפילו לפעמים בקצת העלבות, זה לא משנה, העיקר שיגיבו. אני עשיתי כמה כתבות. 1) אשלי ומרי קייט, מחיר הפירסום- התגובות שקיבלתי היו כל כך מעטות שזה היה פתטי. 2) אשלי ומרי קייט, קשיים בגיל ההתבגרות- 2 תגובות קיבלתי, ונראה לי שגם זה מרחמים. 3) חבהר כשאני רושמת למישהו הודעה, אנהי מצפה שהוא יענה לי. הכוונה אלייך boly ההודעה שלי נשארה 5 ימים רצופים בפורום ולא ענית לי. יש עוד רק אני לא רוצה להיות מגעילה ולהרוס. מצד שני.......... יא, איזה מתוקים, אתם יודעים להעלות מצב רוח.... באמת שכן...... מזמן לא קיבלתי כאלה תגובות מפרגנות ממכם, לפחות מחלקחם...... תודה רבה, רבה, רבה, רבה, רבה, טוב הבנו ת´קטע. תודה.

למעלה