רעיון לדיון שעלה במוחי הקודח וההזוי

ויימס

New member
רעיון לדיון שעלה במוחי הקודח וההזוי

אם הייתם יכולים לבקש מפראצ'ט שיכתוב ספר עם איזה עלילה/דמויות (לאו דווקא מעולם הדיסק!) שהייתם רוצים, והוא היה עושה את זה, מה הייתם רוצים שהוא יכתוב (ואל תגידו לי שבשביל זה יש פאנפיקים, כי לא כולנו מוכשרים, וחוץ מזה זה עדיין לא טוב כמו המקור)??? ועוד משהו, איזה ספר מהספרים הבודדים והגלמודים שלא שייכים לשום תת סדרה הייתם רוצים שיהיה לו המשך (לא לספר עצמו, לדמויות.. אררג... אתם יודעים למה אני מתכוונת!!!)?

The Mad Hatter

New member
בקשר לשאלה הראשונה:

אני לא יודעת בקשר לעלילה מסוימת שהייתי רוצה שתהיה, אבל אני רוצה כבר שיהיה המשך לסדרת המכשפות! וגם לסדרת מוות. :) גם בקשר לשאלה השניה אני לא יודעת בדיוק למי מגיעה תת-סדרה. אבל אם הייתי צריכה לבחור דמות שתהיה לה תת-סדרה משלה, אז הייתי בוחרת ב...המ. טי-טיים? או mightily oats (שכחתי איך כותבים את השם שלו בדיוק) כי אני אוהבת את כל המטורפים האלה מאומניה. *_*

realyoni

New member
"אבא גוריו"

מענין באמת מה הוא יכל להוציא מהדמויות והעלילה של אבא גוריו... (איך שאני שנאתי את הספר הזה! מנת המרורים שאכלתי בגללו בתיכון! אני לא אסלח ולא אשכח!)

Fingertip

New member
אני די בטוח שיהיה המשך...

יש מצב לעוד ספר שבו ויליאם הוא העיתונאי החטטן שמנסה לחשוף קנוניה. לא
אהד.

Athaclena

New member
דווקא לא.

הייתי הולכת על PTEPPIC מפירמידות או, יותר טוב LU TZE. כבר מגיע לו, והוא עושה דברים מעניינים... THIEF OF TIME לא נחשב, הוא דמות משנית שם. והאמת שאני אוהבת את DEATH OF RATS ובטח טרי יוכל לעשות איתו משהו מגניב. ודמויות שלא מDISCWORLD? ...מעניין מה הוא היה עושה עם ביל קלינטון (או כל פוליטיקאי אחר)

Lord bigfoot

New member
lu tze כבר מופיע בשני ספרים לפחות

אפילו שנדמה לי שיש שלושה כבר ורק הזכרון שלי חלש כרגע

The Mad Hatter

New member
אני חושבת ששלושה-

small gods thief of time וnight watch אבל סביר להניח שפספסתי אחד...P:

Athaclena

New member
אבל אין לו ספר ממש משל עצמו,

הוא כל פעם מסתפק בלהיות דמות משנית. תנו ללו-טזה ספר!!!
(אוף, קיוויתי שיש איזה ציורון של מטאטא אבל אין...
מסכן לו-טזה.) ואני חושבת שהוא מוזכר בעוד ספרים, אולי אפילו הרבה. פעם, בצעירותי, כתבתי רשימה שלמה (או כמעט) של כל הדמויות שמוזכרות ביותר מספר אחד. אני לא זוכרת עד איזה ספר זה היה או איך בדקתי את זה (בטח מהזיכרון), וזו סתם היתה רשימה ארוכה של שמות, אבל עדיין יש לי את זה. וכן, זה עצוב. אני עושה דברים כאלה ולרוב אנשים אומרים משהו כמו "היה לך ממש משעמם, נכון?" כמובן שזה נכון, זה היה בימי הבית ספר...

ויימס

New member
הממ, אני עשיתי רשימה של ספרים

שאני צריכה לקרוא יותר מפעם אחת, בטבלה מסודרת עם עמודות לשם הספר, הסופר, ההוצאה ומתי הפעם האחרונה שקראתי. אני חושבת שאני מנצחת אותך בקטע הזה.

Athaclena

New member
פעם, לפני שנים רבות

(מדובר בחטיבה אז זה די ממזמן), היתה לי רשימה במחשב של ספרים שקראתי. והייתי מעדכנת אותה! ממש עצוב לי שהיא נאבדה, היום אני כ"כ סנילית שאני לא זוכרת מה קראתי (לדוגמא קראתי הרבה ספרים של היינליין וסימאק, אבל לא זוכרת בדיוק אילו)... וזה היה עושה לי וואחד נוסטלגיה-טריפ למצוא את זה. ואני די כפייתית - לא זורקת שום דבר. יש לי את כל כרטיסי יום הולדת בערך שקיבלתי מאז שנולדתי. אז מי מנצח עכשיו? נ.ב. אילו ספרים יש לך ברשימה שלך? לי יש רשימה כזאת ובה חולית בעיקר.

ויימס

New member
לטרי פראצ'ט יש עמוד משלו.

ויש שם את רומח הדרקון, מחזור שער המוות,טרילוגיית האלף האפל, הסדרה של ספר השלושה, בלגריאד, ומלוריאן, ההוביט, את הרביעייה של כריסטופר פייק, שני הספרים של דאגלס אדאמס עם דירק ג'נטלי, את כל הספרים של צמרמורת (סתם בודקת אם את שמה לב), מומו (זה ספר טוב, לא להיבהל מהשם) שנדמה לי נכתב על ידי האיש של 'הסיפור שאינו נגמר', אבל אולי אני סתם הוזה, 'חופן של שקרים'. אה, וגם אני שומרת את כל הכרטיסים מהיומולדת.
למרות שלפעמים אני לא שומרת את המתנות.

Athaclena

New member
איזה מתנות לא שומרים?

אם אין לי מתנה זה בגלל שאיבדתי אותה או שהיא נשברה. ואיבדתי הרבה... חצי מהרשימה שלך קראתי, וחצי לא קראתי אבל שמעתי, ועוד חצי (בודקת אותך חזרה) לא מוכר בכלל. את מומו קראתי ולא התלהבתי מאוד (וכן זה אותו סופר), זה ספר טוב אבל אני יותר אוהבת את the phantom tolbooth. ואת ROALD DAHL שיש לו דברים מטורפים וכיפיים לילדים. יש לי יותר ספרים שאני צריכה לקרוא בפעם הראשונה מאשר כאלה שצריך לקרוא שוב. בין היתר עוד לא קראתי את THE FREE WEE MEN ואת MONSTROUS REGIMENT. ואין לי אותם, אז זה ייקח זמן מה... אבל את NIGHT WATCH קיבלתי ליומולדת (ידיד שלי שאפילו לא אוהב את טרי פראצ'ט, וקנה לי כריכה קשה על אף המחיר ואפילו שהוא היה אז בסדיר), אז יש תקווה. אני צריכה לקרוא שוב את STRATA (אין לי ושכחתי כמעט הכל), DUNE פלוס המשכים, משהו שקשור לשם DORSAI שאני לא זוכרת והמליצו לי לחזור אליו. ואת שר הטבעות אני לא זוכרת טוב. וזה סוף המגילה להיום.

limilu

New member
נכון

מומו זה באמת ספר יפה, ובאמת כתב אותו מיכאל אנדה, שהוא "האיש של הסיפור של נגמר"...

למעלה