רעיון לדיון

ויימס

New member
רעיון לדיון

(רעיון טיפשי מאוד לדיון) שאני בטוחה שאף אחד לא ישתף עמו פעולה: דברים שקשורים לעולם הדיסק שהייתם בטוחים בהם לחלוטין והתגלו כשגיאה חמורה! אני למשל הייתי בטוחה שסוזן הולכת לככב ב-reaper men בתור ילדה קטנה. ו... הייתי בטוחה שאריק יהיה מבוסס על מוכר דגים בשם מר הונג (?!?!?!). נסיון להסביר: ב- Music מר הונג מוזכר שם בתור מישהו שהסתבך באחד מהמקרים המוזרים שהמכשפים ב-UU נתקלו בהם. תמיד דמיינתי אותו בתור מוכר דגים. ובהתחשב בעובדה שלקח לאריק המון זמן לעלות ארצה, תמיד חשבתי שהוא יספר את סיפורו של מר הונג, מוכר הדגים הנאה והשרמנטי. לא כך היה. ...יש קונה..?

מ א ג ר ט

New member
אני מצאתי

עד כמעט סוף איש הקציר חשבתי שהילדה הקטנה היא לא סוזאן אלא איזבל. מה לעשות... יש את סוגית האם סתמרוח הוא צעיר הוא מבוגר (מאד)?

ויימס

New member
הכפיל שלו בצבע הכשף בן 33.

ואומרים שהוא נראה כמו איזה שוליית קוסם צעיר שכזה, אז אנחנו יודעים בוודאות שהוא לא זקן. והיה איזה ספר שהייתי משוכנעת משום מה שסתמרוח יופיע בו, למרות שהיה ברור שהוא לא הולך לצוץ בשום מקום. עד סוף הספר אני ישבתי עם חיוך מזוגג וחשבתי: "בטח בעמוד הבא הוא יופיע. בטח בעמוד הבא הוא יופיע." מוזר, אבל אני לא זוכרת באיזה ספר מדובר.

smadarbi

New member
רגע רגע רגע רגע!!!!!

מה זאת אומרת " עד סוך איש הקציר חשבתי שהילדה הקטנה היא לא סואזן אלא איזבל? " את אומרת לי שהילדה הקטנה מאיש הקציר היא זוסאן המדוברת שכל המזן אני שומעת עליה????

פנחסון

New member
לא היא לא. היא סתם לגמרי.

מה סוזן? את מתכוונת אולי כשהיא שואלת אותו אם יש לו קרובים והוא עונה שכן! אבל הילדה הקטנה היא סתם לחלוטין! סוזן המפורסמת היא בת של איזבל שהיא בתורה ביתו המאומצת של מוות. איזבל מופיע לראשונה בספר האור המופלא כפסיכית לחלוטין...

Nico Tine

New member
לא הייתי אומר "פסיכית לחלוטין"

הייתי אומר רעבה חברתית.

Maladict

New member
מה לעשות שהיא לא זכתה

ליותר מדי מגע אדם? חוץ מזה המצב הוא קצת בעיתי כשיש לך אבא שמסתובב עם חרמש לבוש בשחורים. תגידו תודה שהיא לא התחילה לשמוע ראט מוזיק.

The Mad Hatter

New member
המ..בערך-

לפני שהכרתי ממש את הסדרה, הייתי בטוחה שמדובר בחבורה של ילדים על עולם המונח על גבו של צב המונח על גבו של...וכו' וכו'. אז לקחתי את אחיות הגורל, ולאורך שלושים העמודים הראשונים, בערך, חיפשתי את חבורת הילדים (וכך יצא שטומג'ון לעולם ייזכר כילד בן 10).

limilu

New member
הו!

כמו בבשורות טובות! אגב, יש לי קומיקס של ההקדמה. אם אתם רוצים, תגידו.

limilu

New member
הקטע לפני שהסיפור מתחיל

מוכר יותר בשם "פרולוג"
נו, הקטע שקרולי אומר שזה יכול היה להיות מאוד משעשע אם הוא עשה את המעשה הנכון ואזירפאל את הלא נכון. ברגע שאני אמצא את הקישור לזה אני אביא.

ויימס

New member
כן, זה היה בטרם שינה את שמו...

אז לימור, תביאי קישור!!! מיאררררם, תביאי קישור!!!

למעלה