רעיון לחנות ספרים וגם קומיקס בחיפה

רעיון לחנות ספרים וגם קומיקס בחיפה

חברי פורום יקרים שלום, חבר שלי פותח בקרוב חנות ספרים ורוצה להקדיש מספר מדפים לקומיקסים בחנות. רוב הקומיקסים והספרים בחנות הם יד שנייה. מה הסיכוי של מקום כזה בחיפה? במה כדאי לו להתמקד, מארוול, די-סי או בכלל אלתרנטיבי? תאכלס יש שתי חנויות בארץ, אנשים באמת יבואו לחנות שלישית? והשאלה הכי חשובה, האם הייתם מוכנים לקבל אצלו זיכוי לחנות תמורת קומיקסים משומשים?
תודה מראש על התגובות/רעיונות
אוֹרי

Gul the Great

New member
קשה לומר מה הסיכויים.

בשביל זה צריך לעשות סקר שוק יותר ממוקד.
אני לא חושב שהחנויות במרכז ישפיעו על חנות בחיפה. אפילו לקוחות מהצפון שמזמינים בדר"כ מהמרכז ישמחו לבקר בחנות בצפון, כמו שהם שמחים לבקר בחנויות במרכז.
בגלל שזו חנות יד שנייה, אני לא חושב שהוא צריך לעשות איזו הפרדה בחומרים. אבל אם צריך לבחור, הייתי אומר אלטרנטיבי, כי זה פונה לקהל רחב יותר וקל להמליץ על קומיקס אלטרנטיבי למישהו שבדר"כ לא קורא קומיקס, לעומת קומיקס מיינסטרימי.
לגבי השאלה הכי חשובה, במידה ואני רואה שיש שם מגוון רחב של קומיקס, אז לא יהיה לי אכפת לקבל זיכוי. אם לא, אני לא ארצה להיתקע עם זיכוי שלא אוכל להשתמש בו... (אני לא נוטה לקנות ספרים ביד שנייה. קוראי קומיקס שומרים טוב יותר על הספרים שלהם)

אז קהל יש

מה גם שהוא מוכר גם און-ליין ויש שני חברים מבינים עניין בקומיקס שמגבים אותו אז נדע מה להמליץ וכו'. נראה שהוא נכנס להרפתקאה הזו. עכשיו צריך להתחיל למצוא סחורה.

למעלה