רעיון למסיבת בת מצווה

אתי.ו

New member
רעיון למסיבת בת מצווה

בעוד כחצי שנה אנו אמורים לחגוג לביתנו בת מצווה. אני מחפשת רעיון נחמד למסיבה : טיול , פקניק וכד`.... האם הייתם לאחרונה בחגיגה כזו או האם שמעתם על רעיון נחמד אשמח לשמוע... [email protected] תודה, אתי

droli

New member
שמעתי רעיון לפני כמה שנים..

זה היה משהו כמו חפש את המטמון בטיול לילי. ואח``כ מסיבה לדעתי זה היה מגובה בצוות עם גי`פים.. מקווה שנתתי רעיון..

אתי.ו

New member
נשמע נחמד...

תודה על התגובה, נשמע נחמד , מעוניינת לשמוע עוד

אמיר.

New member
יש לי קרובים...

עם הרבה בנות. כל אחת לקחה את המשפחה + חברים לטיול שהיא הדריכה... לפי מה שהבנתי.. זו היתה יוזמה של ההורים. הבת היתה צריכה להכין (בסיוע) פעם אחת הייתי - היה נחמד. ------------- לי יש עוד חמש שנים לבת מצווה אולי כדאי לי להתחיל להתענין ???

לי28

New member
רצון החוגגת

ישנם טיולי משפחות אשר נקראות משהו כמו ``משפחות מצווה`` משהו כזה... שמארגנות נסיעות לחו``ל לילדי המצווה ומשפחתם, אני מאמינה כי תוכלי לקבל יותר אינפורמציה אצל סוכני נסיעות. אך ויותר מכל חשובה הדעה של ילדת הבת מצוה.. מה רצונה בנושא החגיגה..

אתי.ו

New member
תודה על הרעיונות ובכן...

ברור כי אני לוקחת בחשבון את רצונה של ביתי. לביתי הגדולה לא עשינו מסיבה כלל, אלא, רק טיול משפחתי בחו``ל, הצעירה רוצה מסיבה ובהמשך אולי גם חו``ל.... לכן אני מחפשת משהוא מקורי, ממש לא בנויה לארוע באולם עם תקליטן וכו` מעוניינת לשמוע עוד...

למעלה