רעיון להפעלת ילדים בני 10-בבישול

רעיון להפעלת ילדים בני 10-בבישול

שלום, אז ככה: אני צריך רעיון להווי יצירתי בבישול-אפיה-טיגון...וכו,להפעלת ילדים בגילאי 8-10.כל רעיון יתקבל בתודה ובשמחה.

פיתה מדברית-פתיר

אפשר להכין פיתות פשוטות בטאבון או בסאג' או בווק הפוך. מתכון: פיתה מדברית-פתיר רכיבים: קילו קמח 2 כפות סוכר קורט מלח 3 כוסות וחצי מים אופן הכנה: לשים היטב אפילו אם מעט דביק לא מוסיפים קמח נותנים לבצק לנוח חצי שעה ולשים שוב מחלקים ל-20 כדורים מקמחים מנערים מעודף קמח ומכסים לשעה לפחות פותחים על משטח מקומח כמה שיותר דק יותר טוב צולים על משטח חם או סא'ז מצד אחד או אם זה עבה אז עוד שניות מצד שני. הערות: מקור המתכון: eingedi הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

קישלורן

New member
להמשך הרעיון -

פיצות, פיתות עם זעתר לשם הגיוון. עוגיות סוכריות שוקולד כדורי שוקולד פיסול במרציפן כשאתה אומר הווי יצירתי - למה הכוונה ? אולי תפרט קצת יותר - ככל שתיתן יותר אינפורמציה נוכל יותר לעזור . . .

מאיה 72

New member
בזמן האחרון התחלתי לתת לילדים

להשתתף בהכנות במטבח. הנה מה שהם אהבו לעשות הכי הרבה... לקלוף ולגרר תפו"א ללביבות סלט טונה וביצים סלט ירקות עוגת תפוחים כדורי שוקולד מבצק פריך אישיות - לרדד ולשים תוספות העיקרון הוא פשוט לשלב אותם במטבח כדי שילמדו פעולות בסיסיות. לזה התכוונת או שרצית רעיונות להפעלה במסגרת אירוע כלשהוא?

מאיה 72

New member
סליחה, טעות הקלדה

הכוונה לעוגיות בצורות מבצק פריך ולפיצות אישיות בנוסף יש לי את הספר השף הקטן כך שאני יכולה לבדוק שם עוד רעיונות אם אדע מה הכיוון

יש על מי לסמוך-עליכם כמובן......

תודה על העזרה.אילו הרעיונות שהייתי צריך!!! שוב תודה. ואף על פי כן אם יש עוד מה להוסיף אשמח לקבל.

ליגל2

New member
ישנם המון אפשרויות

הכנת חיות משוקולד או כל צורה שהיא מבצק המבוסס על ביסקוויטים, חלב, קקאו וכו' בדומה לכדורי שוקולד ואז שמים בתבנית כל שהיא בעלת צורה מעניינת ומקשטים בסוכריות, קוקוס או כיד הדימיון. הכנת סלטים שונים ואז הילדים מתנסים בחיתוך כמובן עם סכינים קהות יותר. הכנת תערובת לעוגות בחושות שונות כמו עוגת שיש וכו'. גם עוגות שמצריכות הקצפת חלבונים אפשר לתת בתור לכל ילד להקציף ולהסביר איך יודעים מתי זה מוכן וכו'. מרק ירקות = חיתוך הירקות למרק. יש לי עוד המון רעיונות - אם תצטרכי מתכון תבקשי וארשום לך. אני הדרכתי בנושא ויש לי המון חומר בתחום. ב - ה - צ - ל - ח - ה

תודה!תודה!תודה! על...

כל התגובות,לכל הרעיונות,לכל המאמץ שהושקע..........ושוב תודה!!!!

למעלה