רעיון לגבי מיהי ריבר סונג

ladyora

New member
רעיון לגבי מיהי ריבר סונג../images/Emo240.gif

שלום לכולם, אני בדר"כ שותפה סמויה לפורום (רק קוראת) אבל עלה לי רעיון שלא שמעתי בעבר. ריבר סונג היא איימי פונד!! כן כן. תחשבו על זה, יש המון רמזים לאורך עונה 5 וגם 6...

מה שמצחיק אותי בתיאוריה הזאת

זה שהדבר המרכזי ש"לא מסתדר לי" בה שזה אין שום סיכוי בעולם שאיימי תהיה כל כך מגניבה אי פעם. XD\ מעבר לזה זה הגיוני

LordOfTime

New member
לא נראה לי, למרות שמעניין ../images/Emo58.gif

איך זה יכול להיות בדיוק? ריבר אמרה בפירוש שבפעם הראשונה שהיא פגשה בדוקטור הוא ידע הכל עליה והיא לא ידעה עליו כלום. ריבר ואיימי נפגשו לא מעט פעמים, ואנחנו יודעים שזה יכול לגרום לפרדוקס ולקריסת היקום

Pינקי

New member
פרדוקס לא בדיוק תופס כבר כי איימי פגשה את עצמ

הקטנה וכלום לא קרה או שמה שקרה עם הטארדיס קרה בגלל זה?

MispIaced

New member
היא פגשה אבל היא לא ידעה שזאת היא

כאילו, רק איימי הגדולה ידעה שזאת היא, הקטנה לא ידעה שזאת היא. תאוריית קריסת היקום אם אתה פוגש את עצמך ייתפוס רק אם שתיהן היו מזהות את עצמן. מה גם שגם ככה היקום קרס, ככה שזה לא רלוונטי חחח

מילי08

Well-known member
לא בטוחה שזה נכון

הרי בייבי רוז בטח שלא יכולה לדעת שהיא עומדת מול עצמה הבוגרת

MispIaced

New member
שם זה היה אחרת

זה יוצר פרדוקס בכל מקרה, אבל שם אם רוז לא הייתה מצילה תא אבא שלה הפרדוקס הנוסף הזה לא היה הורס את היקום לבדו, רק בגלל מה שהיא עשתה זה היה מסוכן כל כך

Lion_Heart

Well-known member
המממ

אני אצטרך פירוט של אותם רמזים...כי לי זה ממש לא נראה...איך היא...השתנתה כל כך? מה קרה לרורי?

ladyora

New member
../images/Emo58.gifטוב, כמו שכבר הסברתי...(ספוילר)

חשבתי על זה מתוך שינה (כן, זה עלוב כמו שזה נשמע), זה אלף, אז אני לא אחראית על התיאוריה, כי היא חצי הגיונית: א. ריבר סיפרה לרורי שהיא פגשה את הדוקטור כשהיתה ילדה קטנה. ב. היא הרגה (כנראה) אדם "טוב מאוד" שזה כנראה רורי. היו עוד כמה רמזים שני לא זוכרת עכשיו. (תירוץ עלוב אבל נכון, לצערי) ובקשר לכל אלה שחושבים שהילדה זו ג'ני... תשכחו מזה כי ג'ני נוצרה מהד.נ.א של הדוקטור כבוגרת אז אין מצב. אז לפי דעתי או שריבר היא איימי (למרות כל הניגודים) או שהיא הבת שלה. בכלאופן היא לא הבת שלו כי לפי דעתי היא אמרה בפירוש שהם היו נשואים.

rakefet666

New member
../images/Emo58.gifאם היא הייתה הבת שלו

אני בספק שהיא הייתה מנשקת אותו ככה

Lion_Heart

Well-known member
אני חייב לציין../images/Emo58.gif

שאם הדוקטור יתחתן עם איימי אחרי שרורי מת...כלומר אחרי שהיא הרגה אותו...זה יהיה כל כך גרוע...כל כך כל כך גרוע...זה יהרוס מבחינתי את דמות הדוקטור לגמרי...אז אני שמח לשמוע שזה לא יקרה...אני מקוה

מילי08

Well-known member
מצד שני, מופאט מנסה להפתיע אותנו בכוח

אז אני מקווה שהוא לא אמר את זה כדי לנטרל את גורם ההפתעה, ואז להביא את זה בהפוכה.

מילי08

Well-known member
אווו, ../images/Emo58.gif

אבל זה נשמע מעניין: Steven Moffat made a passing comment to the effect that River Song might turn out to be very different from people's presumptions as to who she really is

למעלה