רעיון לגבי המצעד השנתי

מגה גיא

New member
רעיון לגבי המצעד השנתי

יש לי חברה שהיא פעילה בפורום של מיכאל עינב, שכידוע הוא חבר מאוד טוב של אוהד.הפורום שלו נרתם לעזור לנו במשימה לשים את "תגידי לו" גבוה במצעדים ברשת ג' ובגלגל"צ ואת אוהד בתואר תגלית השנה. חשבתי על זה, שאפשר לעשות "הסכם שיתוף פעולה" עם פורומים כמו זה של מירי מסיקה שגם היא ואוהד חברים נורא טובים,כלומר, אנחנו נצביע לשירים לשה ושהם יצביעו לשלנו. פורומים נוספים שבטוח יעזרו לנו הם של נינט טייב והראל סקעת שאוהד כותב להם והם מאוד מאוד אוהבים אותו. אני אישית דואג לקשר רציף עם החברה מהפורום של מיכאל עינב ובכל אופן אנסה ליצור קשר גם עם האחרים. מה דעתכם על הרעיון שלי?אני חושב שזה עשוי לעבוד:) (דרך אגב, אני דאגתי ש11 אנשים עד עכשיו יצביעו למצעד ברשת ג')..

ranch22

New member
חחחח תקרא

טוב אז מה שליאת ואני עשינו כל הלילה אתמול כתבבנו בקומונה של מיכאל,אסף,הרא,נינט,כוכב נולד ועוד כמה בינתיים הצביעו משם בסביבות 25 אנשים...כולם הצביעו לאוהד כתגלית השנה ול"תגידי לו" בין עשרת השירים... האמת שחשבתי על הרעיון הזה עוד במצעדים הרגילים אבל זה יצא חפועל רק עכשיו...

כבר 25 יפה../images/Emo9.gif

גיא תגייס אנשים שיצביעו

ranch22

New member
חח אולי כבר יותר אני אבדוק שוב...

בנינט ובאסף מפוצצים שם...לא ידעתי שכ"כ אוהבים את אוהד שם אבל כל אחד מביא שם מבט מאוהב ומתחיל לפרט עד כמה אוהד הוא היוצר הכי מדהים שהם מכירים,צריך להביא אותם לפורום,בחיי.

herut123

New member
וואי יופי

חח ליאת ורינת יפה
אני אנסה לגייס אנשים למרות שאין לי כל כך את מי חבל =\

אתם לא מאמינים מה קרה לי עכשיו!

התקשרתי להצביע למצעד... הצבעתי לשירים, סבבה... הצבעתי לזמרת וזמר השנה... ובלהקת השנה התנתק לי, ניסיתי להתקשר שוב וזה לא נתן לי להמשיך את ההצבעה... אז לא הצבעתי לתגלית השנה... איזו זנות!

herut123

New member
וואי גם

אני לא הצבעתי לתגלית השנה
הצבעתי רק לשיר לא יודעת רציתי להמשיך לא הצליח, לא נורא אני אתקשר שוב וגם אני מצביע מעוד טלפונים

ברור שזה לפי ת.ז

אבל אם לא הלך לך עם הטלפון אז תנסי שוב, אבל אם כבר הצבעת אז תצטרכי להתביע לתגלית השנה בטלפון אחר כדי שלא יהיה כפילות ואז ההצבעה לא תחשב.. מקווה שהבנת?!

למעלה