רעיון לדלת סלון נפתחת החוצה

yonchi

New member
רעיון לדלת סלון נפתחת החוצה

רעיון לדלת סלון נפתחת החוצה הכוללת רשת תךיס וסורג וחלון כמובן ולא בלגי תודה||

נא לפרט!!!

יונכי שלום בבקשה לפרט במה דברים אמורים: גודל הדלת, האם בניה בתכנון או שיפוצון, מה יש עכשיו, לאיזה כוון מרוחות השמיים רוצים לפתוח את הדלת ועוד... אפשר לעשות דלת מכל חומר שרוצים עץ, אלומיניום או ברזל. באופן עקרוני משתדלים לא לעשות דלתות שנפתחות החוצה בשל בעיות של חדירת מי גשם... לכן בבקשה לפרט גם למה לא לפתוח פנימה לא בהזזה

yonchi

New member
פרוט חלום לת הסלון

דו משפחתי התכנית אושרה הפתח לצד מזרח להיות פרקטית ולהשתמש באלמיניום ורשת וסורג גם כשהתריס פתוח לא נהניתי מסילות דלת הזזה בביתי הקודם בגלל הגיפה ובגלל שלא נעים לTרוך עליהן כמו כן חשקתי באלמנט עיצובי של דלת בגודל מטר שלושים וחמש עמוד של עשרים וחמישה סמ ושוב דלת באותו גודל גודל הפתח שלושה מטרים דלתות פנימה יחסמו את הסלון תודה על ההתיחסות ברור לי שזה קשה

האם התכנית היא עדיין על הנייר?

היי אם עדיין אפשר לשנות הייתי ממליצה לחזור ולעבוד עם האדריכל כדי שאפשר יהיה לפתוח את הדלת החוצה. בעיקרון צד מזרח איננו מן הגרועים ביותר לפתיחה החוצה. צריך לקחת בחשבון גם גגון שיגן על הדלת אחרת יכנסו מים בגשם! הכי טוב לשנות חלוקה בסלון אם בא לך תשלחו לי JPG של התכנית, אפילו למסר ונראה מה אפשר לעשות. גם בעית הסורג היא בעייתי אך אפשר לארגן משהו!

yonchi

New member
אבל

the hebrew suddenly doesn´t work.i don´t have the tec. to send you a draw.i can tell that between the 3 meters there r walls of kitchen/a terrace that in the future will be part of the living room.you suggests that the door will go inside? but then i´ll have no room there? thank u so much

אין אפשרות לתת לך פתרון מדוייק

אלא רק את מה שאת רוצה לשמוע. אז בבקשה: דלת הנפתחת החוצה אפשר מכל החומרים שיש בשוק גם אלומיניום "בלגי". גם עץ. הסורג הוא בעיתי. אפשר דלת מסורגת ואחריה דלת הזכוכית. די מכוער, לדעתי. אפשר לעשות תריס גלילה חשמלי. שזה הפתרון האולטימטיבי אם עדיין אפשר להכין מקום לארגז התריס. לעשות גגון מעל הדלת שיסתיר לפחות את החיבור לקיר.אחרת המים ייגרו פנימה.. מקווה שאלו התשובות שרצית. רעיון רע מאוד, לפתוח דלת החוצה!!!!!!!!

yonchi

New member
מה האידיאל ליציאה החוצה../images/Emo35.gif

אני באמת שואלת

אין אידאלים ../images/Emo47.gif יש המלצות פרקטיות

היי יונכי איו אידאלים ממשיים בבניה. יש רק המלצות פרקטיות. דווקא מה שרצית לעשות הוא מאוד לא מומלת מאחר ותמיד יכנסו מים דרך החריץ העליון של הדלת. אפשר לעשות גגון גדול או קטן, אבל לפעמים זה מכער. הפתרון הוא או דלת פנימה או הזזה. האחת חוסמת לך את הסלון ואת השניה את לא אוהבת את ההרגשה של המסילות שלה... לסיכום, על משהו תצטרכי להתפשר. זו החלטה שלך. אגב, לי יש דלתות הזזה ליציאה לגינה. פרופיל 9000 של קליל והם מאוד לא מפריעות לרגל היחפה. אולי כדאי שתבדקי... יתכן שהמסילות עליהן את מדברת הם של הדגמים הישנים אותם לא מייצרים יותר? בהצלחה

למעלה