רעיון למיפגש בעוד חודש וחצי..

רוייקו

New member
רעיון למיפגש בעוד חודש וחצי.. ../images/Emo104.gif

אז ככה: הרעיון הוא להביא למיפגש הגדול כפי שהיה בשנה שעברה, במאי. אז היו כ 50 איש. הרבה מהם אינם משתתפים עוד בפורום אז רובם הגדול איתנו. בכל אופן, אני מתכנן להזמין את דר´ סובחי ועוד מוזמנים שירצו על החידושים בתחום. יהיה מעניין. אז ככה: יש שני תאריכים שברצוני להציע. יום חמישי ה 23 במאי או יום חמישי ה 30 במאי. אני מתכוון להציע לדר´ סובחי את אחד מהם, מה שיהיה לו נוח ועל פי זה נרוץ הלאה. למישהו יש עוד רעיון לאותו ערב ?

שרה16

New member
../images/Emo104.gifה-23 לחודש!

יופי רועי!אשמח מאד מאד לבוא. סוף חודש קצת בעייתי בשבילי ונראה לי שלעוד כמה שהם בתחום...... אז קודם כל 23 זה יותר קרוב! (כי אני כבר מתגעגעת...
) וגם יהיה מרווח זמן לפגישת קבוצת התמיכה באיכילוב. להשתמע! שרה

רונה 29

New member
אחלה רעיון רוייקו !!!../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif

לי ממש לא משנה איזה תאריך ייבחר, אני פנוייה בשניהם !!!
רעיונות אני בטוחה שאנשי הפורום יציעו למכביר.... אני פשוט אזרום איתכם. שבוע טוב לכולנו.

../images/Emo104.gif לרוויקו רעיון מצויין.

שמח לשמוע שאתה מנדב את הבית והחצר של ההורים למפגש במאי .עדיף לי ב30 לחודש אבל אני מבין שזה תלוי בד"ר סובחי.

סוף מאי...אפשר לארגן עוד...

מפגשון באמצע... אם אני לא טועה אז במפגש באיכילוב בחודש הבא אנחנו נפגשים עם ד"ר סובחי , לא? כלומר ב- 1 או 8 למאי...האם הכוונה שנפגוש אותו פעמיים באותו חודש??? רק חומר למחשבה... מבחינתי תאריך לא חשוב כי מוקדם לי לתכנן... שבוע טוב

שרה16

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

עכשיו אני מבינה למה פתאום קפצתי מהכסא......

רוייקו

New member
אין שום קשר למפגשים באמצע.. עד אז..

אפשר בהחלט להפגש באיכילוב עד אז. לא סותר.

או לא באיכילוב...

אלא במקום כלשהו או בבית של מישהו... העיקר המפגש... העיקר החברה... העיקר אנחנו כולנו...

למעלה