חברת יצוא
אני מחפש סיוע כספי לא גדול להקים חברת יצוא מזון לארה"ב אירופה ואוסטרליה. יש לי רשימה של למעלה מ-200 קניינים בהאבה ארצות. חלקם אף פגשתי,חלקם רוצים לרכוש מזון. ועם חלקם אני בקשר אינטנסיבי עד שיחליטו לרכוש. אני בקשר עם למעלה מ 30 יצרנים ישראליים. ואני מחפש ספונסר או משקיע. וכשבאתי שערי מט"י לבקש סיוע הצגתי את הרעיון שלי[החברה לא תוכל לפשוט רגל] האיש שמח על הרעיון ואמר בתוך חודש הסיוע אצלך בסוף התברר שאיל לכל המילים הללו כל משמעות וזה כלל לא נכון ולראייה אני עדיין מחפש משקיע. אם החברה הזו תוקם אוכל להעסיק למעלה מ-40 עובדים ואפילו לפתוח משרדים נוספים באירופה,ארה,ב ואוסטרליה ומי לא ירצה לעבוד בחברה שכזו? לכן חבל שאני צריך לכעוס כל כך הרבה וללכת לבנק אני לא רוצה אני מעונין לעבוד עם מי שלא יגנוב ממני אחר כך 250,000,000 $ ולרושש את כל לקוחות הבנק וכבר היו דברים מעולם. עלות ההשקעה לא יותר מ-140,000 $. ממתין לקוח באנגליה שאם רק מגיעים אליו עם חוזה ועם דוגמאות הוא קונה ויש לו 60 ביירים ברחבי רירופה . בידיי מייל שלו והמייל מדבר בעד עצמו. שלא לדבר על מיילים נוספים מלקוחות נוספים מארה"ב. ממתין לאיש/ה חכם/ה שיבוא ויצטרף להצלחה. אי אפשר כאמור להפסיד כסף. ואני אוכיח זאת.