רעיון למפגש משפחתי

עדנה73

New member
רעיון למפגש משפחתי

הכנת קולאג' מתמונות בני המשפחה מומלץ להחליט על כמות התמונות מראש.והכין לוח עליו ניתו יהיה להדביק את התמונות. הביאו למפגש תמונות של בני המשפחה, והמשפחה המורחבת אשר צולמו בזמנים ובאירועים שונים. 1. כל אחד מבני המשפחה מוזמן לבחור מספר תמונות. ( הודיעו על כך מראש). 2. כל אחד מוזמן לשתף את בני המשפחה : מה מזכירה לו התמונה ?למה היא חשובה לו? או למה חשוב לו כי תהיה חלק מהקולאג' המשפחתי. 3. מדביקים את התמונות על הלוח. ( אפשר לתכנן מראש, להניח את התמונות ורק אז להדביקן. 4. אפשר למסגר, רצוי לתלות. ( על המיקום ניתן לערוך דיון ).

רעיון מקסים

שלום רב עדנה, תודה רבה, רעיון יצירתי ומקסים. מתאים לכל גיל. גם למשפחות רב גילאיות. כל ילד יכול להשתתף ולתרום. זו הזדמנות נפלאה לדפדף יחד בהיסטוריה המשפחתית, להעמיק את ההכרות בפעילות אומנותית ומעניינת. המשיכי להפרות אותנו. עינת גבע, מכון אדלר.

הצעה, התכנסות משפחתית- בשידור חוזר

מערכת יחסים ידידותית חמה וטובה במשפחה היא ערובה לאווירה ורוח טובה בבית. אחת הדרכים לבסס יחסים טובים היא לקיים התכנסות משפחתית שבועית באופן קבוע. משפחות רבות מקיימות פגישות כאלה כאורח חיים. בני המשפחה מספרים על הרגשה טובה, פתיחות וקרבה הולכים וגדלים בין חברי הבית. לא אחת אני נשאלת על מה נוכל לדבר? ומה נוכל לעשות כדי שכל בני המשפחה קטנים וגדולים כאחד ירתמו בשמחה ויגיעו לפגישות. אחד הרעיונות שאני אוהבת להציע הוא: ספרו על מעשה טוב שעשיתם השבוע או שחשבתם לעשות. הזמינו את הילדים לשתף במעשה משלהם. אני מזמינה אתכם להמשיך ולחלוק איתנו בפורום רעיונות משלכם כך יהיה לכולנו סל אפשרויות לכל מקום וזמן. בברכה, עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

למעלה