רעיון לגבי רהיט רחוב

revitald

New member
רעיון לגבי רהיט רחוב

שלום לכולם הייתי רוצה להיעזר בעזרתכם אם יש לכם רעיונות ,זה יעזור לי מאוד! נתבקשתי בלימודי לעצב רהיט רחוב,שיהיה מעניין ומיוחד,וגם יש לציין שהוא יהיה עשוי מפסולת שמוצאים בחוץ... אשמח לשמוע רעיונות מקוריים שיש לכם להציע לי... תודה מראש

yboob

New member
הי רויטל

טוב, תחשבי על חומרים ואלמנטים שנמצאים ברחוב או מתקשרים אליו: צמיגים, פחיות שתיה(הרח' הישראלי), אספלט ,מרצפות אקרשטיין, מעקות , שלוט וכו' וכו' אילו רהיטים יש ברחוב או שהיית רוצה שיהיו?: פחי אשפה, ספסלים, פנסי רחוב, מעקות, מדרכה,שפת מדרכה, לוחות שילוט, ברזיות, מתקני אופניים,ערוגות לכלבים, מדחנים , ויש אלמנטים נוספים שבטוח שכחתי... אם את "עולה" על צורך כלשהו שלא קיים, מה טוב! תנסי לתת מטרה או ערך מוסף לרהיט הנ"ל : אקולוגי, הומוריסטי, משחקי, פיסולי ,קונספציה חדשה המתאימה לתרבות הישראלית(לשבת על הגדר ולפצח גרעינים :) )... ולפני הכל תלכי ברחוב(על המדרכה) בשעות שונות ותפנטזי... מה את היית רוצה לראות ברחוב או על המדרכה או בגינה הציבורית ,אז גם תשימי לב שיש סוגים שונים של אנשים , חתכי גילאים שונים ומתוך כך צרכים שונים. מקווה שעזרתי בהצלחה

revitald

New member
תגובה

קודם כל תודה רבה על עצתך! אני בהחלט ייקח לתשומת ליבי את מה שאמרת,זה יעזור. אבל,נראה לי שלא הבנת את סדר הגודל שמדובר,אני לא יכולה לעשות משהו גדול מידי,כי אני צריכה לקחת בחשבון איך לקחת אותו איתי-ואין לי אוטו. בכל אופן,אני מודה לך מאוד! סופ"ש נעים רויטל

eig

New member
רעיון....

אומנם עשו כזה פעם, ואפילו עשו מזה תערוכה אבל זה מדהים, פשוט, קל ושובה כל חובב אומנות מודרנית. לקחת פח אשפה מהירוקים של העירייה הרגילים, וע"י חיתוך וכיפוף ליצור כורסא. אפילו לא צריך לרפד. קשה כמובן במילים להעביר את המסר, אבל אם ממש תתעקשי נפרט יותר

למעלה