רעיון למסורת חדשה: תקצירי הפרקים של שבוע הבא

panda0zombie

New member
איפה ראית את זה? זה לא הופיע בטלוויזיה שלי :/

תגובה על זה:
על מה סוזי יכולה לתת לאגם עונש בדיוק?
שלומי נעלם בגלל הבריגדה מן הסתם וכל עניין איתן
אודי מנסה ללכת בעקבות הלב... קשור לאגם מן הסתם אבל לא יצליח לו.. בגלל זה רשמו מנסה

panda0zombie

New member
חשבתי על ההימלאיה

ויכול להיות שאחד מהם יציע בצחוק כזה לנסוע לטיול "טרק" בהימלאיה או משהו כדי לברוח מזה XD

panda0zombie

New member
חשבתי על רעיון לזה

לגבי הפרק שקוראים לו יוליה אני חולה העלייך!
יכול להיות שאודי (שכבר יתאהב באגם) ינסה לפייס אותה ולגרום לה להרגיש טוב במחווה רומנטית

panda0zombie

New member
גם יכול להיות

אבל חשבתי נגיד כמו ברומיאו ויוליה.. שהוא יהיה מתחת למרפסת כמו במחזה עצמו

ny22

New member
מנהל
אין לי בעיה עם הפינה הזאת רק בבקשה שימו

יש אנשים שממש לא אוהבים ספולירים - ואני בניהם

לכן אני מבקש שני דברים:
  1. תשתדלו תמיד לשים
    בכותרת במידה ויש ספוילר בהודעה - ותזכרו עדיף לשים סימן
    מיותר מאשר להרוס למישהו את המתח או את המשך הסדרה.
  2. תנסו להימנע מספוילרים בכותרת. ממש כמו שמאיה כתבה "הימלאיה". אין לי מושג מה זה אומר ואני אשמח גם לא לדעת (כי כזכור אני לא ממש אוהב ספוילרים), אבל להבא בבקשה תיזהרו מדברים כאלה -
    מי שרואה את השירשור הזה צריך לדעת שהוא מכיל ספוילרים ולא יותר מכך אלא אם הוא בוחר להכנס...

סה"כ - כל הכבוד על הרעיון מאיה
אני בטוח שמי שכן אוהב ספוילרים יהנה ממנו

<i>כתבתי את ההודעה הזאת כתגובה להודעה ריקה כדי שלא אחשף לספוילרים....
</i>

panda0zombie

New member
רעיון למסורת חדשה: תקצירי הפרקים של שבוע הבא

התחלתי לפתוח במסורת חדשה והיא:
כל סוף שבוע לעלות את התקצירים של שבוע הבא כדי שנוכל לעלות השערות ותחזיות לגבי הפרקים הבאים
בדרך כלל בסוף השבוע יש רק את התקצירים של ראשון-שלישי אז רק את רביעי לא יהיה

פרק 35- טרק בהימלאיה:
החבורה מוצאת את עצמה במקום במפתיע, איתן מתעמת עם אנשי הבריגדה, סוזי ואגם מנסות להתאושש מארועי אמש.

פרק 36- כמו טישו משומש:
לירון מקבל בשורות קשות, אודי מגלה תגלית מפתיעה, מיטל מנסה לפייס את חבריה.

פרק 37- לב טוב מידי:
טדי נתקל במכשול בלתי צפוי, לירון מבקש ממצליח עזרה, מגי מנסה להתמודד עם המצב החדש.

panda0zombie

New member
אם אתם מסכימים עם הרעיון סמנו

תגובה לתקצירים:
פרק 35- לדעתי המקום המפתיע יהיה זה שאחרי כל העניין של חוליו וזה שיגרמו להם לסבול, ינתקו להם את החשמל והמים וזה, העימות של איתן נראה לי יהיה קשור לזה שיתייחסו אליו כמו על ילד כי באמת מתייחסים עליו ככה, אגם בטח תהיה ממש עצובה ותסתגר בחדר או משהו וסוזי תנסה להרגיע אותה ואז אגם ממש תכעס עליה או משהו

פרק 36- הבשורות שלירון ייקבל בטוח יהיו קשורות לאמא שלו ונראה לי שסוזי תפטר אותה, אין לי מושג מה יכול להיות התגלית של אודי אבל נראה לי שזה יהיה קשור לחוליו האמיתי/אגם או שזה יהיה קשור לפסל והעלילה האפלה, החבורה בטח תריב אחרי הסיפור של חוליו והכישלון בזה וכולם יאשימו אחד את השני וזה ומיטל בן אדם מקסים שכמוה תנסה לפייס

פרק 37- השם של הפרק "לב טוב מידי" נראה לי ייקשרו את זה ללירון, אודי או איתן(בגלל ויקי), המכשול של טדי יהיה נראה לי קשור באיתן, לדעתי לירון ייבקש ממצליח לגור אצלו קצת, המצב שמגי תתמודד איתו יהיה בטח קשור לפיטורים שלה (שרשמתי בתקציר הקודם) אולי גם יעקלו לה את הבית או משהו

שיר m

Well-known member

מכל התקצירים הכי הטריד אותי בשורות קשות ללירון, ואז כתבת על פיטורים ויש מצב שזה זה באמת... אבל אולי זה משהו בלימודים?
&nbsp
"לב טוב מדי" מכל החבורה זה רק לירון...:) (ואולי מיטל. ואודי. מצליח?)

panda0zombie

New member
באמת שגם אותי זה הכי הטריד

אולי הבשורות הקשות זה שאמא של לירון מספרת לו שפיטרו אותה או משהו שקשור לאמא שלו דבר שנראה לי הגיוני במיוחד
או שזה באמת קשור ללימודים ולדרורה שמענישה אותו כי הוא שיתף פעולה ואצלו זה הכי קל כי לפי מה שהבנתי מבחינת הלימודים הוא הכי נכשל
&nbsp
הלב טוב מידי יכול להיות גם אודי.. אבל זה באמת מתאים יותר ללירון

למעלה