רעיון טוב/רעיון רע...

pain is MY love

New member
רעיון טוב/רעיון רע...

תקראו לי פסיכופטית, מופרע, חולה בראש או סתם בחורה מאוהבת אבל כשאני מפתחת אובססיה לבחור אני מפתחת אותה עד הסוף... אז כידוע לכולם (ולמי שלא ידוע תשלימו מחבריכם) הייתי מספר חודשים בקשר עם נגד מהבסיס שלי (גם זה היה רעיון גרוע) ולפני כחודש זה נגמר משום שהתחלתי לפתח יותר מדיי רגשות וזה כבר לא התאים לו אז ניתקנו את הקשר ונשארנו ספק ידידים, ספק עמיתים, ספק שום דבר אבל ברגשות כמו ברגשות אי אפשר להשתלט עליהם... אז עדיין יורד לי הלב כשאני רואה אותו ואני עדיין אוכלת את עצמי בכל פעם שאני שומעת שיש לו מישהי ועדיין קצת קשה לי להירדם בלילות אם אני חושבת עליו ולא זוכה לחיבוק שלו... אבל זה שלא יהיה בינינו שום דבר יותר כבר הבנתי אחרי שהוא הבהיר לי את זה טוב מאוד.. אז החלטתי לעשות מעשה נואש לצאת עם חבר ממש טוב שלו. קרה מצב וחבר טוב שלו נדלק עליי באיזה פעם שהוא ראה אותי וברגע של חולשה לפני כשבוע החלטתי שזה יהיה נחמד להכיר אותו קצת כדי להישאר לפחות טיפה קרובה לנגד... אז הוא דיבר עם הנגד ושאל אותו אם זה בסדר מבחינתו והנגד רק הזהיר אותו שלא יתקרב אליי אם הוא לא מחפש קשר רציני ואפילו טרח לציין שאני בחורה מדהימה ומיוחדת שהוא רק ירוויח אם הוא יהיה איתי בקשר (כאן חשוב לציין שלמרות שביני לבין הנגד זה לא כל כך הלך הוא עדיין היה כנה איתי ומקסים ורגיש לכל אורך הדרך..) אז החבר החליט ללכת על כל הקופה במשך יותר משבוע דיברנו בטלפון משהו כמו 20 שעות ביממה ושנינו נהנינו מכל רגע גם נפגשנו וצחקנו ונהנינו והכל היה טוב ויפה ומאותו רגע הוא החליט שהוא רוצה להיות איתי. שהוא רוצה להיות הגבר של חיי... ואני באמת באמת מכל הלב חושבת שהוא בן אדם מ-ד-ה-י-ם! הוא בן 28 עם ראש על הכתפיים שעבר כבר את כל השלב של המשחקים והשטויות הוא מבוסס בחיים ובאמת יכול לתת לי כל מה שבחורה רק יכולה לבקש ויותר מזה- הוא פשוט רוצה לתת לי כל מה שאני צריכה ולא צריכה! ואני?... תיסבוך מהלך שכמוני... פתאום הגעתי למסקנה שבעצם לצאת עם חבר כל כך טוב של הנגד זה לא כזה רעיון טוב (ולא רק כי זה נראה רע מהצד) כי כל פעם שאני נמצאת עם הבחור והנגד מתקשר אליו הלב שלי נופל לתחתונים ואני לא יכולה שלא לשאול אותו איפה הנגד נמצא ומה הוא עושה ועם מי... וכל פעם שהוא אומר לי שהוא עם בחורה אני כמעט פורצת בבכי (וזה קורה ממש הרבה לצערי הרב) הבעיה גם שכמעט כל יום כל החבר'ה יושבים בדירה של הבחור שלי ותמיד החברות באות איתם וכמה שבא לי לשבת שם ליד הבחור שלי ולהוציא לנגד את העיניים אני יותר חוששת ממה שיקרה אם אני אשב שם מולו ומול בחורה אחרת שתוציא לי את העיניים מהמקום... למשל היום הבחור הזמין אותי לבוא איתו למסיבה של חבר והוא נוסע באוטו עם הנגד ועוד שני חברים הוא ממש התעקש על המסיבה הזאת אבל אני פשוט לא הייתי מסוגלת! אני ממש לא רואה את עצמי מגיעה למסיבה עם הנגד ורואה אותו מתחיל עם בחורות אחרות בזמן שאני תקועה ב"דייט" של החיים שלי עם חבר שלו... מסיבות בכלל עושות לי רע כי אני והנגד היינו יוצאים כל יום שישי למקום קבוע ושם ראיתי רק אותו בין כל האנשים, עכשיו קשה לי להסתכל לכיוונים אחרים ובטח ובטח שלא כשהוא מול הפנים שלי...! אז הבחור שלי קצת קולט את זה אבל אני מרגיעה אותו ואומרת לו שהכל בסדר ושכחתי כבר מהנגד אבל עמוק בלב אני נקרעת!!!! אז מה אתם אומרים? רעיון טוב או רעיון רע?...

Paranoid Eyes

New member
תפרדי ממנו מה נסגר איתך!?

את תפגעי בבחור הזה ולמה? בשביל מה? תפנימי שאולי באמת אין לך סיכוי עם הנגד.. ותעברי הלאה.

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif רעיון רע.

קודם כל, את כותבת מדהים, ולמרות שבדר"כ יש לי קטע שכשאין לי כוח [והיום אני גמורה
] לקרוא הודעות ארוכות וזה, ברגע שאני פותחת הודעה ורואה שהיא ארוכה אני סוגרת אותה ואומרת שאקרא בפעם אחרת (
)- אני פתחתי את ההודעה ופשוט המשכתי והמשכתי לקרוא, כי את כותבת בצורה מעניינת ולא חופרת.. ועכשיו, לעצה שלי (שהיא, כמובן, רק עצה, אז נא לקחת בערבון מוגבל
)- אני לא חושבת שזה רעיון טוב, להשאר עם החבר הטוב של הנגד. אני חושבת שזה עושה רק רע לך ולמי שאת יוצאת איתו. לא יכול להיות הרי שהוא עיוור לחלוטין ולא רואה מה קורה סביבו, אבל כנראה שהוא blinded by love ולא אכפת לו, העיקר שהוא איתך. את לא מעוניינת בדייט שלך כמו שאת מעוניינת באקס (הנגד), בלהוציא לו את העיניים, בלהיות בחברתו, בלשמוע עליו עוד ועוד ולא לצאת מהחיים שלו לחלוטין. אני יודעת את זה, כי הייתי בסיטואציה דומה מאוד. זה לא משנה כמה טוב לך או לא טוב לך, או כמה הוא מתאים לך, זה שאת יוצאת איתו עכשיו- כי את לא מעוניינת בו, ולהשאר איתו יהיה לא פייר, לא בשבילך ולא בשבילו. הוא יקלוט בשלב מסויים שזה חד-צדדי, מה שיש לו אלייך.. ושלך, אמנם, מאוד נוח, אבל זה גם מאוד קשה.. ואת כבר מתחילה (לדעתי) לקלוט ש..זה קשה מדי.. להשאר שם, בסביבתו של האקס.. לשמוע הכל, לראות הכל, לדעת הכל. זה לא "אמור" להיות ככה.. ואת לא צריכה שזה יהיה ככה.. בשביל שאת תוכלי להתגבר על האקס שלך סופית, את תצטרכי להתנתק ממנו, לפחות מחיי החברה שלו, בצורה מסויימת.. וזה אומר- לא לצאת איתו ועם החבר'ה שלו= לא לצאת עם אנשים מהחבר'ה שלו.. האומלל שאת יוצאת איתו לא קולט כמה שהוא לא נתפס ברדאר שלך.. תחשבי על זה.. הוא רוצה לצאת איתך, לבלות איתך, קצת גוד טיים, הוא והחבר'ה שלו, ואת, על מה את חושבת? שאת לא תוכלי לסבול לראות את האקס מתחרמן/מתחיל עם בחורות אחרות לנגד עינייך. הוא המחשבה הראשונה והאחרונה שלך בקשר הזה, עם הבחור החדש.. ולכן זה לא נכון. אני יודעת, כי אני הייתי שם.. וברגע שיצאתי מהקשר השני הזה, הצלחתי לאט לאט להתגבר כמו שצריך על האקס.. ועכשיו הוא זה שרודף אחריי, האמת
והיה לי סיפור ממש דומה, האמת, מכל הכיוונים. בקיצור.. עצה שלי.. תעשי לך ולו טובה, ותגמרי את הסיפור יפה
מקווה שעזרתי, ובהצלחה!

pain is MY love

New member
תודה על המחמאות ../images/Emo13.gif

ואמרת דברים ממש נכונים! אבל אני מכירה את עצמי אני יודעת שאני אגרור את זה עוד קצת... ועכשיו אני מקנאה בך! אני כבר יותר מדיי זמן מחכה לזה שהאקס ירדוף אחריי וזה בכלל לא קורה חחחח

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif וואו,

אין לך מושג כמה תהליכים הייתי צריכה לעבור עם עצמי כדי לשדר לו את הדבר הנכון שיגרום לו להתנהג ככה, וכמה תהליכים הוא היה צריך לעבור כדי שהוא יהיה מסוגל "לרדוף אחריי" ככה.. וזה היה קשה.. לקח לו 5 חודשים אחרי הפרידה להיות ככה
ככה שאני לא בטוחה שיש במה לקנאות

אמממממ.....

ללא ספק את מקבל את זה בבה"ד 1. כל קצין (אגב, זה ממשיך במילואים) וגודל התסבוך שלו. נראה לי, וגם לי יש את זה, שמדובר בקונפליקט בין המוח שלך ללב שלך. גם המוח שלי איךשהוא אמר לי: "תגלה לה שהיית מאנייק, האמת חשובה" ואילו הלב אמר: "היא תזרוק אותך לאחר מכן ויהיה רע". אז עשית אולי נכון רציונלית שעזבת אותו, כי זה לא היה מה שאת באמת רוצה. אבל הלב, אוי הלב, כמה שהוא מבלבל, כמה שאהבה זה לפעמים חזק מכל דבר שפוי, או בקיצור, כמה זלילות גלידה זה גורם. כי למרות הכל, יש את הצביטה הזאת, את ההתרגשות הזאת, הגוף שלך מתחמם מהתרגשות שאת חושבת עליו, הדופק מאיץ... במיוחד הרגעים שאתה לבד. אתה שוכב במיטה, לצערך באלכסון, נזכר בכל הרגעים שהלכם לישון מחובקים, בריח הממכר שלה (ממכר יותר מכל סיגריה או ג'ונט), בפנים השלוות שלה כשהיא ישנה... זה מטורף. כי שניות לאחר מכן כל מה שאתה חושב עליו זה שאתה חייב לחזור אליה (או אליו במקרה שלך), למרות שלפני כמה דקות המוח הסביר לך למה זה "בריא" יותר להיות לבד עכשיו, או לצאת עם מישהו או מישהי אחרים. אז את יודעת מה? פאק יט. המוח שיישב דקה בצד. אני הולך אחרי הלב שלי, כמה שזה מסתכל כי זה לא הכי עובד, אני תמיד מעדיף את הלב על פני המוח. ככה תמיד הגלידות יותר טעימות ב-2 בלילה.

כנראה שרע

נשמע מצער מאוד, כי הבחור החדש נשמע מציאה רצינית. אבל כמ ושכתבת, את לא יכולה להשתלט על רגשות. יש המון בחורים בעולם, פשוט תמצאי קבוצת חברים אחרת. נשמע מבאס לגמרי...

pain is MY love

New member
טוב עדכונים ../images/Emo26.gif

הבחור החדש התגלה כמלאך עלי אדמות! הוא כל הזמן מפנק ודואג ומשקיע הוא סתם בא לקחת אותי מהבסיס באמצע יום עבודה ושם לי ורד על המושב במכונית.. אבללללללל בדיוק באותו יום הנגד פתאום התקשר אליי כדי לברר את טיב יחסינו.. מה פתאום הוא נזכר לדאוג לשלומי??? משהו פה פישי פישי... בכל מקרה אני אוכלת את עצמי כל פעם שהוא מדבר איתי בטלפון וקורא לי מאמי ומותק ויפה ו"שלו" בזמן שהנגד יושב לידו ושומע את הכל זה פשוט לא נעים לי! אני רוצה שהנגד יהיה במקומו
הנגד כוויכול התקשר אליי כדי להגיד לי שהבחור ממש רציני כלפיי והוא רוצה לוודא שאני גם רצינית אמרתי לו שאני יודעת להעריך את מה שיש לי ושלא ידאג... אבל עמוק בפנים פשוט רציתי להגיד לו "אתה לא מבין שאתה זה שאמור להיות פה במקומו??????????" למה הכל צריך להיות כל כך מסובך?!

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif אממ..

אני לא חושבת, האמת, שזה כל כך מסובך כמו שאת חושבת.. זה די פשוט. הבחור החדש- מדהים, מושלם, נהדר בשבילך, מנשק את כפות הרגליים שלך, חולה עלייך, לוקח אותך ברצינות.. הנגד- כבר לא כזה בקטע שלך, נהנה קצת לראות את הכרכור הזה שלך סביבו (כן, הוא כן שם לב..
), לא רוצה ממש שתשחקי בחבר שלו, אפילו שזה עושה לו קצת כיף.. לא יחזור אלייך בקצב הזה.. את- רוצה את הנגד, רוצה את הבחור החדש רק כדי להוציא לנגד את העיניים (אפילו שזה לא ממש עובד לך, סורי לומר..), וגם כדי להמשיך להיות בסביבה, לראות מה יש, איך, מי, מו, מה, ואולי להחזיר אלייך את הנגד. אני אגיד לך עוד משהו.. כל עוד תישארי עם החבר הטוב של הנגד- לא משנה כמה היה סיכוי או לא היה סיכוי שתחזרו, אתם בחיים לא תחזרו, כי הוא לא יעשה לחבר שלו כזה דבר. קחי מרחק, הוא כבר יקטין את המרחק בחזרה. תאמיני לי.

Lir האחת

New member
רע רע רע.

איך את יכולה לצאת עם חבר שלו? א. את עדיין רוצה אותו. ב. את משלה את הבחור שכן מעוניין בקשר רציני איתך. זה לא לעניין. הדבר הכי טוב בשבילך, לדעתי, זה להיות כנה עם עצמך. אם לא תהיי כנה עם הרגשות שלך, את תרגישי עוד יותר נורא.

Cobe Anan

New member
מה את חושבת?

פנית אלינו כדי לקבל אישור לכל העניין, או כי את צריכה שמישהו יצליף בך ויצעק עלייך שאת מטומטמת? כי אישור לא תקבלי פה. את משחקת עם רגשות של בנאדם, דופקת לעצמך את השכל, ובסוף תמצאי את עצמך עם כאב ראש ענק, וכאב לב עוד יותר גדול- ולא רק לעצמך. גם מי שיצעק עלייך לא תמצאי פה, כי בסופו של דבר זה פורום, ואם מישהו יכתוב משהו בוטה מדי, את פשוט תתעלמי. אז הנה, אני אגיד את זה: תפסיקי להתנהג כמו ילדה ביסודי! המשחקים האלה לא מזיזים לנגד ההוא, אבל הם מחרפנים אותך, ופוגעים ב"חבר" שלך. את התוצאות של המעשים שלך את יכולה לראות טוב מאד, אבל את בוחרת להתעלם מהם מתוך התחושה ששום דבר אחר לא יעזור לך. תפסיקי עם זה. בסופו של דבר יהיה פה ים של דמעות- לא רק שלך- ואת תצטרכי להתמודד עם זה. אם את רוצה את הגבר שלך- לכי וקחי אותו. תמיד טענת שאת יודעת בדיוק איך. אם את לא מסוגלת, תתרחקי כמה שאת יכולה, אל תנסי להיתפס על רסיסים, זה לא בריא, ובמקרה שלך זה גם ממש רע. את ילדה גדולה, תתנהגי בהתאם. אל תנסי למצוא תירוצים להתנהג אחרת, כי אין. זהו.

למעלה