רעיון ליום נישואין

שמופי2

New member
רעיון ליום נישואין

הי לכולם/ן, בעוד כחודשיים אנחנו חוגגים שנה לנישואינו. אני מחפשת רעיון מקורי ולא יקר (אנחנו מתכננים טיול ארוך לחו"ל אז צריך לחסוך כל גרוש)כיצד לחגוג אשמח לקבל הצעות, תודה

kisses

New member
ראשית כל המון מזל טוב וברוך הבא

ההצעה שלי היא ארוחה במסעדה רומנטית + שליחת זר ענקי (או להביא אותו בעצמך). לדעתי זה מקסים לא יקר ונוגע ללב.

הילית*

New member
קפצתי שוב...באותו עניין-

מישהו ראה אתמול את הדימונאים? התוכנית הזו נורא מצחיקה אותי ובמיוחד הזוג הצעיר הזה שהיציאות שלהם קורעות אותי ואתמול הם חגגו בתוכנית שנה לנישואיהם עם ארוחה רומנטית שהיא בישלה... הרעיונות שלי- יום כייף בשרתון סיטי עם כל הפינוקים (מסג´ים וכו´). אצלנו זנה לא יעבוד כי בעלולי שונא את זה אבל אולי אצלכם כן ארוחה רומנטית ובכלל לקחת יום חופש וסתם ככה להסתובב (אפילו במדרחוב של זכרון)

שמופי2

New member
תודה

תודה על הרעיונות, מישהי שמעה על שף שבא הביתה או לכל מקום רומנטי אחר (חוף הים למשל) ומבשל ארוחה במקום? חשבתי לעשות ארוחה כזו בחוף הים בפלמחים (התחתנו בצוק פלמחים כך שזה סימלי) דרך אגב (אני בת ...)

הילית*

New member
כן שמעתי אבל אין לי מושג

איך מגיעים אליו ויש לי עוד רעיון שזוג חברים שלי עשה (קשור קצת לרעיון שלך) הבחור התקשר לגן הארועים בו הם התחתנו וביקש לערוך שם ארוחה רומנטית עם אשתו ביום השנה והם הסכימו ואפילו לא רצו לקחת כסף... אז הוא נתן להם טיפ נדיב. בעיני זה רעיון מקסים...

הילית*

New member
במקום הזה (במקרה המקום בו התחתנתי)

יש חדר טעימות מאוד יפה ושם הם אירחו אותם עם מלצר שהגיש וכו´ יכול להיות שזה היה לפני שהתחיל הארוע , אבל אני לא זוכרת

fila

New member
איזה רעיון נחמד!

נשמע לי ממש סימלי ומקסים!

למעלה