רעיון למפגש

רותם111

New member
רעיון למפגש../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif../images/Emo96.gif

אני אמנם די חדשה וקצת נבוכה להציע אבל מאוד מאוד רוצה לראות את הפנים מאחורי המילים החמות. אשמח מאוד למפגש של הפורום בחודש - חודשיים הקרובים, כל עוד האופנוע מצליח לסחוב אותי ואת הבטן. מה דעתכם?

../images/Emo9.gif זה חוקי ? ../images/Emo6.gif

להיסחב עם בטן על אופנוע? קולהכבוד ! אישית אני לא ממש מרגישה בשלה "למפגש רשמי" בכל זאת דברים רבים נכתבים כאן בחסות "האנונימיות" שמקילה (לדעתי) על הוצאת הכאבים האישיים החוצה. למרות שהשתתפתי בעבר במספר מפגשי פורומים למיניהם , ביניהם מוצלחים במיוחד , שאי אפשר לאמר שלא הייתה להם את התרומה שלהם להמשך "שונה" של חיי הפורום. מצד שני נוכחתי גם במפגשים שהיטו את הפורום לדרך לא רצויה. יש דעות לכאן ולכאן בנושא. אני, עם "וותק" של מעל חמש שנות השתתפות בפורומים , לא חושבת שהפורום "כפורום" צריך להיות אחראי לפגישות ספונטניות בין כאלו שמרגישים צורך בכך. אז מי שירצו להיפגש ביניהם ואני מניחה שזה נעשה ויעשה , עושים זאת בלי הכותרת הרשמית . אבל , זו רק דעתי האישית. אשמח לשמוע דעות נוספות. מרימה כוסית לחיי חברויות חדשות שנוצרות
במדיה הנפלאה הזו , עם או בלי פגישה פנים אל פנים.

רוצה להוסיף...

רותם, אני מסכימה עם אביגיל. כנראה שזה ענין של נסיון. בעבר כתבתי קבוע גם בפורום אחר (שכבר לא קיים) ובעקבות מפגש שעשינו דברים נהרסו. יש פה בנות שהיו בפורום ההוא אז אני מעדיפה לא לפרט את שרשרת האירועים, אבל מסקנתי מהאירוע היא שאם נוצרות חברויות קצת מעבר לפורום זה יופי וכמובן שאין מניע להיפגש, אבל ברגע שהיה מפגש רישמי יותר זה משנה את הדינמיקה של פורום ברשת. כמו שציינתי בעבר (ושלחתי לך מסר? לא זוכרת) אשמח להצטלצל אתך אם תרצי, לפטפט וגם לעזור בשמחה אם יש במה...

שני ח

New member
למרות שאני חדשה פה בעצמי

אני מסכימה עם אביגיל וחגית לפעמים עדיף להשאר אנונימי ולשפוך את הלב והכאב ובלי לשייך פנים לכתב ככה אני חושבת אבל כול אדם שונה ולחשוב אחרת גמר חתימה טובה לכול חברי הפורום

למעלה