רעיון לאתר הכרויות

orengolan

New member
רעיון לאתר הכרויות

יש אתר הכרויות ישראלי חדש, שמטרתו להפגיש זוגות שמעוניינים להכיר רק כדי להביא ילד משותף. ניתן לחפש שם בחורות שרוצות לחיות ביחד ולהשתתף בהוצאות הגידול, או כאלו, שרק רוצות ממך ילד ולא מעוניינות בקשר כלשהו איתך (מעין תרומת זרע). יש המון גברים שמחפשים נשים כמוכן, שלא רוצות ילד. זה מאוד נדיר למצוא בחורות כאלה במדינה הזעירה והשמרנית שלנו. נראה לכם שיש סיכוי לאתר שמשדך זוגות שלא רוצים ילדים?

gertrude

New member
נעים מאד

רעיון מעניין. רק בשביל ההגינות, אתה יזם? מקים אתרי אינטרנט? איש עסקים? גבר שלא רוצה ילדים שמחפש שותפה לחיים? איש שקפץ לו רעיון? כלומר, השאלה שלך היא מעין סקר שוק מקדים או סתם נושא מעניין לדיון?

orengolan

New member
אני

אני מישהו שנורא מסתקרן מהפורום הזה, תמיד האמנתי שלא ארצה ילדים, וכול פעם שמישהו שומע את זה הוא חושב שאני אשתנה כשאגדל. והנה גדלתי בשנה לא מזמן, ואני כבר נושק ל 30 ושום דבר לא משתנה, להפך. ובזכות הפורום הזה אני מקבל סניגוריה, בחינם, ועוד מהמין השני. מה אני צריך יותר מזה? אני לא יזם, סתם מחפש רעיונות מעניינים להתעסק איתם , ואם מישהו חושב שזה רעיון טוב להריץ אותו, אפילו בהתנדבות - שיגיד וננסה להזיז עניינים. השאלה היא כמה נשים וגברים בארץ חושבים כמונו ויצטרפו לאתר כזה. זו הבעיה במדינה הזו, אין פה מספיק אנשים בשביל לארגן דברים כאלה. למה אני לא חי בארה"ב, לעזעזל!

לשאלתך :

מבחינה כלכלית איני יודע מה הפוטנציאל של אתר כזה. אך ברור לי שיש צורך כזה ואף אם מספר הנצרכים לזה אינו מצדיק מבחינה כלכלית אתר מיוחד. ניתן, על בסיס פלטפורמה של אתר הכרויות קיים, ליצור אזור באתר, שייועד לשידוך זוגות שאינם רוצים ילדים. אגב בפורומים שונים מתקיימים מפגשים של חברי הפורום ואני מניח שבמשך הזמן גם בפורום הזה יתקיימו מפגשים בין החברים. ולמפגשים כאלו יש דינמיקה שעשוייה לקשור קשרים זוגיים. האם אתה באמת מתעניין בתפירה ? יש כאן איזה סיפור [את התגובה הזו כתבתי לפני מספר שעות. ולפתע צץ משהו ועכשיו חזרתי למחשב ומצאתי את ההודעה הזו ממתינה לשליחה
]

orengolan

New member
אני לא רק מתעניין,

לפני שנתיים החלטתי לנצל את פרץ היצירתיות שבער בי...אז עשיתי קורס תפירה. אז אם בא לך איזה חולצת רטרו מ'בורדה' משנת 1977, אל תתבייש

girl111

New member
נתת לי רעיון. אולי

אני אבנה אתר כזה? ( כשאני אסיים כמה דהרים) זה ממש לא מסובך ויכול להיות מאד פרודוקטיבי. כמובן, בלי כל השטויות של תשלום הרשמה וכו.. חינם הרבה יותר טוב

למעלה