רעיון טוב כוכי

קרני22

New member
רעיון טוב כוכי../images/Emo45.gif

אני וליגל עדיין מנסים לגייס כל מי שמעוניין אז יאללה חברה אם אתם מעוניינים או יש לכם שאלות אפשר לשלוח לי או לליגל בפרטי או בפורום ונשמח לענות לכם אנחנו צריכים את השיתוף פעולה שלכם כדי שזה יצליח כי רק לפי ההיענות שלכם נוכל להתחיל להזיז את הגיבוש הלאה וכמו שכוכי הזכירה זה לא ינוהל ע"י מומחה או משהו כזה אלא קבוצת אנשים בעלי עניין משותף - הלופוס שרוצים לעזור ולתמוך אחד בשני עם ההתמודדויות היום יומיות בתודה מראש קארין וליגל

שבע77

New member
אני כל כך מצטערת

שלא הייתי בכנס, פשוט היה לי יום שחור, האוטו נתקע ובעלי במילואים והייתי צריכה להשגיח על המוסכניק שלא יעשה יותר נזק ממה שכבר היה וגם לא הרגשתי כל כך טוב וגם וגם וגם ... וכל כך כל כך כל כך רציתי לבוא ולשמוע את ההרצאות על ההומור (שאני רואה שאימצו פה את השיטה) ועל ההריון והפוריות בלופוס ועוד ועוד וגם.. וגם.. רציתי כל כך לפגוש אתכם זה הרבה יותר כיף אם יודעים עם מי מצ'וטטים, לא? אוף, אני עדיין כל כך מצטערת שלא באתי.. איך תעודדו אותי?? טוב שיגעתי לכולם פה ת'שכל כבר (זה בגלל שבעלי במילואים אז יש לי יותר מדי זמן פנוי) שבת שלום לכולכם ואני מאוד מאוד
אותכם החיים סבבה
שבע

gaia20

New member
הי שבע, קבלי עידוד קל

גם אני לא היתי לצערי בכנס.... עינייני עבודה..... אבל אם וכאשר המפגשים של החבר'ה יצאו לפועל, נוכל לראות את כולם וזה באמת יהיה יותר כיף לראות עם מי מדברים.... עובדה קטנה ששמתי לב אליה היום- הידעתם שהפורום קיים כבר שנה וחודשיים??????

ל3

New member
מזל טוב לפורום../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

וכמובן תשבוחות רבות למנהלת אותו- הדרי המקסימה. ישר כוח. הפורום הפך למקום שוקק חיים, תוסס, מעדכן, תומך והרשימה עוד ארוכה.

1ט ל י

New member
באמת כל הכבוד../images/Emo45.gif

גם אני לא הייתי בכנס מכל מיני סיבות (בעיקר כי שכחתי ממנו). בזמן האחרון אני מרגישה לא טוב (מה עוד חדש?), ואין לי אפשרות לעבוד פחות ממה שאני עובדת, המצב רוח על הפנים
, אבל ממשיכים הלאה ונזכרים למה שווה לחיות את החיים למרות הקשיים המרגיזים

1ט ל י

New member
גיליתי...

שכשאני מבקשת יפה מאבא שלי לפנות את המחשב הוא עושה זאת בשמחה

שבע77

New member
טלי מתוקה ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אני כל כך מבינה אותך, אני ברוך ה' מרגישה די טוב אבל המצב רוח בתחתונים!!! כל כך קשה לי לפעמים... למה אני??? במקום לעודד אותך- אני בוכה על עצמי... לא התכוונתי.. אני רוצה רק לעודד אותך ולהגיד לך שיהיה בסדר ואנחנו נורא אוהבים אותך שלך שבע

למעלה