רעיון לגיבור קומיקס חדש...

The Crusader

New member
רעיון לגיבור קומיקס חדש...

מישהו מיסטורי (זה אגב אחד מהאיפיונים הבולטים שלו) שיש לו את הכוח לחיים ו למוות כלומר- הוא יכול לרפות, לגרום לצמחים לצמוח,וכדומה.. או לעשות את ההפך, להרוג, לגרום לצחים לנבול, לגרום למחלות... והוא מסתובב בעולם...(מה שנותן גיוון ענק של מקומות ורקעים) ופוגש כל מני אנשים... (הוא יודע את כל שפות העולם...) וחלקם טובים חלקם רעים... וולפעמים הוא עוזר פיזית באחרים מילולית ונפשית... לאחרים הוא גורם סבל תלוי בדעתו האישית על האדם... ויש הרבה הרבה מיסטורין עליו... אף אחד לא יודע מי הוא... או מה הוא... אבל הוא הולך עם עם מעיל חום (בסגנון של הפטריוט) אבל קצת יותר בלוי... ויש לו שיער ארוך אבל לא מסודר... (אני אצייר אותו בקרוב)... הוא אמור להראות יחסית טוב בצורה לא מסודרת כזאת... אבל עדיין בתחום ה tall dark and handsom... הוא בכושר ויודע להלחם טוב... (לא אשף הלחימה הגדול של כל הזמנים אבל מספיק טוב כדי להלחם בהרבה אנשים בו זמנית.. וכמובן שיש לו את הכוחות...) מממ וזהו אני חושב.. מה אתם חושבים? תזכרו שרוב העלילה היא על החסדים שהוא מעניק (פחות על קטעי האלימות) הרבה דיאלוגים פילוסופיים עם משמעות... ומוסר... וכמובן הרבה הצללה שחורה.... חחח אאה כן והרבה דגש על המיסטוריות שלו ושבו....

The Crusader

New member
אגב צריך שם...

לא חשבתי על שם עדיין... משהו אפי... שגם יעורר הרגשת מיסטורין

דישונת

New member
רעיון טוב!!!!../images/Emo140.gif

אני אבל לא אשתמש בו!!!! אני לא עושה קומיקסים על סופר גיבורים

Humus_Chipsalat

New member
Mysterio ^_^

וזה מיסתורין. (אגב תיקונים ! אני עוד אנקום בכווווולכם !!!) יההה !! אתה יכול ליצור קטע, שכולם קוראים לו John Due לא משנה איפה הוא נמצא... אין לו שם, אלא רק על פי איך שאנשים מכירים אותו... וזה כמובן, הזר המסתורי עם הידיים השריריות...

Lotus floweR

New member
אם כבר אז הזר המסתורי עם הקעקוע

של המלאך על פרק היד או משהו.... ואהבתי את הג´ון דו רעיון. זה טוב.... והקטע של החיים ומוות....זה לא כזה שווה אם הוא יכול סתם להרוג מישו באמצע היום ע"י לחשוב על זה. צריך להיות משהו שימנע ממנו לעשות את זה. אז הנה הצעה: (אם זה טיפה מזכיר את הספר "לורד רנדל" זה לא בכוונה...) הוא היה מלאך, עד שיום אחד הוא הרג מישהו (הגנה על אחד הלקוחות שלו, כמובן) כי הוא כזה נורא שונא אי צדק. אז ה"בכירים" כפי שאני אקרא להם לצורך ההדמיה, שלחו אותו לשוטט בארץ, ולעזור לאנשים עד שהוא יכפר על מעשיו, ילמד את הלקח ובלה בלה בלה. אין לו שם כי למלאכים אין שמות.... אפשר או לעשות את זה מאד עתידני...ואז זה כאילו, בתקופה שאנשים הפסיקו להאמין במלאכים והכל רק מציאות מציאות מציאות. או שאפשר לעשות את זה בתקופת ימי הביניים, למרות שאז לא תהיה האפשרות של קעקוע על היד, אבל אז כאילו אנשים האמינו בכל הדברים האלו והוא יכול להסתבך על קסם אפל וכאלו. אבל אלו רק הצעות...מה אני מבינה?

דישונת

New member
וואו../images/Emo140.gif

איזה סיפור יפה כשתסימי לצייר תראי ציור שלו בבקשה

Lotus floweR

New member
זה בן...

לא אני, מי שהתחיל ת´שירשור. אז הוא יסיים את הציור ויראה לך.

The Flash

New member
John Doe...

יש סדרה אחת שרצה בארה"ב עכשיו ששמה כזה זה כאילו מישהו שיודע הכל!!! על הכל!!! פתאום חוץ מדבר אחד, מי הוא

The Crusader

New member
טוב..

אז נוסיף עוד כמה דברים... הוא לא הורג שתם על ידי מחשבה.. מה שנקרא bt a whim על מנת לגרום למשהו לשגשג\לגדול\לצמוח\להחלים\למות וכולי... הוא חייב לבוא במגע ישיר איתו... (כלומר אם הוא רוצה לגרום לשדה שלם לצמוח ולגדול ברגעים... מספיק שהוא עומד שם....)(שאשר הוא משתמש בכוחותיו נוצרת מעין הילה של כמה סנטימטרים שהיא בעצם גם כמו חלק ישיר ממנו ולכן הוא יכול להשתמש בכוחותיו למרות נעליים\ בגדים וכדומה... בקשר לרקע... כמו שאמרתי... אף אחד לא יודע... (אפילו אני! חחחח) מאיפה ולמה הוא כאן... כל גליון יהיה אולי איזה פלשבק או משהו שירמז קצת... מעין חלקי פאזל ענק שאולי יום אחד נגלה לגמרי... ככה שכל אחד בעצם יוכל להגיע למקור אחר... (בצורת האסוסיאציה ובעצם כל אחד יגיע למה שהוא הכי יאהב כי הוא פשוט יחשוב וככה גם יאהו את זה...^_^ פיכולוגיה אחחח דבר נפלא... חוץ מכשצריך להבחן בזה @#$@) בכל אופן זהו לבינתיים אני עוד מעט מסיים לצייר אותו בעפרון ואני אעלה סריקה... בקשר לשם... למען האמת כבר חשבתי על ג´ון דו ואמרתי לעצמי שזה יהיה הפול בק שלי למקרה שאנ לא אמצא שם אפי מגניב אחר...

Lotus floweR

New member
צ´ארלי בראון...../images/Emo6.gif

או משו בסגנון של אלוטה ווג´ינה.... כמו באוסטין פאוורס. לייק - "מיסטר רי". ואז זה נשמע כמו מיסטורי..... או.... אמממ... ז´ול נברנואו. ואז זה נשמע כמו יו´ל נבר נואו. הבנתם ת´קטע...ההצעות שלי דפוקות אבל אולי תצליחו לחשוב על משו יותר מוצלח בסגנון

למעלה