Doctorteeth
New member
רעיון למילוי ביצי שוקולד
שלום לכולם!
הבקש את עזרתכם.
לאירוח קרוב עלה לי רעיון של הגשת ביצת שוקולד שנראית כמו "ביצה" או יותר נכון.. חצי ביצה..
בדרך כלל הפעולות שלי הן הטמפרור וההכנה ואז הרכבה של ביצת שוקולד (אם או בלי הפתעה בפנים, תלוי אם יש ילדים או לא בין האורחים).
הפעם חשבתי על הגשת חצי ביצה שתהיה מלאה בקרם לבן וכ"חלמון" גנאש פסיפלורה.
הבעיה שלי כרגע היא איזה קרם יתאים בצבעו ובמרקמו וכמובן בטמפרטורה שלו למילוי.
חשבתי על קרם פטיסיאר אך צבעו צהוב מידי. קרם ברולה בעייתי בגלל שדורש אפייה.
מלבי יהיה קשה מידי לאחר הקירור שלו ולא יתאים לעיצוב....
יש רעיונות ????
תודה
doctorteeth
שלום לכולם!
הבקש את עזרתכם.
לאירוח קרוב עלה לי רעיון של הגשת ביצת שוקולד שנראית כמו "ביצה" או יותר נכון.. חצי ביצה..
בדרך כלל הפעולות שלי הן הטמפרור וההכנה ואז הרכבה של ביצת שוקולד (אם או בלי הפתעה בפנים, תלוי אם יש ילדים או לא בין האורחים).
הפעם חשבתי על הגשת חצי ביצה שתהיה מלאה בקרם לבן וכ"חלמון" גנאש פסיפלורה.
הבעיה שלי כרגע היא איזה קרם יתאים בצבעו ובמרקמו וכמובן בטמפרטורה שלו למילוי.
חשבתי על קרם פטיסיאר אך צבעו צהוב מידי. קרם ברולה בעייתי בגלל שדורש אפייה.
מלבי יהיה קשה מידי לאחר הקירור שלו ולא יתאים לעיצוב....
יש רעיונות ????
תודה
doctorteeth