רעיון למסיבת יום הולדת לגיל שנה

רעיון למסיבת יום הולדת לגיל שנה../images/Emo65.gif

כן, אני רצינית לגיל שנה! למסיבה של יותם הכנו הפעלות לאורחים וליותם וגם הפתעות מיוחדות. אני יודעת שיש הרבה שחוגגים בחודש זה ואחרנו. אם מישהי רוצה רעיונות למסיבה מיוחדת אשמח לפרט יותר.

ניריתי! תגדילי ראש../images/Emo3.gif

אולי תספרי פשוט מה עשיתם ונוסיף את זה למדור ימי ההולדת באתרנו?

וכשמבטיחים צריכים לקיים../images/Emo3.gif

אני מצרפת את סיפור מסיבת יום ההולדת הראשון של יותם. מקווה שתוכלו להעזר ברעיונות שלנו לחגיגות מוצלחות מלאות כיף והנאה.

zimes

New member
ואו! איזו השקעה!

תשמעי - זה כמעט משכנע אותי שמסיבת יומולדת זה לא לגמרי משהו שאני תמיד לא אוהבת (איזה משפט מסובך) כל הכבוד! שיהיו לכם עוד הרבה ימי הולדת כל כך שמחים, מאושרים, ואוהבים!

דיאנה1

New member
ניריתי, נפלא. רעיונות נהדרים. אולי

אאמץ כמה ליומולדת של בר. תודה!

ניריתי, יופי של רעיונות ../images/Emo6.gif

יש לך את זה
וכיף ליותם שיש לו אותך
כמובן שאני אגנוב כמה רעיונות בנוסף לעוגת הכלב אותה אני גונבת בשיא ההתלהבות
מאחלת לכם שוב מזל-טוב והרבה ימי הולדת שמחים שמחים
שירלי.

jole

New member
נירית, משמע מדליק ביותר../images/Emo102.gif

בהחלט לשמור לעתיד. עד עכשיו לא הייתי בעד חגיגות גדולות בגיל הזה. אחרי כמה ימי הולדת של ילדי חברים בגיל הזה נשארתי עם טראומה של הרבה אנשים ורעש והמולה והילד הקטן בוכה ולא מבין מה קורה סביבו. לכן כש- לי היה בן שנה לא רציתי לעשות כלום ונסענו ליום כייף רק אנחנו (אמא, אבא, לי). הרעיונות שלך מדליקים ונראה שליהונתן תהיה חגיגה (למרות שיש עוד זמן הוא היום רק בן חודשיים).

יצירתי ומדליק לאללה ../images/Emo6.gif

נשמע שהעברתם יומהולדת נהדרת לכל הנוכחים. אנחנו לא היינו כל כך יצירתיים, אבל המתוקונת שלנו הסתובבה כמו טווס בין כולם המון מזל טוב

איזו השקעה...

ועכשיו העוגה שהכנתי במאמץ אדיר כבר לא נשמעת לי משהו... כל הכבוד! שנה הבאה נאמץ כמה מרעיונותייך...

ניריתי נשמע מקסים , אמנם עוד יש

לנו זמן , אבל המסמך נשמר ונראה לי שיעשה בו שימוש בעתיד.

רותי ע

New member
אז יש לנו למה לחכות ../images/Emo8.gif

לרעיונות למסיבת יומולדת שנתיים
וברגע שיהיה לי זמן אעלה את כל הרעיונות למסיבות ומתנות למאמרים. ושוב
מזל טוב ענקי
לילדון הבוגר

לא אמרתי לך בצורה רשמית, אבל

מזל טוב לאהובינו הקטן-גדול, יותמי המקסים! רק אושר ואושר והמון אהבה, מכולנו פה, ובעיקר מגלי האוהבת.

אמיר.

New member
שאלת כפירה...

האם ילד בגיל שנה מבין מה זו מסיבת יומולדת ? שמא המסיבה היא בעצם להורים ? אבל אני לא דוגמה... אני לא סובל מסיבות יומולדת.. כשרעיתי עושה להם מסיבה, כזאתי גדולה עם חברים.. אני לכל היותר מתפקד בתור איש הצוות הטכני... לא מפיק, לא במאי, לא צלם, לא תסריטאי...

הוא באמת לא מבין, אבל יש סביבו

אנשים שהוא מכיר ואוהב, וכולם צוחקים אליו ואיתו, משחקים איתו ומשתעשעים איתו - אז מה צריך יותר?

למעלה